Nie wiem nie wiem.... do dzisiaj cierpie.... ale mysle, ze warto pomimo tych powybijanych zebow, polamanych zeber... wybitych nadgarstkow, obitych posladkow...
Jednak mysle, ze za jakis czas mozemy pomyslec...
swietnie teraz zrobimy to na pieska , i 96 :P bo 69 juz mi sie znudzilo bede cie klepal po dupie moja wielka pala 8) az sie czerwoan zrobi i wsadze w twoj odbyt po same jaja mojego draga 8)
Do tej pory pamietam smak twoich zapoconych 3 dni nie mytych kuli do kregla jak mi sie nie miescily w buzi ale teraz stane na wysokosci zadania i polkne je cale :)
Moze w te wakacje na Sanraajsie 2k7 tak jak ostatnio ? do tej pory zebra ci sie zagoja i nadgarstki sobie wyrobisz 8) misqu :*
[K]r2y$_eQ, feife, a mozna sie dolaczyc :D trojkaciki sa w modzie a trzeba isc z moda :P no ewentualnie jak chcesz Uciex to zapoznam Cie z moim kumplem moze on bedzie chcial zebys go polizal a nie wiem kiedy on je ostatni raz myl :D
Cholera kobieta jak zawsze musi wszystko popsuc :< jasne my z Krzyskiem jestesmy otwarci na trojkaty , czworokaty , nawet dwunastokaty :> prawda Krzysiu :| ?
[K]r2y$_eQ, aa widze ze odkryles moja przeszlosc :) To byla moja pierwsza faza ewolucji (Uciek). Juz jak widac wtedy mnie pociagaly brudne usiska pelne miodu :)
A teraz jestem juz tym duzym osobnikiem w ostatniej fazie