Post Napisane: 2006-03-23, 15:55 Upload: 0.00 MB

Wypowiadajcie Sie na temat jego zalet i minusow! :)

www.yourfilehost.com

Moim zdaniem bardzo dobry serwer, szybki upload jak i download !

Post Napisane: 2006-03-23, 15:57 Upload: 0.00 MB

Ojj nie przyznam Ci racji :( ten serwer jest strasznie wolny bynajmniej przy sciaganiu plikow :( u mnie sciaga okolo 4-5 KB/s :( makabrycznie wolny :( nie polecam...

Post Napisane: 2006-03-23, 16:02 Upload: 0.00 MB

DJ_Andre to juz nie wiem czemu tak jest... u mnie sciaga sie z maxymalna predkoscia lacza...

Post Napisane: 2006-03-23, 16:04 Upload: 0.00 MB

DJ_Andre napisał(a):
Ojj nie przyznam Ci racji :( ten serwer jest strasznie wolny bynajmniej przy sciaganiu plikow :( u mnie sciaga okolo 4-5 KB/s :( makabrycznie wolny :( nie polecam...

hmm jakis konflikt sieci musisz miec niestety

u mnie osobiscie lukalem NetLimiterem i jechalo mi max lacza uplaod (16kb/s u mnei max lacze ale napewno mzoe wiecej :P) i dwonlaod tez u mnie max lacza leci (do 60kb/s)
Tak wiec POLECAM ten serwer!

Post Napisane: 2006-03-23, 16:07 Upload: 0.00 MB

Widocznie serwer nie jest dobry!! bo tak samo u Patrycji filmiki z tego serwera niekiedy dlugo sie laduja :/ wiec nie tylko u mnie sa problemy, ogolnie nieraz bywa ze szybko mi dziala ten serwer ;) ale czesciej jednak mam z niego wolne transfery ;) moim zdanem jest wiele lepszych serwerow ;) a chyba jak cos Wrzucamy chcemy by ludzie to sciagali ;) a nie zeby poprostu bylo ;)

Pozdrawiam ;) aaa

Post Napisane: 2006-03-25, 22:13 Upload: 0.00 MB

Ten serwer jest dobry :) tylko ma jedna wade ;/
wyskakuja errory ;/ i to jest wkurzajace jak plik ma 99% a tu error
ale tak to serwer tesh polecam aaa

Post Napisane: 2006-03-27, 19:40 Upload: 0.00 MB

Co do tego serwera to mam mieszane uczucia... Piosenke moge wrzucac spokojnie, choc troszke to trwa. Plus za to, ze mozna sciagac np za pomoca flash geta i ze mozna przesluchac muzyke zanim sie sciagnie. Ale wieksze pliki na ten serwer? Nie ma mowy. Pomimo, ze jest ten limit chyba 50 MB o ile sie nie myle, to za kazdym razem jak chcialam wrzucac cos wiekszego to mi wyskakiwal jakis blad.

Post Napisane: 2006-03-28, 15:57 Upload: 0.00 MB

co do sciagania, to nie mam z tym zadnych problemow bo ciagnie flashgetem na maxa ;) ale co do upowania to tez mam tak jak Vixa i kikyo, cos malego mozna wrzucic, ale wiele razy mialem tak ze juz po zaladowaniu pliku, czekalem az mi sie linki pokaza, a tu nie ma, error przy przenoszeniu plikow i trzeba zabawe zaczynac od nowa :/ naogol jak mi sie za 2 razem ni uda to sobie odpuszczam i na rapida daje bo tam jeszcze nigdy mi error nie wyskoczyl ;) pozdro
Skocz do: