Post Napisane: 2006-10-15, 22:04 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
i juz wiem, ze jestes jednym z tych lamusow

rotfl rotfl rotfl

[K]r2y$_eQ napisał(a):
masz neo

:/ niestety ;/

Bartek Bazak napisał(a):
ENERGY 2000

tez jestem fanem i tez czekam na to wspaniale ''TECHNO''

Bartek Bazak napisał(a):
nie moge sie doczekac kiedy wyjdzie 6 czesc! A moze ktos z was wie cos na ten temat?

wyjdzie w piatek jak zjem obiad xD

Obrazek

Post Napisane: 2006-10-15, 22:19 Upload: 0.00 MB

no to lol bo ja slucham trance`u, house`u, metalu i rocka godze to bo wszedzie da sie odnalezc konkretne brzmienia i nutke. Sluchajac jednego rodzaju muzyki czlowiek robi sie zamkniety i glupi, wielu mich znajomych mowi ze metal i rock to tylko dla satanistow, oraz ze to satanisci dla SZatanistow madafaka wymyslili no np.
P.O.D. satanistyczny do szpiku xD :lol: spiewaja o bogu i o normalnych ludzkich tematach
Behemoth - madafaka idioci, ktorych nie lubie zrzynaja riff`y z slipknota :/ i udaja super SZatanisto, intelektualnych i w ogóle, muzyka for n008(or pro player not for many).
Dwa bieguny (jeden z polski xD).
Chodzi mi w tym o to ze, jesli sie czegos nie lubi to dlatego ze sie to pozna, a nie dlatego ze wiekszosc tego nie lubi.

Pisze chaotycznie, wiem, ale myse ze idzie zrozumiec o co mi chodzi.
pozdro

[ Dodano: Nie 15 Paz, 2006 21:24 ]
wiem ze pisze sie Satanisci nie szatanisci :p

Post Napisane: 2006-10-15, 22:47 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
Sluchajac jednego rodzaju muzyki czlowiek robi sie zamkniety i glupi,

Bzdura (subiektywizm)! Ja uwazam, ze wazna jest sztuka wyboru...Znajduje swoj gatunek...znajduje swoj styl...Znajduje w tym siebie i swoj kierunek...Po czesci takze zyciowy...
Nie mozesz powiedziec, ze jestm glupi bo zalozmy slucham tylko trance...To moj wybor..moj smak...ja w muzyce...

Brzmi moze troche miekko, ale mniej wiecej tak to widze...

Sluchajac wszystkiego czlowiek robi sie nijaki...Dla mnie to brak gustu...
Oczywiscie ewentualnosc polega na tym, ze mozna sluchac wszystkiego z odpowiednim podejsciem...Wyszukiwaniem w kazdym nawet najbardziej odmiennym gatunku swoich faworytow...
Z doswiadczenia wiem jednak, ze rzadko tak jest...
Zazwyczaj odbywa sie to na zasadzie...rock, techno, hip-hop...byle leci...

Pozdro ;)

EDIT: Swoja droga fajnie, ze masz malo postow, a jednak wchodzisz tutaj i prowadzisz dyskusje na poziomie...Malo tu takich mamy...Nie szukasz skladanki z Energy?:>

Post Napisane: 2006-10-15, 22:52 Upload: 0.00 MB

apolyon napisał(a):
Pisze chaotycznie, wiem, ale myse ze idzie zrozumiec o co mi chodzi.
pozdro

Ja np skumalem i to popieram ;]
Jesli w ogole dobrze rozumiem to chodzi Ci o to, ze wiekszosc pieprzy czego to nie lubi i jakie to jest zle tylko dlatego ludzie z otoczenia tego nie lubia i trzeba sie dostosowac :> Nie chca sami poznac czegos, wola od razu powiedziec, ze cos jest zle. A wlasnie tym zachowaniem robia z siebie idiotow bo nie maja pojecia o czym mowia xD

Post Napisane: 2006-10-16, 16:08 Upload: 0.00 MB

jesli chodzi o typy muzyki...
Duza czesc ludzi, zeby nie powiedziec, ze wiekszosc slucha muzyki ktora jest obecnie na topie. Bujaja sie z tuba w furze z zalaczonym hitem, chodziaz pewnie gdzies w glebi to dla nich hala. ... robia to tylko zewby pokazac, ze sa modni, ja mam takich serdecznie gleboko... Ale mysle, ze na tym forum to zjawisko jest sporadycznie spotykane....
POZDRO!

[ Dodano: Pon 16 Paz, 2006 15:09 ]
Cytuj:
Sluchajac wszystkiego czlowiek robi sie nijaki...Dla mnie to brak gustu...

Bardzo madrze powiedzianie Skippy,

Post Napisane: 2006-10-27, 16:38 Upload: 0.00 MB

No U Mnie Z Tym Bylo Troszke inaczej.. Kiedys To Sie S?uchalo Typow Clubbase Same Takie Rytmy .. Az Isz Teraz Jestem Zwolenikiem Electro House lub Housiku Z Dobrym Vocalem .. Pozdrawiam :)

Post Napisane: 2006-11-10, 22:51 Upload: 0.00 MB

yes
Skocz do: