Post Napisane: 2006-02-01, 22:04 Upload: 0.00 MB

Mozecie sie wypowiedziec o swojej muzyce jaka sluchaliscie niegdys .. lub tez jaka sluchacie teraz...
Kiedys ja sluchalem Hard Style... potem przezucilem sie na Klubbing
Zas teraz wciagnal mnie taki typ muzyki jak Trance i Hause... Poprosu wciagly mnie te klimaty i duzo z piosenek tego stylu ma vocale... a niektore sa naprawde przepiekne...
Jestem ciekaw waszych wypowiedzi... :D
Pozdrawiam serdesznie fmf-team :twisted:

Post Napisane: 2006-02-01, 22:19 Upload: 0.00 MB

Caly czas od lat Club i Trance. Ostatnio jeszcze trance progressive :P
A dawnej hmm... dance :) ale tamte czasy sa odlegle ;)

Oczywiscie na pierwszym miejscu jest tez u mnie RAP. Muzka ktora slucham rownie dlugo jak Trance czy Club :) Wiec co tutaj duzo mowic te 3 rodzaje muzyki kocham i jakos ciezko mi by bylo bez nich :)

Post Napisane: 2006-02-01, 23:19 Upload: 0.00 MB

Hmmmm dobre pytanie lubie prawie kazdy rodzaj muzyki a to dlatego ze szukam nowych brzmien i wyszukuje najlepszych rytmow aby wkoncu zlaczyc wszystko najlepsze w tych stylach :) Glownie slucham Hardcoreu oraz Hardstylu i Czarnego Rapu ale nie tylko czasem poslucham Tranceu i House soundtrackw z roznych filmow, oraz nawet klimaty Enya i Era :) i to chyba tyle

Post Napisane: 2006-02-01, 23:34 Upload: 0.00 MB

kiedys...
disco polo ;) i dance ;) w niedalekiej przeszlosci troszke hip hopu - teraz tez aczkolwiek mniej
teraz glownie trance ale house etc. nieraz tez :]

Post Napisane: 2006-02-02, 00:02 Upload: 0.00 MB

Heh ja sie przyznam ze kiedys sluchalem tylko Michaela Jacksona :P Pozniej jakos nic a po jakims czasie guru dla mnie stal sie "Ejcz Pi Bakster" :mg: i sluchalem wszystkich jego nagran jakie wtedy moglem dorwac :) Pozniej jakos sluchalem wszystkiego co wpadalo mi w ucho. Najczesciej Music Instructor, Scooter, Westbam i jeszcze jakies tam formacje ktorych w tej chwili nie pamietam :P . Tak sluchajac wszystkiego co sie dalo :P natknalem sie (dzieki mojej sasiadce :mg: ) na program DMC i tak wlasnie dowiedzialem sie co to znaczy "Muzyka" :P zaczelo sie Rank 1, Blank & Jones, RMB, Brooklyn Bounce itd itp etc :P . Dzisiaj slucham wszystkiego czego sie da glownie, chyba jak kazdy Trance i House. Nie pogardze polskim HH i czarnym rapem. Czasem Chillout/Ambient a nawet New Age :P To by bylo chyba tyle ode mnie ;)
Pozdrawiam :)

Post Napisane: 2006-02-02, 00:10 Upload: 0.00 MB

o wlasnie zapomnialem
ostatnio moja miloscia stal sie chillout :)

Post Napisane: 2006-02-02, 14:00 Upload: 0.00 MB

ja kiedys sluchamelem dance potem techno i to co mi wpadlo w ucho z radia :) potem doszedl polski hip-hop i czarny rap a od jakis 3 lat slucham przewaznie hardstyle trance i techno taka jest mniej wiecej moja historia z muzyka :D

Post Napisane: 2006-02-02, 15:32 Upload: 0.00 MB

moja historia:PP

bylo tak ze zaczolem sluchac eminaema:P lol ale bylo kozacko....potem poshedlem do Yana i dal mi kasete scootera....do dzis mu nieoddalem.. :P hah :D....pote zapodal mi plytlke pirata...darude sandstorm..alesh sie jaralem...potem mialem gigi d'Aga :P..zajeboza....no i potem mialem kompa:P i zaczolem sluhchac kopmerchy..typu l-project.. i takie tam beattraxxy...:P...na jednej nutce sie wcyhowalem..Dj Neil-Go A Head..cenie ja do dczis...pozdro... :D

:idea:
no i teraz slucham Hardstyle Hardcore UK Hardcore Schranz Techno HardTechno Hard Trance Jump style/. io wshystko co napierpza basse.. :D pozdro.. :D a pozatym lubie.. takie zespoly jak....

Royksopp
gorillaz
bomfunk mc
Scooter Rox :D Kocham tych ludzi.. i mojego H.P. Baxtera :D

Post Napisane: 2006-02-02, 22:07 Upload: 0.00 MB

ja bardzo kocham styl muzyczny trance tylko taki porzadny nie zadna komercha :D oraz house a co kiedys sluchalem radia chyba :P a jak bylem mlodszy to pamietam ze od wojka pozyczalem kasety video z klipami :D disco polo hehe sa kiedys to tak z 6 lat temu zainspirowal mnie troche hip hop ktorego teraz nie przepadam :D a muzyke zawsze trance kochalem i techno swego czasu teraz sciagam starocia jakich sluchalem w 2000 roku glowne style to trance ,hosu i dobry clubing :D

Post Napisane: 2006-02-02, 22:46 Upload: 0.00 MB

Na poczatku byl Miszel Dzakson pozniej eeech pamietam jak dzis Bartek Wrona z Just 5 :roll: nastepnie Britnej Spirs.Na antenie polsatu ukazala sie kultowa tenelowela "Zbuntowany Aniol" zakochalam sie w glosie Natali Orejro :wink: A teraz, teraz to nagrywam siebie i wsluchuje sie w swoj glos :P:P:P:P:P:P

Nie ma to jak nie zla jazda aaa aaa aaa aaa aaa aaa aaa

Post Napisane: 2006-02-02, 23:32 Upload: 0.00 MB

no to i ja sie wypowiem co tam u mnie slychac :P kiedys (dawno, dawno temu) sluchalem gl takich radiowych hitow, od czasu do czasu hh, pozniej zaczelem sluchac techna i hip hopu (gl polskiego), w koncu troche odszedlem od techna, i pozostaem przy hh, pozniej mi sie juz to znudzilo i teraz slucham juz prawie tylko trance aaa najlepsza muza :P czasami tez i dobry house z glosnikow poleci :D ale caly czas lubie sobie wrocic o starych dobry hip hopowych kawalkow, ale nie jakies tam meza etc, tylko grammatik, fenomen, paktofonika, wwo itp ;) to by bylo wszystko i narazie nie wydaje zeby sie cos mialo zmienic bo kocham trance aaa pozdro

Post Napisane: 2006-02-03, 10:24 Upload: 0.00 MB

house, dance .. czasami lubie trance posluchac. Wszystko zalezy od humoru

Post Napisane: 2006-02-03, 16:36 Upload: 0.00 MB

no u mnie przygoda z muzyka zaczela sie od hmm.. The Final Countdown... moj pierwszy hit, nawet ustac nie potrafilem a kiwalem sie przy tym :D potem byl rock... stary dobry rock, The Rainbow, Deep Purple.... potem soundtracki z mortala 1 i 2... potem byly jakies spajsgerls i bakstritbojs... potem kumpel wpadl do mnie z albumem Scootera [BTTHWJ] ale tak srednio mi sie spodobalo... Po jakims czasie wrocilem do scootera i od tamtej pory sluchalem czasem i trance/dance [no oczywiscie bardzo lubilem od pierwszego uslyszenia On the move bartka oraz freestylera bomfukow].. byl juz rok 2000 a ja zakochalem sie w elektronice... Zaczalem coraz wiecej sluchac electro, glownie Bomfunka, Flyingstepsow, Music Instructora... potem Znowu trance, w medzyczasie zajalem sie robieniem muzy... Hmm dalej... Znudzil mi sie trance, zaczalem sluchac schranz'u i drum'n'bass'u.. A obecnie wyglada to tak, trance lubie, ale nie slucham bo mnie znudzil i zmeczyl... Lubie schranz, uwielbiam drum'n'bass oraz ... starego dobrego rock'a oraz metal... ALe nie jakies pilowanie ryja, tylko mocne granie :)

Post Napisane: 2006-02-03, 19:03 Upload: 0.00 MB

Heh kazdy mowi jak to sie zaczlo to ja tez powiem jak to sie zaczelo. Pierwsze co uslyszalem i sklonilo mnie do sluchania muzyki byl kawalek: "Captain Jack - Captain Jack" do dzis pamietam ta kasete i zabawe przy tym :P
Pozniej znalazlem kasete VHS z jakimis teledyskami, patrze, a tam co :?: Scooter - Fire no i jakby to powiedzial moj kumpel: "Szal pisiora" heh :)
Oczywiscie postaralem sie o zdobycie plytki Scootera: "Mamo kup mi plyte Scooter'a" hehehe dostalem co prawda nie wiem do dzis bo jest to raczej samorobka przez kogos :D i nazywa sie album "How Much Is The Sexy Fish" hehehe :)
Potem przyszly czasy Gigi'ego ;) kawalek "Bla Bla Bla" + "The Riddle" byly moich chlebem powszednim :)
Po Gigim dostalem kasete Eifel 65 i tak do roku 1999 sluchalem dance. Oczywiscie kuzyn dawal mi tez jakies kawalki trancowe i takze je sluchalem np: ATB itd.. :) Co prawda nie pamietam wszystkiego, ale bylo tego duzo. W 1998 dostalem od kuzyna plyte "Kaliber 44 - 3:44" o ile dobrze pamietam (nie wiem dokladnie czy to ta byla, ale jedna z plyt Kalibra), z poczatku jaralem sie hip-hopem i zawalilem moj dysk tylko hip hopem a pozostale plytki poszly w zapomnienie :D. Co prawda w 1999 dostalem album Eminema co w ogóle juz mna wstrzasnelo bo jego tekst poprostu mnie powalaly (angielski znalem juz calkiem dobrze :wink: ) i zakochalem sie w jego muzyce. Pozalatwialem sobie plytki rozne z rapem w tym Dr. Dre, 2Pac, Ice Cube, Dj Tomekk, itd... w 2001 dostalem jakas produkcje Armina :P nie pamietam co prawda jaka ale mniejsza ;) tak to mniej wiecej sie cialo do 2003 gdy dostalem pierwszy house... z poczatku malo go lubilem i chyba nadal tak jest... ale co prawda niektore kawalki mnie powalaja ;)
Trance slucham juz dobre 10 lat mimo iz mam niedlugo 18 :) :P, a rapu jak widac 8 :D
Ten styl kocham i mi raczej nigdy nie przejdzie :D
Moje uszy nie toleruja Hardstyle'u, poprostu moge go sluchac 15 minut i juz mi sie odechciewa sluchac muzyki. No ale trudno kazdy lubi co innego. :)
Jak dla mnie na pierwszym miejscu Rap + Trance :mg:

Post Napisane: 2006-02-04, 13:23 Upload: 0.00 MB

U mnie to troche sie dzialo :P Kiedys pamietam bardzo mi sie podobala muzyka co leciala na Vivie :P jakies 7-8 lat temu :P ? Pozniej zainteresowalem sie oczywiscie muzyka ATB :P Moze jakos rok pozniej zaczalem hip hopu sluchac :P Glownie Kaliber 44 i Paktofonika...ale juz jakis czas temu odszedlem od tego... 1,5 roku temu odkrylem, ze moim stylem tak naprawde jest house i progressive trance :P Od jakiegos roku tez bardzo lubie reggae / ragga / ska / dancehall :P Czasami nawet lubie sobie rock / blues posluchac :P Dobry polski Dzem :D :P wiadomo :P Ok tobybylonatyle :P Pozdrawiam ;)

Post Napisane: 2006-02-04, 18:59 Upload: 0.00 MB

ispens909 napisał(a):
Dobry polski Dzem

Dokladnie Dzemik kozacki jest ;) :hyhy:
Pozdro ;)

Post Napisane: 2006-02-04, 23:43 Upload: 0.00 MB

oja ja to od malego szalalem za kawalkiem mydelka fa i ma go do tej pory na komie :P w postatwoce to metallika i takie rock w technikom sluchalem hip hop kumle wkrecili mi techniawki potem sam wkrecile sobie hard trance hard style i oczywiscie najlepsza muza pod slomcem to muza prosto z japoni ten jezykm mnie poprostu rozbraja japonski pop mnie normalnie kladzie na kolana aaa2

Post Napisane: 2006-02-05, 10:39 Upload: 0.00 MB

a u mnie przygoda z muzyka zaczela sie od tego ze pewnego piotkowego wieczoraj nudza sie pstanowilem posychac w radiu jakis muzyki :P przerzucalem stacje za stacja bo lecialy same "shity" :D az wkoncu natrafilem na jedna taka stacyjke (nazwy nie podam , niewiem czy wolno :D) w ktorej leciala piekna muzyczka (trancowa oczywiscie :D)w ucho i tak mi zostalo do dzisiaj :wink: na pierwszym miejscu stoi Trance pozniej Tech- Trance czasme house moj ulubieni dj'je to : AvB , PvD , Dave202 , Ferry Corsten.

Post Napisane: 2006-02-05, 23:20 Upload: 0.00 MB

kLoNiK_ napisał(a):
nazwy nie podam , niewiem czy wolno

czyzby chodzilo o MR :> a program to DMC :hyhy:
Pozdro palo :D

Post Napisane: 2006-02-06, 20:36 Upload: 0.00 MB

Za malolata to sie sluchalo co bylo (kto sie tym przejmowal?), potem jak juz bylem wiekszy, no to tez duzo (mam kasete ATB, Mettalicy, NANA'y) no i oczywiscie hity z radia, potem sluchalem Hip Hopu, ale ze HH schodzi na psy postanowilem przejsc na cos co mnie interesowalo od dawna ... H.A.R.D.S.T.Y.L.E i tak juz zostalo..

Post Napisane: 2006-02-08, 13:24 Upload: 0.00 MB

Krawco napisał(a):
Za malolata to sie sluchalo co bylo (kto sie tym przejmowal?), potem jak juz bylem wiekszy, no to tez duzo (mam kasete ATB, Mettalicy, NANA'y) no i oczywiscie hity z radia, potem sluchalem Hip Hopu, ale ze HH schodzi na psy postanowilem przejsc na cos co mnie interesowalo od dawna ... H.A.R.D.S.T.Y.L.E i tak juz zostalo..

Lol tak samo u mnie sie zaczynalo tylko bez tych kaset ja wszystko na kompie sluchalem :) ale tez postanowilem rzuci sama hala elci typu monnotonne 52 Debiec ktorzy chwycili jeden temat i jada bez sensu :)I pamietam od zawsze interesowalo mnie tak zwane dudnienie wiec kiedy juz dowiedzialem jak nazwya sie ten styl muzyczny od razu szukalem tylko takich kawalkow :) pozdro

Post Napisane: 2006-02-10, 13:49 Upload: 0.00 MB

k*wa jak mozna nazywac Techno (Hardstyle) itp. DUDNIENIEM? Albo M?OTKIEM (nie chodzi mi o twojego posta Gulu, ale ogolnie)?!

Przeciez dobry kick to podstawa, im piosenka jest mocniejsza i zywsza tym lepiej...
a niektorzy uslysza mocniejszego kicka i juz od razu mlotek .. :/

Post Napisane: 2006-02-10, 20:15 Upload: 0.00 MB

Wiesz KRC kiedys ten styl nazywalem dudnieniem i pisze jak kiedys bylo a nie jak jest teraz

Post Napisane: 2006-02-11, 00:15 Upload: 0.00 MB

Krawco napisał(a):
Przeciez dobry kick to podstawa, im piosenka jest mocniejsza i zywsza tym lepiej...
a niektorzy uslysza mocniejszego kicka i juz od razu mlotek ..

kwestia gustu...
nic nie poradzisz...

Post Napisane: 2006-02-13, 16:47 Upload: 0.00 MB

Pamietam jak kiedys jakb bylem moze w drugiej klasie podstawowki to sie sluchaloooo. Jeden ziomek chyba z 6 lat starszy ode mnie i kumpli mial najwiecej muzy w mojej miejscowie no i dysponowal nagrywarka cd. wtedy to byl duzy wydatek. chodzilo sie wtedy do tego kolesia i sie za drobna oplata nagrywalo muzy lub gier co tam czlowiek chcial. Nie raz poszedlem nagrac se wtedy troche kaszany (spawacz i inne szydercze, byle by z przeklinaniem :lol: ). Potem sluchalem hip hop na przemian z trance i drum&base teraz uwazam osobiscie ze hip hop to shit i slucham tylko trancu, ewentualnie hardstylu.
Skocz do: