Post Napisane: 2009-12-20, 00:15 Upload: 0.00 MB

W sumie to wymyslanie zyczen nigdy specjalnie mi nie wychodzilo wiec powiem wprost :)

Wesolych Swiat :fmf: I szczesliwego nowego roku :drunk:

Troche skromnie napisane ale wazne ze szczerze ;)

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2009-12-20, 00:33 Upload: 0.00 MB

Rowniez zycze calemu :fmf: zdrowych i wesolych swiat ;) i szampanskiego nowego roku :beer:

Post Napisane: 2009-12-20, 00:36 Upload: 0.00 MB

Nie wiem co wiecej napisac...
przylaczam sie do zyczen :zawstydzony:

Post Napisane: 2009-12-20, 00:41 Upload: 0.00 MB

ja rowniez zycze wszystkim zdrowych, spokojnych i pelnych radosci swiat no i hardkoru w sylwestra ^^ :*

Post Napisane: 2009-12-20, 01:18 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
no i hardkoru w sylwestra

Niema to jak zaczac nowy rok na kacu xD

Post Napisane: 2009-12-20, 01:36 Upload: 0.00 MB

ja nie zycze... :|

Post Napisane: 2009-12-20, 12:05 Upload: 0.00 MB

k14 napisał(a):

koledze napewno przyda sie swiateczny ban !!

Niech radosc i pokoj Swiat Bozego Narodzenia towarzyszy wszystkim przez caly Nowy Rok. Zyczymy, aby byl to Rok szczesliwy w osobiste doznania, spelnil zamierzenia i dazenia zawodowe i spoleczne oraz by przyniosl wiele satysfakcji z wlasnych dokonan.

zapraszam rowniez do swiatecznego dzialu przygotowanego przez Adama
Muzyka Swiateczna / Christmas Music

Post Napisane: 2009-12-20, 13:15 Upload: 0.00 MB

Spelnienia marzen... :fmf:

Post Napisane: 2009-12-20, 13:36 Upload: 0.00 MB

Kozak napisał(a):
k14 napisał(a):

widocznie kolega ma swoje powody :P

Post Napisane: 2009-12-20, 15:00 Upload: 0.00 MB

Kozak napisał(a):
k14 napisał(a):

a moze jakis powod dlaczego?? :x

Post Napisane: 2009-12-20, 15:03 Upload: 0.00 MB

Uspokojcie sie, nie zycze sobie klotni w dziale z zyczeniami :>

Post Napisane: 2009-12-20, 15:15 Upload: 0.00 MB

Nie kloce sie.
Nie skladam zyczen bo nikomu one nic nie daja, tzn w tym przypadku - jalowe zyczenia dla osob tak naprawde anonimowych, ktorych te zyczenia malo interesuja... Takie jest moje zdanie...

[ Komentarz dodany przez: [K]r2y$_eQ: 2009-12-20, 15:24 ]
to sie nie wpisuj dalnie :mg:

Autor postu: k14 otrzymał podziękowanie : MarcinC

Post Napisane: 2009-12-20, 15:49 Upload: 0.00 MB

Spoko, niech kazdy zostawi swoja opinie dla siebie, bo mi sie podoba ten temat :)
zreszta to jest temat do zyczen a nie klotni rotfl

P.S. pamietam ze kiedys zrobilem temat, gdzie kazdy mial sie klocic :yay:

Post Napisane: 2009-12-20, 16:24 Upload: 0.00 MB

k14, a czy anonimowym nie mozna zyczyc dobrze? ;> Zyczenia nie sa zarezerwowane tylko dla najblizszych. Swieta sie zblizaja i jezeli obchodzisz je zgodnie z Polskim obyczajem to zostawiasz 1 wolne miejsce dla wlasnie takiego "Anonima". Skoro jestesmy gotowi przyjac nieznajomego pod nasz dach to nauczmy sie dobrze zyczyc nieznanym ludziom... swiata tym nie napraimy ale zrobi sie przyjemnie :)

Autor postu: gSt` otrzymal za niego - 2 podziekowan: Buffalo, Kozak

Post Napisane: 2009-12-20, 16:35 Upload: 0.00 MB

dobrze powiedziane gSt`, ale... nie do konca...
Przychodzi nieznajomy - anonimowy [animowany :P], przyjmuje go jak kaze tradycja i on ma z tego "korzysc", ja rowniez [lepiej dawac, niz brac] wiec to troche inna sytuacja. Rozumiem co masz na mysli, no ale wiesz...
Co mi z tego, ze ja ci bede zyczyl wesolych swiat? Mam cos z tego? Ty masz? To takie puste... Nawet sie nad tym nie zastanowisz, przeczytasz i tyle... Nie mam racji?? A juz zyczenia w stylu zycze "WSZYSTKIM" sa tylko esencja tego co napisalem... takze 1-0 gSt` ?

Post Napisane: 2009-12-20, 17:01 Upload: 0.00 MB

k14, nie patrz na wszystko tak jakby mialo Ci dac korzysci, bo nim sie spostrzezesz staniesz sie bezdusznym materialista, a tacy umieraja w samotnosci. Powiem Ci ze milo mi sie zrobilo czytajac te zyczenia, niby ledwo was znam a jednak ta sympatia i zyczliwosc sie udziela. Na tym koniec dyskusji, bo to temat do skladania zyczen a nie przegadywania sie o ich sensie.

PS. k14, zycze Ci zebys wkladal w swoje dzialania wiecej bezinteresownosci, bo przekonalem sie nieraz w zyciu ze ta bezinteresownosc jest najcenniejsza. Nie zyskasz dzieki niej materialnie.. ale zyskasz mase przyjaciol na dobre i na zle ;)

Post Napisane: 2009-12-20, 18:13 Upload: 0.00 MB

gSt` napisał(a):
k14, nie patrz na wszystko tak jakby mialo Ci dac korzysci, bo nim sie spostrzezesz staniesz sie bezdusznym materialista, a tacy umieraja w samotnosci. Powiem Ci ze milo mi sie zrobilo czytajac te zyczenia, niby ledwo was znam a jednak ta sympatia i zyczliwosc sie udziela. Na tym koniec dyskusji, bo to temat do skladania zyczen a nie przegadywania sie o ich sensie.

PS. k14, zycze Ci zebys wkladal w swoje dzialania wiecej bezinteresownosci, bo przekonalem sie nieraz w zyciu ze ta bezinteresownosc jest najcenniejsza. Nie zyskasz dzieki niej materialnie.. ale zyskasz mase przyjaciol na dobre i na zle ;)

Zdrowych i radosnych Swiat Bozego Narodzenia moi przyjaciele! :P :wow:

Post Napisane: 2009-12-20, 18:46 Upload: 0.00 MB

A oto i nawrocilem tego pogana na dobra droge! :D
hah... Jak milo sie zrobilo
k14, :*

Post Napisane: 2009-12-20, 19:01 Upload: 0.00 MB

to moze jakies swiateczne bro dostane?? bo nie chce mi sie schodzic na dol do sklepu?? :produkcja: :kawa2: :nawijaja:

Autor postu: k14 otrzymał podziękowanie : gSt`

Post Napisane: 2009-12-22, 12:48 Upload: 0.00 MB

wesolych swiat userzy fmf :)

Post Napisane: 2009-12-23, 17:59 Upload: 0.00 MB

Zdrowych i wesolych swiat zycze wszystkim !!! :*

[url]http://img517.imageshack.us/img517/2325/dsc02537400x400.jpg[/url]

Post Napisane: 2009-12-23, 18:36 Upload: 0.00 MB

k14 napisał(a):
Co mi z tego, ze ja ci bede zyczyl wesolych swiat? Mam cos z tego? Ty masz? To takie puste... Nawet sie nad tym nie zastanowisz, przeczytasz i tyle... Nie mam racji?? A juz zyczenia w stylu zycze "WSZYSTKIM" sa tylko esencja tego co napisalem...

Chcac nie chcac musze sie zgodzic z kolega i zaburzyc ten swiateczny nastroj.
To jest puste jak moje konto w banku slaskim.

Jak mi ostatnio wszyscy zyczyli sukcesow zawodowych i duzo siana to mnie za pol roku wyjebali z roboty i oszczednosci powoli sie koncza xD

Zeby nie bylo tak jednostronnie to jednak pokusze sie o pozytywne swiateczne slowo.
Sam nie wierze w rodzace dziewice, zmartwychwstalych zydow i chodzenie po wodzie, ale swieta to przyjemne pare dni, ktore mozna milo spedzic z rodzina i odpoczac od codziennego chlewu.

Zycze wiec zebyscie tak je spedzili. Zeby starzy sie nie poklocili o to, ze w karpiu jest za duzo osci, zeby dziadek nie uraczyl Was historia "Ja w Twoim wieku", zeby rodzenstwo przemowilo ludzkim glosem, zeby prezent wywolal szczery, a nie wymuszony usmiech.
Po prostu niech bedzie spoko w te pare dni bo potem wracacie do zycia, ktore bedzie Was kopac po dupie.

Szczerze zycze tym, ktorych znam...reszcie tylko przez grzecznosc.
Osobiste zyczenia dla wyroznionych:
Krzyskowi medalu na paraolimpiadzie,
Adamowi przyjecia do PiSu,
Rafalowi (Uciex) featu z Taito,
Snake'owi tatuaza z jezuskiem,
Bufallo zlosliwego hacka na rapidy (rapid to zlo),
Tribartowi beatyfikacji,
Damianowi skrzyni piwa, ktora jestem winien za te uploady,
om3dze caluska od Liebinga,
Gulaszowi zaorania Holdynowa,
a wszystkim dziewczynom pierwszego stosunku z doswiadczonym kasjerem w tesco.

...i niech nowy rok przyniesie nam duzo dobrej muzyki bo muzyka to radosc zycia.

Chlopek z czapka - 8)

Autor postu: Rinth otrzymal za niego - 3 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Buffalo, Snake

Post Napisane: 2009-12-24, 16:27 Upload: 0.00 MB

Zycze wszysktim wszystkiego dobrego i niech sie spelni to co chcecie ;)

Post Napisane: 2009-12-24, 16:42 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
niech sie spelni to co chcecie ;)

ozloce cie jak sie spelni!! ;)

http://www.k14.xt.pl ;)

Post Napisane: 2009-12-24, 18:53 Upload: 0.00 MB

Obrazek

Korzystajac z okazji chcialbym zyczyc wszystkim uzytkownikom fmf-team.pl pogodnych i wesolych swiat Bozego Narodzenia, udanego sylwestra i nowego roku. Niech wasze najskrytsze marzenia w nadchodzacym roku sie spelnia a forum niech wzrosnie w sile ;-)

WESOLYCH SWIAT !

Autor postu: Radek otrzymał podziękowanie : k14

Skocz do: