Strona główna forum » Wszystko o Muzyce » Dyskusje Muzyczne
Napisane: 2009-05-13, 00:51 Upload: 0.00 MB
Pogoda zapowiada dzis deszczI to jest w porzadkuBo nie zobaczysz moich lezGdy bedziesz szedl obokTo zbliza sie coraz bardziejJakby nigdy nie mialo sie skonczycNie obchodzi mnie czy slonceJuz wiecej nie zaswieciNigdy nie zobaczysz mnie placzacejNigdy nie bedziesz swiadom tego, ze umieramPoniewaz moje lzy spadaja tylkoGdy jest juz po burzyNigdy nie zobaczysz mnie placzacejNigdy nie bedziesz swiadom tego, ze umieramNigdy nie zobaczyszmoich lez w czasie deszczuMam na sobie plaszcz przeciwdeszczowyParasolka zaslania twarzNie widzisz tych lezMyslisz, ze to deszczNigdy nie zobaczysz mnie placzacejNigdy nie bedziesz swiadom tego, ze umieramPoniewaz moje lzy spadaja tylkoGdy jest juz po burzyNigdy nie zobaczysz mnie placzacejNigdy nie bedziesz swiadom tego, ze umieramNigdy nie zobaczyszmoich lez w czasie deszczuJesli zobaczysz mnie na ulicyBede sie tylko usmiechacAle nie patrz w moje oczyBo zobaczysz co ukrywam... zobaczysz co ukrywamNigdy nie zobaczysz mnie placzacejNigdy nie bedziesz swiadom tego, ze umieramPoniewaz moje lzy spadaja tylkoGdy jest juz po burzyNigdy nie zobaczysz mnie placzacejNigdy nie bedziesz swiadom tego, ze umieramNigdy nie zobaczyszmoich lez w czasie deszczu
Napisane: 2009-05-13, 12:39 Upload: 0.00 MB
http://www.myspace.com/rafalsentiel
Napisane: 2009-05-13, 14:52 Upload: 0.00 MB
POMOZ POTRZEBUJACYM LUDZIOM!
Napisane: 2009-05-13, 16:29 Upload: 0.00 MB
Cytuj:ciesze sie, gdyby wlasnie taka iniacjatywa sie rozwijala u nas na tlumaczenie angielskich utworow trance na polski
wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll
Napisane: 2009-05-13, 16:50 Upload: 0.00 MB
Thomass napisał(a):Jesli chodiz Ci o to zeby tworzyc utwory z Polskim voalem to jakos nie bardzo to widze... zrobilo by sie z tego takie drugie disco polo.
Napisane: 2009-05-13, 16:53 Upload: 0.00 MB
Strona główna forum | Góra SEO MOD © 2007 StarTrekGuide
Usuń ciasteczka | Ekipa