Post Napisane: 2006-11-28, 09:47 Upload: 0.00 MB

Ju? od niedzieli (26 listopada 2006) mo?na us?ysze? na Radiostacji (www.radiostacja.pl) do 5 razy dziennie cover grupy Boney M - Rasputin. Vocal zosta? nagrany na nowo, (swoj? drog? lepiej by brzmia? orginalny ;) ) Wa-Wa DeeJays to Bartek z Warszawy oraz Piotr (tak?e z Warszawy) z wytw?rni DJ Promotion, kt?ry mu pomaga przy produkcjach (www.djpromotion.com.pl). Ok?adka na singla @ WORK (oficjalne info - podobno fajna :D). Singiel powinien zosta? wydany w niedalekiej przysz?o?ci (nie ma dok?adnej daty), a vinyl 2 tygodnie po premierze singla.

Niestety nie znam tracklisty singla... znam tylko 4 wersje kt?re si? uka?? na singlu... s? to:

1. Original Mix
2. Radio Edit
3. Paul Van K Electro Remix
4. Paul Van K Radio Edit

Nie mam poj?cia kto poza nami to remixowa?, mia? si? tym zaj?? tak?e A-LeeX, ale czy robi? - nie mam poj?cia.

Tracklista Vinyla:

A1 Wa-Wa DeeJays - Rasputin (Original Mix)
B1 Wa-Wa DeeJays - Rasputin (Paul Van K Electro Remix)

Za oko?o tydzie? - max 2 tygodnie Rasputin b?dzie ?miga? na Radiu Zet :)

Wreszcie zaczyna si? wybija? kto? uczciwy, a nie Kradziej & Z?odziej :)

Pozdrawiam

Post Napisane: 2006-11-28, 22:56 Upload: 0.00 MB

noo gartulejszyn Paul,czekam na vinylka :wink: pozdrooo :wink:

Post Napisane: 2006-11-29, 00:18 Upload: 0.00 MB

Spoko ;) Mo?e nied?ugo us?yszymy...

Mnie wsumie tylko jeden fragment Twojej wypowiedzi zainteresowa? tak naprawde:
Cytuj:
Nie mam poj?cia kto poza nami to remixowa?, mia? si? tym zaj?? tak?e A-LeeX, ale czy robi? - nie mam poj?cia.

A-Leex nie m?g? sie tym zaj?c bo nie umie robic muzyki...
To jemu robi sie remiksy ?eby wog?le da?o sie s?uchac jego produkcji...i niech mi kto? powie, ?e jest inaczej :>

Post Napisane: 2006-11-29, 00:27 Upload: 0.00 MB

Rinth napisał(a):
Mnie wsumie tylko jeden fragment Twojej wypowiedzi zainteresowa? tak naprawde:
Cytuj:

A-Leex nie m?g? sie tym zaj?c bo nie umie robic muzyki...
To jemu robi sie remiksy ?eby wog?le da?o sie s?uchac jego produkcji...i niech mi kto? powie, ?e jest inaczej :>

Taa racja :D Niech sie za to nie bierze :P Bez obrazy ofkoz ;p ale jak remix hymnu fmf uslyszalem to troche cos nie tak ;p jak na pogrzeb ;p embraderem walilo z daleka ;p dobrze ze nie skonczy? :P Mam nadzieje, ?e tu r?wniez nie skonczy lub skonczy dobrze - w co w?tpie :P
A jesli chodzi o topic to sie ciesze ze ktos kogo dobrze kojarze moze sie wybic :D
Jeszcze Pan CE poleci w g?re i moze zaczne kupowac oryginaly xD Bo to kasowanie po 24 denerwuje troche ;/ xD
Pozdro ;p

Post Napisane: 2006-11-29, 07:43 Upload: 0.00 MB

Taaa rzeczywi?cie kasowanie wszystkiego po 24 h wqrza ;D a swoj? drog? to nie wiem czy s?yszeli?cie, ale A-LeeX mia? singla wydawa? w?a?nie w DJ Promotion. Razem z Maxem Faranto zremixowali?my mu ten kawa?ek... i co? I stoi w miejscu. Dlaczego? Bo Piotr z wytw?rni napisa? mu, ?e za bardzo jedzie MBrotherem (Trebles skopiowane co do kicka... nawet ta sama tonacja nagrania LOL, tylko vocal inny i dzownki jak dla mnie fa?szuj? :P) no a A-LeeX nic nie robi tylko wszystko stoi w miejscu.

Sory za offtopa.

Tak swoj? drog? to Rasputin zwykle leci na Radiostacji oko?o 11...

I zapomnia?em dopisa?, ?e orgina? to house (wg mnie fajny, tylko master ciulowaty ;P a mastera robili w studiu ;P) M?j remix jak ?atwo si? domy?le? - Electro :P

Pozdrawiam :)

Post Napisane: 2006-11-29, 16:21 Upload: 0.00 MB

hmm PVK nonono widze ?e powoli j?? zaczynas zistnie? w polsce ;) ja prosze demo twego rmx bo demo jest legalne :D

Post Napisane: 2006-11-29, 16:59 Upload: 0.00 MB

No w?a?nie...m?g?by? sie demkiem podzielic ?eby?my mogli ocenic co to za wiksa :]

Post Napisane: 2006-11-29, 20:52 Upload: 0.00 MB

Dosta?em w?a?nie maila :) dziel? si? informacj?:

"Rasputin wszed? na Top 25 radiostacji

Postaram si? aby tw?j miks by? grany w mastermixie , ale to nieco p??niej, bo publishing potrwa do stycznia i proszono mnie aby nie przegina? z promowaniem tego teraz.
Jutro wychodzi winyl z twoim remiksem i kilku wa?nych dj-?w w tym, kraju go b?dzie gra?o, m.in. mastermix . Powinni to zagra? w swoim programie na MTV , w sobot? ,ale jeszcze nie w t?. "

Tak wi?c jest nie?le :D

Demo radi?wki wyci?te mniej wi?cej ze ?rodka :)

http://www.paulvank.info/rasputin__paul_van_k_demo.mp3

Pozdrawiam i thx wszystkim :D

Post Napisane: 2006-11-29, 22:13 Upload: 0.00 MB

No Paul :wink: zawsze Ci m?wi?em ?e wymiatasz... no i teraz s? tego rezultaty :)
Mam nadzieje ze to dopiero pocz?tek Twoich sukces?w (wi?kszych) :wink:
Pozdrawiam i gratuluje.

Post Napisane: 2006-11-30, 00:14 Upload: 0.00 MB

nie lubie tego gatunku w kt?rym jest zrobiony ten rmx ale ta nuta je dobra PvK ;) skoro ja m?wie ?e dobre na polsk? produkcje to znaczy ?e dobre bo nie przepadam za polskimi nutami a tutaj zdziwko ;) powodzenia

Post Napisane: 2006-11-30, 09:21 Upload: 0.00 MB

THX wielkie ;) Jak b?dzie co? wi?cej wiadomo to b?d? informowa? :D pozdrawiam

Post Napisane: 2006-12-03, 13:27 Upload: 0.00 MB

Nono jak tak wszyscy zachwalaja to tez sie skusilam na to demko :P Wawa to juz mi sie obilo o uszy mam nawet 1 kawalek na jakiejs darmowej plycie z House (sklep z ciuchami nie mylic z gatunkiem muzycznym xD) No Paul Van K gratuluje :P drobne sukcesy sa gut byle by Ci woda sodowa nie dobila do glowy jak np. Tiesto xD ok dobra to byl zart :) Faktycznie zdaje mi sie ze vokal lepszy by byl ten oryginalny :)

A A-Leex niech idzie sprzatac do remizy :P
a ciebie poprosze o autograf :oops: xD

Post Napisane: 2006-12-03, 17:20 Upload: 0.00 MB

ja bym hcetnie ta nutke w jakims ASOCIE uslyszal ;p
tego zycze ;p

pozdroo

Obrazek

Post Napisane: 2006-12-04, 18:26 Upload: 0.00 MB

ty to tylko tymi asotami zyjesz :/ feee
Skocz do: