Post Napisane: 2010-01-19, 17:20 Upload: 0.00 MB

Takiego filmiku w zyciu sobie nie wyobrazalem :O
To chore co tym dziecia robia, az sie wkurzylem jak sobie pomyslalem pozniej skad tyle chorob AIDS i HIV i kto sie do tego przyczynia! :/

http://www.thatvideosite.com/video/scho ... ve_changed
Ostatnio edytowano 2010-01-19, 18:36 przez UcieX, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2010-01-19, 18:10 Upload: 0.00 MB

disgusting :punish:

Post Napisane: 2010-01-19, 18:36 Upload: 0.00 MB

Kozak napisał(a):
disgusting :punish:

po prostu taki swiat bez zadnych ubarwien :/

Post Napisane: 2010-01-19, 18:49 Upload: 0.00 MB

nie wiem co tu smiesznego jest ?

zwykly taniec grinding (perreo)

Post Napisane: 2010-01-19, 19:14 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
nie wiem co tu smiesznego jest ?

czy ja gdzies wspomnialem, ze to jest smieszne? Chcialem pokazac Wam cos szokujacego.

MarcinC napisał(a):
zwykly taniec grinding (perreo)

to domyslam sie, ze w zawodowym tancu dobry taniec ten konczy sie zawsze na kopulacji par?

btw. widze ze nikt tu nie zrozumial co chcialem przez ten film pokazac.
Na pewno nie to, ze jest to smieszny! :/ raczej jaki jest swiat, ile w nim kontrowesyjnosci i spraw o ktorych nigdy by czlowiem nie pomyslal, ale jak chcecie to spoko, wyrzuce to w "kosz". Nie chcialbym nikogo tym filmem urazic.

Post Napisane: 2010-01-19, 19:19 Upload: 0.00 MB

w Afryce uprawia sie seks srednio osiem razy dziennie

Post Napisane: 2010-01-19, 19:48 Upload: 0.00 MB

tylko co tu jest szokujacego?

taniec tancem a seks seksem

Ciekawe co mysla sobie Oni jak patrza jak male (polskie) dzieci ucza sie np. baletu. Dziewczynki z takimi a nie innymi sukienkami a chlopczyki w getrach.

Post Napisane: 2010-01-19, 20:14 Upload: 0.00 MB

MarcinC napisał(a):
tylko co tu jest szokujacego?

taniec tancem a seks seksem

Kazdy ma inne odczucia... moze dla Ciebie to normalne, ale dla mnie niestety w zupelnosci nie. I jest dla mnie szokujace, bo uwazam, ze juz tak male dzieci uczy sie nawet nie ludzkich tylko zwierzecych zachowan co nie powinno miec miejsca w takich miejscach. Ze nawet nauczycielka (?) nadstawia malemu tylek pod przyrodzenie. Zamiast starac sie w szkole cywylizowac dzieci, walczyc z chorobami plciowymi to przez takie nauki potem dochodzi do tego, ze

Cytuj:
w Afryce uprawia sie seks srednio osiem razy dziennie

z takimi wzorcami jakimi wyniosa ze szkoly, (bo rodzice pewnie czesto nawet pisac i czytac nie potrafia a co dopiero ksztalcic) tak sie pozniej zachowuja i takimi sie staja. A gdzie dopiero uswiadamiac te mlody osoby o antykoncepcji?

MarcinC napisał(a):
Dziewczynki z takimi a nie innymi sukienkami a chlopczyki w getrach.

Ojj stary... nie wspominaj o dziewczynkach w sukienkach i chlopcach w getrach bo chyba by padli z szoku na miejscu.

http://www.myspace.com/rafalsentiel

Autor postu: UcieX otrzymal za niego - 2 podziekowan: Kozak, MarcinC

Post Napisane: 2010-01-19, 21:36 Upload: 0.00 MB

Szczerze mowiac mam w dupie czego murzajow ucza w szkolach, mam gdzies to jak ich wychowuja, jest mi kompletnie obojetnie czy wala sie 1 czy 100 razy w ciagu dnia. Szkoda tylko ze narobia tych dzieci jak glupi srubek a pozniej caly swiat musi im pasze wysylac bo jesc nie maja co.

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2010-01-19, 23:33 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):
Szczerze mowiac mam w dupie czego murzajow ucza w szkolach, mam gdzies to jak ich wychowuja, jest mi kompletnie obojetnie czy wala sie 1 czy 100 razy w ciagu dnia. Szkoda tylko ze narobia tych dzieci jak glupi srubek a pozniej caly swiat musi im pasze wysylac bo jesc nie maja co.

nie martw sie. malo kto im cokolwiek wysyla (FAO przejada 2/3 swojego budzetu na biurokracje). a jak wysyla to i tak ONZ (a konkretnie FAO - struktura ONZu zajmujaca sie problemem glodu na swiecie) bierze z tego kase i sprzedaje to mafii/gangom.

Post Napisane: 2010-01-19, 23:38 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
nie martw sie. malo kto im cokolwiek wysyla

Kamien spadl mi z serca xD

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2010-01-20, 11:12 Upload: 0.00 MB

Coz, niektore odmiany tanca przypominaja zwierzece podchody godowe, ale dla niektorych wciaz to bedzie sztuka (to tak jak z kawalkiem gowna przyklejonym do tapety, dla jednym odraza, dla innych godne bycia eksponatem w muzeum).

Takie filmy beda trafiac do internetu, internauci beda krzyczec, ze zamiast tych glupot powinni sie zajac antykoncepcja, a niektore srodowiska religijne [szczegolnie te, dzialajace w krajach najbiedniejszych] dalej beda przeciwko. Zbyt duzo dzieci prowadzi do chaosu, a chaos prowadzi do burdelu, a w burdelu to same k***y. I tak sie swiat toczy swym torem, upiore se spodnie - kolorem...
Skocz do: