k14 napisał(a):Co mi z tego, ze ja ci bede zyczyl wesolych swiat? Mam cos z tego? Ty masz? To takie puste... Nawet sie nad tym nie zastanowisz, przeczytasz i tyle... Nie mam racji?? A juz zyczenia w stylu zycze "WSZYSTKIM" sa tylko esencja tego co napisalem...
Chcac nie chcac musze sie zgodzic z kolega i zaburzyc ten swiateczny nastroj.
To jest puste jak moje konto w banku slaskim.
Jak mi ostatnio wszyscy zyczyli sukcesow zawodowych i duzo siana to mnie za pol roku wyjebali z roboty i oszczednosci powoli sie koncza xD
Zeby nie bylo tak jednostronnie to jednak pokusze sie o pozytywne swiateczne slowo.
Sam nie wierze w rodzace dziewice, zmartwychwstalych zydow i chodzenie po wodzie, ale swieta to przyjemne pare dni, ktore mozna milo spedzic z rodzina i odpoczac od codziennego chlewu.
Zycze wiec zebyscie tak je spedzili. Zeby starzy sie nie poklocili o to, ze w karpiu jest za duzo osci, zeby dziadek nie uraczyl Was historia "Ja w Twoim wieku", zeby rodzenstwo przemowilo ludzkim glosem, zeby prezent wywolal szczery, a nie wymuszony usmiech.
Po prostu niech bedzie spoko w te pare dni bo potem wracacie do zycia, ktore bedzie Was kopac po dupie.
Szczerze zycze tym, ktorych znam...reszcie tylko przez grzecznosc.
Osobiste zyczenia dla wyroznionych:
Krzyskowi medalu na paraolimpiadzie,
Adamowi przyjecia do PiSu,
Rafalowi (Uciex) featu z Taito,
Snake'owi tatuaza z jezuskiem,
Bufallo zlosliwego hacka na rapidy (rapid to zlo),
Tribartowi beatyfikacji,
Damianowi skrzyni piwa, ktora jestem winien za te uploady,
om3dze caluska od Liebinga,
Gulaszowi zaorania Holdynowa,
a wszystkim dziewczynom pierwszego stosunku z doswiadczonym kasjerem w tesco.
...i niech nowy rok przyniesie nam duzo dobrej muzyki bo muzyka to radosc zycia.
Chlopek z czapka - 8)