Post Napisane: 2010-02-21, 21:55 Upload: 0.00 MB

Obrazek
(kliknij, aby powiekszyc).

Nie znam sprawy, wiec nie oceniam, ale wg mnie troche przesadzone :shock:

Post Napisane: 2010-02-21, 22:22 Upload: 0.00 MB

Chyba sie koles za duzo housa naogladal :>

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2010-02-21, 22:42 Upload: 0.00 MB

BTW ludzie cenia sobie Dr Housa, ale nie lubia byc traktowani tak jak Dr House traktuje innych xD

Post Napisane: 2010-02-21, 23:01 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
BTW ludzie cenia sobie Dr Housa, ale nie lubia byc traktowani tak jak Dr House traktuje innych xD

racja :D kto by chcial. a tak pozatym facet moze mial okres ; D ja tez nie zdalem poprawkowego egzaminu z zarzadzania jakoscia i jakos nie zamierzam w tym tygodniu wyjezdzac do dublina czy uj wie gdzie :| bedzie kolejna sesja = bedzie kolejna szansza.
Facet chyba nie wzial tego pod uwage ;)

Post Napisane: 2010-02-21, 23:05 Upload: 0.00 MB

Stanislaw napisał(a):
Szeryf napisał(a):

racja :D kto by chcial. a tak pozatym facet moze mial okres ; D ja tez nie zdalem poprawkowego egzaminu z zarzadzania jakoscia i jakos nie zamierzam w tym tygodniu wyjezdzac do dublina czy uj wie gdzie :| bedzie kolejna sesja = bedzie kolejna szansza.
Facet chyba nie wzial tego pod uwage ;)

nie zdales czyli rok w plecy? :(

no i tak jak myslalem, czyli jest druga strona medalu - sprostowanie: http://pokazywarka.pl/lbh9y9-2/

Post Napisane: 2010-02-21, 23:13 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
nie zdales czyli rok w plecy? :(

no gdzie tam znowu! Gdyby tak bylo to raczej bym tak do tematu lajtowo nie podchodzil ;)
na panstwowych uczelniach (i chyba wiekszosci) jest tak, ze kazdy przedmiot ma swoje punkty (negatywne). Gdy czegos sie nie zda to te punkty zostaja np. z zarzadzania jakoscia mam 5 punktow w plecy, ale dalej kontynuuje nauke, bo musialbym przekroiczyc tych punktow 12 (czyli nie zdac conajmniej 3 przedmiotow), a poki co jak wspomnialem w opisie czas na studia S06E01 ; D

Post Napisane: 2010-02-22, 19:42 Upload: 0.00 MB

Chyba nie moge isc na studia :(
Z moim skillem zaraz bym mu odpisal na tego maila po swojemu i bylo by siano xD
Fak! Zaczne od teraz cwiczyc osobowosc i jezyk :<

Post Napisane: 2010-02-22, 20:05 Upload: 0.00 MB

DJ Nouveau napisał(a):
Z moim skillem zaraz bym mu odpisal na tego maila po swojemu i bylo by siano xD
Fak! Zaczne od teraz cwiczyc osobowosc i jezyk :<

doktorek po nagonce w prasie zaraz sie do tego ustosunkowal i ja go w pelnie popieram. Jego studenci nie czyli sie urazeni tym maila bo byl w kontekscie wykladow i w stylu doktora. Wszystko jest chyba jasne i kto studiuje lubi studiowal to chcialby miec takie wykladowce...

Autor postu: k14 otrzymal za niego - 2 podziekowan: Hammero, Szeryf

Post Napisane: 2010-02-22, 20:35 Upload: 0.00 MB

Cytujesz mnie a odpisujesz nie do mnie -.-
Zdaje sobie sprawe, ze kto ma z nim wyklady wie co mial na mysli itd. itp. etc. ...
To tak jak z tekstem "Kazdy alfons dba o swoje dziwki...". Ale wiadomo, ze znajdzie sie jakis cymbal ktory wrzuci to w net a TVN zaraz zacznie robic afere.
Skocz do: