Post Napisane: 2010-10-20, 16:53 Upload: 0.00 MB

Tak jak Thomass, też zrobię swój kącik na zdjęcia, bo za domenę .pl nie widzi mi się płacić ;D
więc dzisiaj pierwsze foto, jako że to mój pierwszy dzień z aparatem Fujifilm, a dokładnie FinePix S6500fd to wrzucam co nie co. Co jakiś czas mam nadzieję będę sobie ten temat uaktualniał ((:
So let's roll
(aby zmniejszyć jego wielkość kliknij prawym "Pokaż obrazek") ;)

Autumn Feeling
Obrazek
Ostatnio edytowano 2010-10-22, 16:37 przez UcieX, łącznie edytowano 1 raz

http://www.myspace.com/rafalsentiel

Autor postu: UcieX otrzymał podziękowanie : Thomass

Post Napisane: 2010-10-21, 12:23 Upload: 0.00 MB

Świetne ujęcie, szkoda tylko ze slonca nie bylo :)

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2010-10-21, 15:06 Upload: 0.00 MB

zgadza się, też żałowałem że nie ma słońca :(

tymczasem... One Day In Chernobyl, a dokładnie rzecz biorąc opuszczonego zakładu produkcyjnego mleczarni która jest prawie na przeciwko mojego domu. Tak wiał wiatr i wszystko stukało w środku że naprawdę można było poczuc ten klimat... i lekki strach. Zapraszam do galerii

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I MAŁY BONUS:
Obrazek

http://www.myspace.com/rafalsentiel

Autor postu: UcieX otrzymał podziękowanie : Thomass

Post Napisane: 2010-10-21, 15:46 Upload: 0.00 MB

http://img545.imageshack.us/img545/5655 ... 24x768.jpg
Tutaj bylo by lepiej gdybyś tło wyostrzyl, tak mi sie wydaje ;)

Ogólnie to swietne fotki, to z flaszką i rura kozackie :)

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2010-10-21, 16:16 Upload: 0.00 MB

aa racja, trochę bluru się narobiło :D ogólnie chciałem jak najwięce zrobić fotek i ciekawych zanim bateria by padła, dlatego oprócz ciekawszych ujęć, to do jakości aż tak bardzo uwagi nie zwracałem :D thx za komcia :d

Post Napisane: 2010-10-22, 16:08 Upload: 0.00 MB

Trzeci i ostatni dzień z aparatem wśród okolic. Ostatnim krótkim tematem jest złota polska jesień ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2010-10-22, 23:54 Upload: 0.00 MB

slabe jak moj kregoslup

a moj kregoslup sporo drewna przeniosl z lasu wiec wiec ze sa mocne pomimo iz nie pozwoluilem im zaladowac sie do konca spox ;)

a powaznie to mam naadzieje ze zadnego fotoszopa i innego syfu nie uzywales przed wrzuceniem, tylko kopiuj - wklej na dysk i ewentualne OBNIZENIE jakosci aby zajmowaly mniej miejsca na serwerze, jak edytowales to :pks:

Post Napisane: 2010-10-23, 10:48 Upload: 0.00 MB

przy ostatnich zdjęciach z guld stenderd jesień edytowałem i poprawiałem soczystość kolorów, bo było kilka osób którzy mówili, aby podkreślić kolory :D tak to wiadomo, że zdjecia nic nadzwyczajnego, bo opanowywałem opcję aparatu, a pozatym zdjecia robione w moich okolicach ;) a tak to zmniejszałem wielkośc żeby się na forum mieściło jako tako ;D dzięki za :pks:

Post Napisane: 2010-10-23, 15:53 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
bo było kilka osób którzy mówili, aby podkreślić kolory

to niech sobie sami poprawia ;/ ja tam preferuje to co naturalne, aczkolwiek wole gdy kobieta jest ogolona w miejscach intymnych
Skocz do: