Post Napisane: 2005-11-19, 20:09 Upload: 0.00 MB

Witam Serdecznie Forumowiczow

Sprawa zlotu po czeci rozstala wyjasniona :) wiec zlot odbedzie sie w Strzegomiu, mamy juz zalatwiony klubik :) w ktorym napewno sie pomiescimy i bedzie mila atmosfera :) cena wynajecia klubu to 400 zl wiec mysle ze nie jest to duzo :) na np. 20 osob :) Dzieki Wspanialemu Czlowiekowi " Kleszcz_86 " na Zlocie Zagra Dla Was miedzy innymi: Max Faretnhide. Impreza Odbedzie Sie w Wakacje :) i najlepiej jesli bedzie to jakis dzien tygodnia :) od poniedzialku do piatku :) Nocleg Macie Zapewniony :) ja na Zlocie Napewno bede :) i tutaj goraca prosba :) Jesli Bedziecie Prosze Wpisujcie Tutaj Swoj Nick :)

Pozdrawiam :) aaa

Lista Obecnosci:

DJ_Andre i Patrycja
Brooklyn
Titov
Kleszcz_86
Volgin
ALFik
bb-Alex
DJ Ralf
Marcia
Kikyo
Tost
Sken
Vixa i Styneczkaaaaa
DJ Kuban i Ewelinka
Bialas
Ostatnio edytowano 2006-02-28, 00:11 przez DJ_Andre, łącznie edytowano 14 razy

Post Napisane: 2005-11-19, 20:21 Upload: 0.00 MB

Hi!
No ja oczywiscie jako jeden z zalozycieli i jako jeden z administratorow naszego forum obowiazkowo bede na zlocie, nie ma innej mozliosci i mam nadzieje ze bedziemy sie super bawic :) do wakacji jeszcze daleko wiec mamy czas ze wszystkim zobaczymy ile osob bedzie chetnych no i juz tu wypada podziekowac Kleszczowi za to ze na zlocie zagra dla nas Max Faretnhide :] Oby to wszystko wypalilo i forum trzymalo sie jak najdluzej :)
Pozdrawiam

Post Napisane: 2005-11-19, 20:31 Upload: 0.00 MB

Witam ! :)
Ja tez bede i jak bedzie trza bylo to pomoge ;) jak juz mowilem o sprzecie (2xCD Player, mixer , sluchawki .) to jest mozliwosc bym zalatwil . Dlatego jak cos to trzeba tez miec jakies awaryjne wyjscie by nie siedziec bez muzyki bo to zadna impreska :) Wiec ja mowie ze bede na 100% na tym zlocie FMF-TEAM.PL 2006 :D Mysle ze wszystko uda sie jak najlepiej zorganizowac i bedzie mila atmosfera i duzo ludzi :)
Pozdrawiam i dozobaczenia w Strzegomiu na zlocie ! :D

Post Napisane: 2005-11-19, 21:00 Upload: 0.00 MB

Nie ma to jak moj (tzn nasz ;) ) kochany Strzegom :D ja zjawie sie na bank :D nie moge sie doczekac zlotu i poznac was na zywo :D to bedzie niezla imprezka ;] no to teraz tylko czekamy na wakacje 2oo6 ;] dobra lece cos wypic :P
pozdr0

Post Napisane: 2005-11-19, 21:18 Upload: 0.00 MB

ja nie obiecjue bo nie wiem czy moji starsi mi pozwola ale bardzo chetnie na zlot bym sie wybral :D

Post Napisane: 2005-11-19, 22:57 Upload: 0.00 MB

No to cos odemnie ... :) ( w sumie jak zawsze dociekliwy hehehe :P ) ... No wiec tak ... bardzo fajnie ... czas wakacji ... kazdy ma wolne ... ja osobiscie mowie ... ze sie pojawie na 100% wiec jak robicie jakas liste ... to dopiszcie moj nick ... :)
Narazie na poczatku pare pytan ... tak po prostu aby sie dowiedziec ... :) A mianowicie:
1.Jak sie nazywa klub w ktorym odbedzie sie nasz zlocik ... ? :>
2.Czy klub bedzie tylko dla nas wynajety ... czy to bedzie rowniez jakas impresska ... ?:> na ktora sie beda mogli wbic niezrzeszeni na forum ... ?:>
3.I jak przewidujecie na oko termin ... bo tutaj musze powiedziec Maxowi jaki czas musi sobie zarezerwowac ... na oko ... :)

I to tyle pytan ... odemnie ... :) Natomiast przed chwilka juz zagadalem do Maxa na GG ... i umowilem sie z nim na sobiste spotkanie ... ktore odbedzie sie 2 grudnia ... wtedy bede sie z nim widzial ... i wtedy juz wszystko powiem mu co i jak ... :) Mam nadzieje ze Adrian jako moj przyjaciel ... nie odmowi ... no ale wiadomo wszystko sie moze zdarzyc ... :) No ale nawet jakby odmowil to sie nie martwcie ... ( chociaz wykluczam taka opcje :) ) ... bo KleszczyQ zawsze jest przygotowany na sytuacje awaryjne ... :)

Pozdrawiam i teraz tak na powaznie ... Juz nie moge sie doczekac tego zlociku ... :)

Post Napisane: 2005-11-19, 23:05 Upload: 0.00 MB

Co do pytan Kleszczyqa :)

1. To maly klubik praktycznie pub :) o nazwie " Labirynt " nom ale u mnie nic lepszego nie ma :( niestety ale to jest calkiem przytulne miejsce :) jest bar :) jest gdzie siedziec i gdzie sie bawic :) oczywiscie Wszystko dla DJa Rowniez Bedzie :)

2. Klub owszem bedzie Wylacznie dla Nas :) nikt spoza FMF nie bedzie mial tam wstepu :) poza wlascicielem :)

3. Termin hmm :) mysle ze chyba pierwszy miesiac wakacji bylby najlepszy? ale to Tez WY Musicie Sie WYpowiedziec ;) aaa

Post Napisane: 2005-11-19, 23:20 Upload: 0.00 MB

cool choc strzegom to druga strona polski to na takie podroze za bardzo nie wiem jak wyjdzie ze mna, prawdopodobnie tez bede pracowal ale postaram sie zjawic...

Poki co... niepewnosc... dam znac zapewne przed wakacjami...

Post Napisane: 2005-11-19, 23:25 Upload: 0.00 MB

Spoko :) jak Ktos Chce Byc na liscie obecnosci :) to na GG: 3562602 :) ale wtedy to juz tzreba byc pewnym na 100% :) nom 99% :) ja bede czytal ten temat i dodawal Ludzi do listy ale jesli Kogos nie dodam to Piszcie :) aaa

Post Napisane: 2005-11-19, 23:59 Upload: 0.00 MB

a ja chcialem zapytac w to 400 zl to juz jest wszystko wliczone
czy jedzenie picie itp to na wlasny koszt
prezentuje sie to pieknie i z wielka checia bym wpadl na zlocik ale podobnie jak krzysiek nie wiem co na to moi rodzice
no ale do wakacji mamy mase czasu wiec sie jeszcze zobaczy
pozdrawiam

Post Napisane: 2005-11-20, 00:40 Upload: 0.00 MB

bedzie super :]

!!

-==bbalex==-

prosze bez takich slow :) regulamin :)

robie swoje nie gniewaj sie

Pozdro

Post Napisane: 2005-11-20, 00:45 Upload: 0.00 MB

Papug nom niestety 400 zl to tylko sala, a to i tak jest tanio a mam nadzieje ze bedzie Nas troche wiec i koszt na osobe spadnie :) a tutaj my z Titovem juz wszystkiego dopilnujemy :)

Post Napisane: 2005-11-20, 00:56 Upload: 0.00 MB

niom to i ja bede w takim razie :)
ale nastepny zlot nad morzem i bez zadnego gadania! :]

Post Napisane: 2005-11-20, 01:03 Upload: 0.00 MB

noo juz widze sporo osob sie zbiera :) ale mysle ze bedzie nas wiecej ;) a jak Kleszcz pyta o termin to tak na oko albo lipiec albo sierpien :P bo ciezko jest powiedziec dokladnie :P ja mam wolny czas od 25 czerwca do 1 wrzesnia na zlot :P wiec wybierajcie date a ja sie juz dopasuje :P i nareszcie Was poznam na zywo :D

Post Napisane: 2005-11-20, 01:11 Upload: 0.00 MB

30 czerwca mam koniec roku szkolnego :)
wiec mi pasuje od 1 lipca do 3 wrzesnia :)
poozdrowka :)

Post Napisane: 2005-11-20, 01:21 Upload: 0.00 MB

a to ja z takim pytaniem
bedzie ktos jechal przez lodz albo okolice :mg: ?

Post Napisane: 2005-11-20, 01:42 Upload: 0.00 MB

:lol: Ja nawet nie wiem gdzie jest strzegom ale jesli sie jedzie z krakowa do strzegomia przez lodz to zapewne tak :P
Ale jak pare osub z tego forum nie skonczylem jescze 18 lat wiec wszystko zalerzy od moich rodzicow ;/
Oczywiscie bardzo bym chcial sie z wami spotkac, poimprezowac :D
Ale to dopiero w wakacje wiec jescze troche czasu zostalo :P
i wszystko sie moze zmienic :D
A mam pytanko :D
czy mozna by bylo zabrac osobe towarzyszaca :D :twisted:
:twisted: ?? ??

Post Napisane: 2005-11-20, 02:02 Upload: 0.00 MB

Siemanko notag, mozna wsiasc osobe towazyszaca :P pomysl i pogadaj z rodzicami :D jeszcze troche czasu jest :P

Post Napisane: 2005-11-20, 02:04 Upload: 0.00 MB

notag, jak mi pozwola to i Tobie tez :D

Post Napisane: 2005-11-20, 04:30 Upload: 0.00 MB

Oki czekamy na info :)

Post Napisane: 2005-11-20, 08:42 Upload: 0.00 MB

papug z lodzi masz miodzio polaczenie do strzegomia z jedna przesiadka we wrocku z pociagu na utobus ja jezdzilem rok czasu do wojska do tomaszowa w lodzi mialem przesiadke z pkp kalist. do pks fabryczny wiec bedziesz mial jakis problem to moge pomuc z dojazdem nawet cene Tobie podam jesli masz legitymacji to Ciebie to wszystko wyniesie dojazd w ta i spowrotem z 50zl max ..

Post Napisane: 2005-11-20, 12:12 Upload: 0.00 MB

Elo Elo !! aaa
No nie moge co jest :| zlot beze mnie jak mozecie w ogole :P chyba sie na Was pogniewam :P Ale ok ok tylko ja mam jedna sprawe :

Strzegom
miasto
16932 osoby
woj. dolnoslaskie
pow. swidnicki
gmina Strzegom
kod 58-150
tel. 0-74

Czy chodzi o ten Strzegom :D? bo jesli tak to no problem sie pojawie jak siemano :mg:
Jak cos to mam skromna konsolete w domq to bym wzial i bysmy sie pobawili :wink: i jeszcze mowicie pan Max ma dla nas grac no noo to fajno fajno :P wiec ja sie pisze bez dwoch zdan i nie ma problemu :D
Greetz :hyhy:

Post Napisane: 2005-11-20, 13:09 Upload: 0.00 MB

Alfik dokladnie o ten Strzegom chodzi :) a jaki masz sprzecik ? :D pozdrawiam :D

Post Napisane: 2005-11-20, 13:14 Upload: 0.00 MB

Witam wszystkich :)

Pozwolcie ze zaczne od podziekowan dla Andre i Titova za zalatwienie clubu i pewna organizacje wszystkich spraw zwiazanych z naszym zlotem, Kleszczykowi za
Gwiazde Maxa ktory nam zagra na imprezce :)

Termin wakacji jest chyba najlepszy proponuje 1 miesiac bo pozniej sunrise ,viva beach party ADM itd :) wiec obecnosc obowiazkowa :] przynajmniej for me :)
Wiec prosze o wpisanie bbalexa na liste :] :)

btw :

Pewnie dojedziemy z Kleszczykiem :) :) ?? bo mieszkam niedaleko Krakowa :)
Moze ktos jeszcze jest z okolic ? :)

Pozdrawiam cale FmF

aaa aaa aaa aaa

Post Napisane: 2005-11-20, 13:22 Upload: 0.00 MB

bb-Alex, ja prawie bo z tarnowa :/
Skocz do: