i bardzo dobrze, ta gowniana pseudo rewolucja lezy u mnie na dysku i nawet nie chce mi sie tego otwierac - jak mozna miec tak nasrane we lbie zeby pisac takie glupoty nie majac zielonego pojecia o temacie (chodzi o laczenie tmej i fmf)
nie wiem czy juz to mowilem, ale walczyliscie nie o tmej tylko o to, ze wzzw (koles ktorego prawie nitk z was nie zna) nie dostal rangi vipa zaraz po otwarciu fmf, bo wyjechalem i nie poinformowalem Szeryfa kto ma miec jakie rangi. Oczywiscie wy wierzyliscie w to, ze chodzi o tmej i takie tam gowno, a naprawde chodzilo o to ze chcial pokazac Szeryfowi jaki z niego hakier ;)
Hakowanie tmeja wygladalo tak, ze on mial dane do cpanelu tmeja (panel, ktorym sie zarzadza kontem www) i takie bylo to wlasnie 'shakowanie' tmeja - wejscie takie jakie moglem zrobic tylko ja i wzzw bo tylko my mielismy te dane. Przed wyjazdem nie pomyslalem o zmienieniu ich, bo myslalem, ze pracuje z odpowiedzialnym i powaznym gosciem ;) To chyba tyle, kiedys mialem nawet wielki tekst ktory napisalem odnosnie tego waszego burdelu, ale sprawa jakos ucichla i nie chcialo mi sie do tego wracac, a teraz jak placzecie to macie streszczenie jak to wszystko wygladalo.