Post Napisane: 2009-02-25, 19:03 Upload: 0.00 MB

hejka jestem robert aka 0secMusic , rougeplantaine, fbi, vooyeckrifas ;D i inne mam przydomki, po co tu jestem? aby tak popatrzec jak dzieci neostrady ciesza sie jakims swierzo przechwyconym rls ze scenowych siteskow!!! lubie patrzec jak cieszycie sie gdy znajdziecie jakis smieszny rented site gdzie placicie za pobranie paru GB mc ;p heh no ale coz ;p takie jest juz swiat,

Post Napisane: 2009-02-25, 19:07 Upload: 0.00 MB

robarts napisał(a):
hejka jestem robert aka 0secMusic , rougeplantaine, fbi, vooyeckrifas ;D i inne mam przydomki, po co tu jestem? aby tak popatrzec jak dzieci neostrady ciesza sie jakims swierzo przechwyconym rls ze scenowych siteskow!!! lubie patrzec jak cieszycie sie gdy znajdziecie jakis smieszny rented site gdzie placicie za pobranie paru GB mc ;p heh no ale coz ;p takie jest juz swiat,

nie wiem kim jestes, nie wiem co ptorafisz, nie wiem na jakich sitach siedzialas ale scena ktora jest teraz to syf niemozebny, nie to co do roku 2006 wlacznie. ale ciekawe jest to, ze dorwales sie do site i myslisz ze jedyny w swiecie jestes ktory mial dostep do site :)

0secMusic :lol: rotfl a zaloze sie ze nawet autotradera nie umiesz zrobic. skoros taki kozak to podaj nazwy sitow na ktorych siedzisz. juz to widze. slaba prowokacja kolego :mg:
Ostatnio edytowano 2009-02-25, 19:12 przez Szeryf, łącznie edytowano 2 razy

Post Napisane: 2009-02-25, 19:12 Upload: 0.00 MB

Trzeba miec ostro najebane w glowie zeby sie jarac 0secmusic rotfl jaka roznica czy rel bede mial o 22:00 czy 22:10 :| ?
Tak czy owak witam Cie na :fmf: i baw sie dobrze panie 0sec :P

Post Napisane: 2009-02-25, 19:12 Upload: 0.00 MB

jak chcesz popatrzec to zmykaj na pre-chany. :lol:

Post Napisane: 2009-02-25, 19:14 Upload: 0.00 MB

ahahha tak tak se tlumacz :D "autotrader" to najprostrzy :D albo na ftprush albo na .sh lub tcl :D co za problem ;p hahah

mowisz o scenie z 2006 roku looool do zes chyba sie niezle zesral jak w tym roku dostales axxa ;p ehehe dobre :D zapytam cie gdzie byles 20 lat temu ;p :D ahah no ale huj pozdrooo

Post Napisane: 2009-02-25, 19:14 Upload: 0.00 MB

Helsoot-Heatbroken MegaMix Torrent alez pro ripper rotfl

Cytuj:
mowisz o scenie z 2006 roku looool do zes chyba sie niezle zesral jak w tym roku dostales axxa ;p ehehe dobre :D zapytam cie gdzie byles 20 lat temu ;p :D ahah no ale *** pozdrooo

tak zesralbym sie zwlaszcza ze teraz same WEBy kupowane przez cioty rotfl
ZERO techno na scenie. album Lucci pojawil sie na scenie 3 miesiace po tym jak byl w internecie rotfl idz modl sie do swoich ftpow ;)
Ostatnio edytowano 2009-02-25, 19:16 przez Szeryf, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-02-25, 19:16 Upload: 0.00 MB

robarts napisał(a):
najprostrzy

najprostszy.

Widac, ze tak jarasz sie 0SecMjuzik, ze nie masz zielonego pojecia co to Slownik Ortograficzny.

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Post Napisane: 2009-02-25, 19:16 Upload: 0.00 MB

heh mistake ;p to inna osoba ;d hehe jak nie wiesz o co w tej sprawie chodzili to nie pytaj ;d p2p lamerz ;d

Post Napisane: 2009-02-25, 19:17 Upload: 0.00 MB

Omg, jakis kolega rosolka?

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2009-02-25, 19:19 Upload: 0.00 MB

robarts napisał(a):
heh mistake ;p to inna osoba ;d hehe jak nie wiesz o co w tej sprawie chodzili to nie pytaj ;d p2p lamerz ;d

sristake. nie pytam. mam ciekawsze rzeczy do roboty niz takie marne prowokacje jak ten temat ;)

Post Napisane: 2009-02-25, 19:19 Upload: 0.00 MB

PS
nie stawiaj nigdy forum na ovh

inetnum: 91.121.144.0 - 91.121.159.255
netname: OVH
descr: OVH SAS
descr: Dedicated Servers
descr: http://www.ovh.com
country: FR
admin-c: OK217-RIPE
tech-c: OTC2-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: OVH-MNT
source: RIPE # Filtered

role: OVH Technical Contact
address: OVH SAS
address: 140, Quai du Sartel
address: 59100 Roubaix
address: France
tech-c: GM84-RIPE
nic-hdl: OTC2-RIPE

bo to jest zalosne ;p

Post Napisane: 2009-02-25, 19:20 Upload: 0.00 MB

robarts napisał(a):
p2p lamerz ;d

P2P slamerz...zaloze sie z toba ze ja na swoim P2P znajde szybciej niektore kawalki niz twoja scena je wyda?

Post Napisane: 2009-02-25, 19:22 Upload: 0.00 MB

robarts napisał(a):
PS
nie stawiaj nigdy forum na ovh

inetnum: 91.121.144.0 - 91.121.159.255
netname: OVH
descr: OVH SAS
descr: Dedicated Servers
descr: http://www.ovh.com
country: FR
tech-c: OTC2-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: OVH-MNT
source: RIPE # Filtered

role: OVH Technical Contact
address: OVH SAS
address: 140, Quai du Sartel
address: 59100 Roubaix
address: France
tech-c: GM84-RIPE
nic-hdl: OTC2-RIPE

bo to jest zalosne ;p

a ty nie krozystaj z Internet Explorera :dzizys: ten sam typ rady
Ostatnio edytowano 2009-02-25, 19:23 przez Szeryf, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-02-25, 19:23 Upload: 0.00 MB

rotfl rotfl rotfl

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2009-02-25, 19:24 Upload: 0.00 MB

robarts, Ciekawe za ile polecisz w pizdu z tego forum rotfl ja sie czesto wymadrzam i mnie nikt tutaj nie lubi, ale od Ciebie cwaniactwem jebie od pierwszego posta rotfl
Script kidzie opanuj swojego Peceta zanim Ci sie ramy popala od programow i skryptow pisanych przez madrych ludzi (nie mam na mysli Ciebie oczywiscie :P )

Post Napisane: 2009-02-25, 19:25 Upload: 0.00 MB

Zamykam.

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

bez urazy ale to bylo dobre :D

hah cieszysz sie ze kupisz se dedyka w ovh z 1gbitem i myslisz ze masz NIEKTORE ;p kawalki szybciej, heh dobre Powiem ci tak, sam nie racuje sie scena bo sa inne lepsze dojscia do trackow;p kiedys chodzily pogloski ze qb mialo beatport acces ;p powiem ze to fake PRAWDA, bo to nie QB tylko ich jeden user ;D i naprawde takie dojscie istnieje, tyle ze nie do beatport, ale do wasebeats juno trwckitdown, wiec po co mi scenowe mp3 jak sam widzisz sa dojscia o wiele ciekawsze ;p i przynajmiej RIAA nie sciga tak jak na siteach ;p hehehhe ale jak widze za krotkie raczki masz aby o takim czyms wiedziec ;p hehe

Post Napisane: 2009-02-25, 19:26 Upload: 0.00 MB

Nynka napisał(a):
Zamykam.

:*

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2009-02-25, 19:29 Upload: 0.00 MB

robarts napisał(a):
hah cieszysz sie ze kupisz se dedyka w ovh z 1gbitem i myslisz ze masz NIEKTORE ;p kawalki szybciej, heh dobre Powiem ci tak, sam nie racuje sie scena bo sa inne lepsze dojscia do trackow;p kiedys chodzily pogloski ze qb mialo beatport acces ;p powiem ze to fake PRAWDA, bo to nie QB tylko ich jeden user ;D i naprawde takie dojscie istnieje, tyle ze nie do beatport, ale do wasebeats juno trwckitdown, wiec po co mi scenowe mp3 jak sam widzisz sa dojscia o wiele ciekawsze ;p i przynajmiej RIAA nie sciga tak jak na siteach ;p hehehhe ale jak widze za krotkie raczki masz aby o takim czyms wiedziec ;p hehe

omfg :dzizys: ten dedyk jest tylko pod forum i zaden z adminow nie korzysta z niego jako z shella :dzizys: ani jako bouncera ani co sobie wymyslisz :dzizys:
Ostatnio edytowano 2009-02-25, 19:31 przez Szeryf, łącznie edytowano 1 raz

\o/ gruuby temat

robarts napisał(a):

Po pierwsze, za przeproszeniem - musialem kurwa Adam - chuj Cie to obchodzi czy ktos cos kupil czy nie. Po drugie - nikt Cie nie pytal o zdanie. Po trzecie - mama Cie wola na kaszke.

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2009-02-25, 19:31 Upload: 0.00 MB

robarts napisał(a):
przynajmiej RIAA nie sciga tak jak na siteach

a od kiedy RIAA sciga jakies sitki? :| z choinki sie urwales? przez taki chlam, p2p i lamerow ze sprzedajnych "sitow" jak to zwiecie scena poszla z dymem bo o PL scenie nie wspomne.

i nie ma sie co podniecac znajomoscia sceny p2p i innych nazewnictw.

Post Napisane: 2009-02-25, 19:43 Upload: 0.00 MB

aa juz pamietam tego placka obroncy sceny i niesprzedajnego spoko ludzia!
Cytuj:
Od: robarts
Do: [K]r2y$_eQ
Wyslany: 2009-01-21, 17:15
Temat: ftp Cytuj wiadomosc
Jak szukasz sitesa z mp3 pisz 5476309
rotfl !

Post Napisane: 2009-02-25, 19:46 Upload: 0.00 MB

Wyszl worek z szydla ...

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Skocz do: