Post Napisane: 2009-07-24, 17:42 Upload: 0.00 MB

ELO! w tym roku zdawe na karte rowerowa! mam pytanie do tych co juz zdali.czy ten egzmain jest trudny i co sie tam robi ??? slyszalam ze podobno trzeba robic osemke i w trakcie jeszcze sygnalizowac skret

FORUM DZIELI SIE WRAZENIAMI:
***Dla mnie najgorsze bylo przeskoczenie pedzacego samochodu sygnalizujac manewr lewa reka. Prawo to spoko, ale lewa!

***Z tego co pamietam to chyba jezdzi sie tyle razy, az w koncu zalicza

***Ja tam mialem zawsze problem z rozpedzaniem sie do 60km/h i gwaltownym hamowaniem. ale w koncu za 6 podejsciem wyszlo

***Zapomnieliscie o manewrze cofania w brame z przyczepa.

***Wy to macie luz w Polsce, u nas w Holandii mamy dodatkowo holowanie samochodu oraz jazde tylem.

***Slabo. Tutaj masz demonstracje przykladowych zadan jakie nalezy wykonac podczas egzaminu na karte rowerowa w Szkocji. Na poczatku trzeba w dowolny sposob uszkodzic rower, aby nastepnie pokazac, ze umie sie go naprawic.

***Ja to mialem dopiero przeje***e jak mi sie trafil 115kg egzaminator.

***Bagaznik Ci urwalo? bo ja nie mialem bagaznika i moj egzaminator jechal na rurze...

***Ja zdalem za 5 podejsciem, najtrudniejsze jest holowanie tira. Reszta to juz pestka

***Ja mialem przesrane bo ktos recznego nie spuscil i sie nakrecilem tymi pedalami, ze glowa mala.

***Uff..... Az strach przypominac. Specjalnie do tego przyjechalem na test BMX-em , bo mniejszy zgrabniejszy. A i dobrze sie potem okazalo, bosmy musieli rozpedzone tiry omijac ! Ogolnie to moich dwoch kolegow bylo rannych , a jednemu rozwalilo leb. A co to testu, latwy nie byl. Jedna kolezanka zemdlala z wycienczenia , no coz w koncu 4 godziny pisania . I jeden mial operacje reki
, jak T-Bag ze Skazanego Na Smierc.

***I sploszyliscie dziewoje...

***Pewnie wykonuje manewry. Jak ja zdawalem, to byly skoki przez plonace obrecze i to jadac tylem, ale podobno zrezygnowali juz z tego

***Zrezygnowali bo za duzo ofiar smiertelnych bylo. Teraz jedynie jest przeskok nad zaostrzonymi palami przez dlugoscc 3 metrow.

***Na szczescie w moim WORDzie egzamin jest calkiem banalny, smiertelnosc to tylko ~30%. Jak uda Ci sie przezyc skok rowerem z awionetki to masz juz praktycznie karte w kieszeni. Pamietaj tylko dobrze napompowac opony
bo kolezanka stracila 36 zebow bo jej nie zamortyzowalo ;]

http://www.myspace.com/rafalsentiel

Autor postu: UcieX otrzymał podziękowanie : [K]r2y$_eQ

Post Napisane: 2009-07-24, 19:19 Upload: 0.00 MB

rotfl
a ja pamietam ze trzeba bylo ustac w miejscu nie podpierajac sie 3 sekundy rotfl

Post Napisane: 2009-07-25, 01:23 Upload: 0.00 MB

Pamietam ze zdawalem na swoim rowerku i po jakims torze wymalowanym na placu trzeba bylo jezdzic ale jeden blad mialem bo kawalek na jednym kole jechalem i koles uznal to za blad ROTFL pamietam tez ze go wysmialem ROTFL a pozniej dostalem nagane bo to nauczyciel byl ROTFL

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2009-07-25, 19:15 Upload: 0.00 MB

A ja nie mialem egzaminu wcale rotfl ani testu ani nic xD
Napisalismy w szkole jakies smieszne podania, pozniej mialy byc testy i takie tam, ale chory akurat bylem, troche mi bylo smutno z tego powodu, ale jak sie okazalo karte i tak dostalem rotfl

Post Napisane: 2009-07-25, 20:04 Upload: 0.00 MB

Krzysztof napisał(a):
A ja nie mialem egzaminu wcale rotfl ani testu ani nic xD
Napisalismy w szkole jakies smieszne podania, pozniej mialy byc testy i takie tam, ale chory akurat bylem, troche mi bylo smutno z tego powodu, ale jak sie okazalo karte i tak dostalem rotfl

jejjj az mi cie zal sie zrobilo normalnie :przytul: xD xDDDDDD

a ja mialem z 12 lat chyba i niewiele pamietam. chyba osemke zrobilem i wystarczylo :mg:
Ostatnio edytowano 2009-07-25, 20:06 przez Szeryf, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-07-25, 20:24 Upload: 0.00 MB

A ja to kiedys poszedlem przypadkowo na zawody z przepisow ruchu drogowego i wygralem rower, ktory mi sie w ten sam dzien zepsul :< bylem wtedy w podstawowce xD

Post Napisane: 2009-07-29, 10:26 Upload: 0.00 MB

Kamil napisał(a):
ktory mi sie w ten sam dzien zepsul

pewnie rozwaliles go cofajac w brame z przyczepa rotfl
Skocz do: