Post Napisane: 2006-08-02, 09:53 Upload: 0.00 MB

Wszyscy pisza jak to bylo z ich muza to ja tez troche opowiem. Dawno temu gdzies tak 10 lat temu sluchalem Inglesiasa potem po 2 latach przenioslem sie na DJ Bobo i sluchalem go z 4 lata i w koncu uslyszalem Scootera nie wiem gdzie ale bardzo mi sie spodobal, takie hity jak Fire, Posse(i need you on the floor),How much is the fish,Nessaja,Maria(i like it loud),Apache rocks the bottom same wpadaja w ucho.Scootera slucham dalej i dalej mnie kreci jego muza i glos H.P.Baxxter'a.Teraz wlasnie zamowilem sobie jego najnowsza plyte DVD pod nazwa Excess All Areas(Jest tania 40 zlotych za dwie plyty bo jest plyta DVD i plyta CD) naprawde polecam i wlasnie ostatnio uslyszalem DJ Tiesto i jego hity jak Traffic i Adagio for strings i gdy tylko je uslyszalem posciagalem sobie jego inne piosenki i jest zaje*** tak samo jak Scooter.W razie czego napiszcie jaka muze mi byscie polecili ale tylko z muzy tanecznej.

Post Napisane: 2006-08-03, 22:17 Upload: 0.00 MB

U Mnie To Roznie :> Szczegolnie Wpada Mi w Ucho Hous i to Dosc Mocny :> musi miec to cos w sobie :> a na imrezie mi to tito co puszcza :] Bo jest Fajna Faza i nie zwracam na to uwagi :P ale przy hip hopie nie umiem sie bawic :D ani disco :> a rok to w ogóle odpada :P HOUSe , TRANCE , EXTASY :> :twisted:

Post Napisane: 2006-08-07, 15:19 Upload: 0.00 MB

Ja na poczatku sluchalem techna, a teraz to raczej trance i clubowe kawalki, w tym sety np z dolmelu lub z protectora ;)

Post Napisane: 2006-08-16, 12:01 Upload: 0.00 MB

A ja slucham trance,dance oraz muzyki klubowej. jest to najlepsza muzyka jaka moze byc :)

Post Napisane: 2006-08-16, 12:55 Upload: 0.00 MB

Trance Trance i jeszcze raz Trance aaa ale takze Hard-Trance xD i nieraz jak taki szybszy to Hardstajlik ale to nie czesto xD pozdro

Post Napisane: 2006-08-16, 16:16 Upload: 0.00 MB

Na poczatku sluchalem byle czego, niedawno przerzucilem sie na hous :wink: , moim zdaniem jest to najlepszy typ muzyki, oczywiscie rozumiem innych co nie lubia housu, gdyz uwazam ze kazdy powinien miec swoj wlasny typ :D

pozdro :D

Post Napisane: 2006-08-19, 18:14 Upload: 0.00 MB

Ja zawsze sluchalem Trance teraz troche slucham Rocka ale nie cos w stylu Metalici :P
ja jestem typem ktory lubi lagodniejszy Rock a jezeli chodzi o zespoly rockowe ktore slucham to sa : POETS OF THE FALL narazie tylko ten zespul :P pierwszy utwor ich usluszalem w grze MAX PEAYN 2 [ chyba tak sie to pisze juz nie mapietam ] a utwor nosi nazwe LATE GOODBYE poprostu gdy uslyszalem ten utwor po raz pierwszy od razu sie zakochalem :P to by bylo na tyle . POZDROWIONKA

Post Napisane: 2006-08-19, 20:22 Upload: 0.00 MB

Muza klubowa :D troche Disco Polo :mg: Dance i Techno :D :D
pozdro :!: :]

[url]http://img517.imageshack.us/img517/2325/dsc02537400x400.jpg[/url]

Post Napisane: 2006-08-21, 15:04 Upload: 0.00 MB

Electro house.. i nie mam wiecej pytan co do tego rodzaju muzyki :)

Post Napisane: 2006-08-22, 07:47 Upload: 0.00 MB

Ja zaczynalem od Techno a teraz a teraz slucham bardzo wielu gatunkow takich jak house, trance, progressive, hardstyle :]

Post Napisane: 2006-08-30, 15:14 Upload: 0.00 MB

Ja przez caly czas jestem za typem muzyczki Trance czasem lubie tez posluchac troche House ale jak dla mnie Uplifting Trance To jest to czego mi trzeba. Kiedys lubialem cos takiego jak Scooter....ale czasu jak mam neta to poznalem bardziej swiat muzyki i to pozostalo troche w tyle a najlepszym gosciem od Transu jest sam mistrz Dj Tiesto On wie co dobrze podoba sie publice wiec zapytajcie jego heh:P :) Pozdrowki!

Post Napisane: 2006-08-30, 15:32 Upload: 0.00 MB

Tiesto85, o lol jak Tiesto jest msitrzem Tranceu to ja jestem msitrzem swiata strongmenow xD nie no coraz wiecej zaslepionych ludzi tutaj pseud trancem to smutne ale prawdziwe

Post Napisane: 2006-08-30, 15:44 Upload: 0.00 MB

Dj Gulu napisał(a):
Tiesto85, o lol jak Tiesto jest msitrzem Tranceu to ja jestem msitrzem swiata strongmenow xD nie no coraz wiecej zaslepionych ludzi tutaj pseud trancem to smutne ale prawdziwe

Da Gulu ... a ja jestem Komandosem z Navarony ... xD PseudoTrance - swietne slowo w 100 % okreslajaca tworczosc pana Tiesto ... ja tez jestem zafascynowany jego tworczoscia ... rotfl zwlaszcza kawalkami ktore sobie przywlaszczyl ... :> :<

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2006-08-31, 23:57 Upload: 0.00 MB

Spokojnie ludzie!
Jak to sie u nas mowi do takich: "NIYCH MO!"

Ja bylem kiedys mistrzem w pilkarzyki na szkolnej swietlicy :roll:

Post Napisane: 2006-09-01, 08:17 Upload: 0.00 MB

seendbad napisał(a):
Dj Gulu napisal/a:

Da Gulu ... a ja jestem Komandosem z Navarony ... xD PseudoTrance - swietne slowo w 100 % okreslajaca tworczosc pana Tiesto ... ja tez jestem zafascynowany jego tworczoscia ... rotfl zwlaszcza kawalkami ktore sobie przywlaszczyl ... :> :<

lol, widze ze teraz gdzoekolwiek ktos napisze ze lubi tiesto
i juz sie zaczyna ten sam temat :P ile mozna, jak sobie sluchaja
to niech sluchaja i uwazaja go za mistrza :/,
ciesz sie ze ty tak nie myslisz i daj im spokoj :P
niech sobie zyja w tej 'pieknej' rzeczywistosci ;)
a ty nie musisz ich nawracac i uswiadamiac rotfl
pozdro ;)

Post Napisane: 2006-09-02, 20:06 Upload: 0.00 MB

ja jestem hardcore'owa dziewuszka... lubie punk rock, newmetal[nie mylic z heavymetalem i blackmetalem] i hard rock... techno i pochodne? Owszem, ale jak mnie cos najdzie[czyt. ze dwa razy do roku]... tak samo z rapem amerykanskim... bo polskie hh to jest cos, czego nie trawie... po prostu. aaa... no i jeszcze od czasu do czasu pozytywna wibracja - reggae... taka mieszanka wybuchowa...

Post Napisane: 2006-09-02, 20:24 Upload: 0.00 MB

no ja zaczynalem swoja przygode muzyczna (chyba jak kazdy) od grania wszystkiego :D... pozniej ukieunkowalem sie w strone Techno a m,ianowicie Shranz'u no ale niestety jak wiemy techno umarlo i ... ipozostal nam tylko house, ktoremu jestem wierny... oczywiscie w roznych odmianach ale w swoich setach nie brak vocal house, electro vocal house i electro :) pozdrawiam wszystkich milosnikow ,uzyki klubowej :)

Post Napisane: 2006-09-03, 00:19 Upload: 0.00 MB

Rafteer napisał(a):
no ja zaczynalem swoja przygode muzyczna (chyba jak kazdy) od grania wszystkiego :D...

...a ja zaczynalem swoja przygode od grania na Amidze...Potem bylo Commodore C-64...W miedzyczasie troche pogiercowalem na Pegasusie i kilku innych puszkach az dorobilem sie PC...a wiec chyba nie jak kazdy...

...a tak powaznie to rozpoczalem swoja przygode muzyczna od grania na akordeonie, ktory dziadek za starych czasow przywiosl z Niemiec...piekny bawarski Schwainstain...Do dzisiaj go mam i robie na nim melosy do utworow East Clubbers...Czasem pogram troche techno, ale ciezko dobry schranz na tym wykrecic... :kij:

Post Napisane: 2006-09-03, 16:04 Upload: 0.00 MB

Skippy, ty masz jakis problem do mnie ???

Post Napisane: 2006-09-03, 16:30 Upload: 0.00 MB

Rafteer, mysle ze nie ma zadnego problemu :wink:
chlopaki po prostu lubia nowicjuszy na forum aaa

Rafteer napisał(a):
pozniej ukieunkowalem sie w strone Techno a m,ianowicie Shranz'u no ale niestety jak wiemy techno umarlo i ... ipozostal nam tylko house, ktoremu jestem wierny...

i bardzo dobrze ze umarlo, bo niedlugo niebyloby co z ludzi zbierac w
polskich klubach.. a dla Ciebie +1 za [vocal] house'ik

[believe in trance'the only way]

pozdrawiam

Post Napisane: 2006-09-03, 18:22 Upload: 0.00 MB

Nie zgadzam sie Techno i Schranz te gatunki nigdy nie umra ;) Schranz jest nadal popularny w niemczech wiec jakby ktos tam powiedzial ze Schranz lub Techno umarlo to zostalibyscie wysmiani ;) pozdro

Post Napisane: 2006-09-03, 19:02 Upload: 0.00 MB

Dla mnie tylko i wylacznie Members of Mayday cokolwiek znacza.
Czyli miedzy innymi WestBam i Klaus Jankuhn.
Za techniawa nie przepadam, a przynajmniej ta jaka mialem
okazje uslyszec w polskich klubach
i pewnie dlatego mam taki stosunek do techno (w pojeciu ogolnym).
pozdrawiam

Post Napisane: 2006-09-03, 20:08 Upload: 0.00 MB

tak... ale zeby grac schranz i grac w niemczech to trzeba byc naprawde zaje****m producentem... a niestety takich gosci z polski znam tylko 2 z ktoych przyjal sie tylko 1 (tomash gee) Bo niestety Kay-TECH'owi nie poszlo ale respect dla niego za plytke wydana w Knee'Deep... teraz panuje era House i Electro... noi dlatego wlasnie sie w te strone kieruje caly czas... pozdro dla wszystkich ;)

Post Napisane: 2006-09-04, 00:03 Upload: 0.00 MB

Rafteer napisał(a):
Skippy, ty masz jakis problem do mnie ???

No w sumie mam...jakos tak zle zaczales dla mnie, a nie lubie takiego przemadrzalstwa i sie troche uwzialem...to fakt...ale mam nadzieje, ze to tylko pierwsze, niedobre wrazenie i slad po nim zaniknie ;)

Milego "forumowania" sie ;)

Post Napisane: 2006-09-04, 11:29 Upload: 0.00 MB

Skippy, men nie wiem czym cie wqrzylem... koleszka zaczal sie smiac ze szukam 0daysow wiec mu napisalem co o tym mysle... ale mam nadzieje ze dalsza wspolpraca bedzie sie nam spoko ukladac :)... pozdro :wink:
Skocz do: