Skippy napisał(a):Kur** Tribart co Ty tam jeszcze masz w tej glowie?
powiem krotko - MUSK :D a jak mnie spytasz po co mi glowa, to odpowiem filozoficznie zgodnie z prawda: JEM NIÄ?....
pozdro Skippy :D wies tanczy wies spiewa...
UcieX widze ze tez masz dobre sposoby na malolaty, tera ja Ci zdradze moj sekret... (numery z kamasutry - spoko) ale nie wyrywam tak szmul bo kiedys taka jedna juz byla taka napita ze nie umiala tak nogi wysoko podniesci sie wygiac, i ja do niej ze nie chce takiej szmuli co nawet mostka nie potrafi zrobic...
wiec wyrywam taka klijene na wielkie logo adasia na brzuchu, musi byc duze konkret. mam tez dziare z henny na lydce, zeby kazda panna widziala ze kawal cwaniaka ze mnie, i wtedy rwe szmule tekst - mozemy pojsc do mnie teraz... i ona mysli ze do domu, ale ja ja wtedy pukam w samochodzie w rytm mojej muzyki techno z radia Pioneer...
a potem wyrzucam na pysk ale wczesniej kameruje moim fonem ja i wrzucam filmik do neta... :)
P.S. maniaczka, ale o co Ci konkretnie chodzi ?
o to ze nie toleruje wixy, jako stylu zycia (czyli sluchania tego co wiekszosc - w Polsce vixa), nie odpowiada mi kiedy ludzie chodza na dyskoteke po prostu TYLKO PO TO zeby wjebac tablete (I TYLKO PO TO)... niewazne kto gra i jak gra... Po prostu liczy sie samo to ze wjebiesz tabsa i mozesz niezle pogibac sie na parkiecie... zakladasz jakis kolorowy uniform zeby robic za oswietlenie w dyskotece a do tego gwizdzesz jak sobie chcesz (bo do rytmu nie umiesz... przeciez nie skonczyles akademii muzycznej ;P) wkurwiajac tym innych... ja nie podazam za moda :) i nie mowie ze Vixa jest BE i FE, bo tak ktos mi powiedzial... wkurwia mnie tak absolutnie "nieuczuciowe" podejscie do muzyki...