Odnosnie tematu:
Co do glosu wokalistek i ich barwy glosu to moge powiedziec, ze bardziej podobaja mi sie wokalistki, ktore naprawde pottrafia spiewac, bo np w muzyce elektronicznej dzwiek czesto bywa przetwarzany, napewno brzmi wtedy ciekawiej i mo0zna sie faktycznie rozmarzyc
ale co do wokalistek to powiem tak, ze najbardziej cenie:
- Celine Dion, babka naprawde umie spiewac, ma struny glosowe ze zlota 8)
A za tekst to namber lan to Elton John... jego teksty piosenek maja gleboki sens... i do tego piekne melodie ;(
Potem jesli chodzi o teksty z przekazem to bardzo cenie Herberta Groenemeyer'a i Schillera
A jesli chodzi o piekne melodyjne wokale w bardziej elektronicznych nutach to oto lista: (wiadomo niekompletna - podalam pierwsze lepsze tyuly z mojej przepasnej listy xD)
TUKAN - LIGHT A RAINBOW
NALIN&KANE VS DENIS THE MENACE - CRUISIN
SCHILLER MIT JETTE VON ROTH - DER TAG...DU BIST ERWACHT
ATB - WHEN THE AUTUMN LEAVES
AYLA - THE SUN IS COMING OUT
A ze starszych nutek to:
ALANNAH MYLES - BLACK VELVET mmm ciarki mam jak to slucham
CHRIS DE BURG - LADY IN RED :serce: i tu mam big sentyment ;(
Dobra moglabym tak wymieniac bez konca :mg: Ale serio co do wokalu to wole te starsze nutki, bo sa "prawdziwe" :) w dzisiejszych czasach duzo sie zmienia w studiu hmm wezmy np pod uwage taka Paris hilton xD
a co do waszych uwag odnosnie tego co sie dzieje w tym dziale i na forum to fakt trzeba by bylo cos rozkrecic niektore dzialy, ale przeciez nie bedziemy nikogo zmuszac do wypowiedzi...? Jak stwierdzi, ze ma cos do powiedzenia to powie :)
Manieczek napisał(a):Wy jako friendy, admini i w ogóle, mogli byscie dac przyklad. I zaczac wsytawiac :)
A co nie dajemy? xD staramy sie