Post Napisane: 2008-02-17, 00:00 Upload: 0.00 MB

No to robimy ankiete
zobaczymy czy na forum jest wiecej fanow muzyki house czy trance

moj glos oczywiscie leci na Trance 8)

Post Napisane: 2008-02-17, 00:50 Upload: 0.00 MB

trance
bo juz wole to napierdaslanie plumkanie czy jak wy tam wolicie od tych kurwa skuriwaluych komercyjnych scierw !
pozdro.

Post Napisane: 2008-02-17, 00:55 Upload: 0.00 MB

Moj glos idzie oczywiscie na gatunek jakim jest Trance. :wink:
Niby do House'u nic nie mam. Ale jednak nie ma tego czegos co tak kocham w muzyce Trance, choc ciezko mi okreslic co to dokladnie jest. To chyba rzecz gustu. :P
A na jego temat sie nie rozmawia. :)

Obrazek

Post Napisane: 2008-02-17, 01:03 Upload: 0.00 MB

Ferson napisał(a):
trance
bo juz wole to napierdaslanie plumkanie czy jak wy tam wolicie od tych k**** skuriwaluych komercyjnych scierw !
pozdro.

trance to taka sama komercha jak i house :P

niestety nie ma mojej opcji czyli techno wiec sie pwostrzymam od glosowania a do obu tych nurtow (trance, house) mam taki stosunek ze ogolnie moze byc no i dance tak samo ale wszystko to to nic specjalnego ale czasem posluchac trzeba. a techno trzeba non stop sluchac :mg:

Post Napisane: 2008-02-17, 01:17 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
techno trzeba non stop sluchac

rzecz swieta ze trzeba :lol: (oczywiscie nie zebym gardzil dobrym techno bo tez sobie lubie posluchac czegos mocniejszego no chyba ze jakis minimal...

wracajac do tematu to od zawsze bylem zakochany w trance choc house tez lubie czasami posluchac ale raczej cos w stylu blink albo takie tam,

Daniel napisał(a):
Niby do House'u nic nie mam. Ale jednak nie ma tego czegos co tak kocham w muzyce Trance, choc ciezko mi okreslic co to dokladnie jest.

ja wiem co to jest ze ta muzyke sie za to kocha to jest ta przestrzen realna ktora tylko ta mozyka buduje zywa i nasiaknieta wysokimi dzwiekami az do nieprzytomnosci pozwala sie oderwac gdzies daleko bez poczucia swiadomosci ze sie odplywa to jest wlasnie trance
i za to trzeba ta muze kochac a tak w skrocie ... jest jak narkotyk :]

Post Napisane: 2008-02-17, 01:22 Upload: 0.00 MB

trance jest be :P

nudy na pudy, ani do tego tanczyc, ani tego sluchac :P

pewnie ze house 8)

Post Napisane: 2008-02-17, 01:24 Upload: 0.00 MB

najlepszy utwor muzyki komercyjnej jaki keidykolwiek slyszalem to Insaneman - we are one (pure gold mix)ale czy to progressiv house czy trance to nie mam pojecia.. mzoe ktos mi powie co to za genre (ale nie patrzac na info ze scene release bo tam glupoty wypisuja) i powie mi co to to zaznacze w ankiecie ;)

Post Napisane: 2008-02-17, 01:27 Upload: 0.00 MB

Ja mowie:
Trance

Post Napisane: 2008-02-17, 01:28 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
mzoe ktos mi powie co to za genre

tu napisali ze to house ;)

http://mp3shopcart.com/Album/2123854/In ... e_One/mp3/

ale ja sie na muzyce nie znam i nie wiem czy mozna im ufac :hyhy:

Post Napisane: 2008-02-17, 01:31 Upload: 0.00 MB

Ja Kocham Trance :roll:
Ale tak jak pisze Kamoza!, na disko do tego nie da sie tanczyc bo ludki nie kumaja ;/ chyba, ze impreza i caly fmf przyjezdza ale to juz inna historia xD
Na disko House Electro sam tez lubie. :P I lepiej grac to clubach niz Trance :mg:

[ Dodano: Nie 17 Lut, 2008 00:32 ]
Trance tylko na eventach

Post Napisane: 2008-02-17, 02:19 Upload: 0.00 MB

Kamil napisał(a):
bo ludki nie kumaja

ja tarnce moge sluchac do bolu jak sie zjaram za bardzo :) tak za bardzo ze nie mam sily wstac i wszystko wiruje :D i tak sobie leze na lozku i patrze w moja kraine szczesliwosci (sufit) i wtedy trance jak najbardziej :D

najpiekniej :)

Post Napisane: 2008-02-17, 02:21 Upload: 0.00 MB

Ale trzeba przyznac, ze Trance kiedys byl lepszy :P Teraz jest inny, ale tez w sumie sadobre kawalki :P

Post Napisane: 2008-02-17, 02:26 Upload: 0.00 MB

Albert napisał(a):
Ale trzeba przyznac, ze Trance kiedys byl lepszy :P Teraz jest inny, ale tez w sumie sadobre kawalki :P

zdecydowanie dzisiejszy trance to nie to samo co classic trance z lat 98-2002 ;( ;( ;(
nie ta pasja..

Post Napisane: 2008-02-17, 02:49 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
Trance tylko na eventach

omg nigdy przenigdy
trance na evencie bynajmniej w moim wypadku jebie faze okrutnie :< chyba ze jakis tech-trance z powerem ale nie uplift :|
tekno tekno tylko na eventach :D

gdybym mial wybierac house / trance... to raczej trance ale zdecydowanie z przedrostkiem tech, to samo house ;)

Obrazek

Autor postu: om3ga otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2008-02-17, 03:42 Upload: 0.00 MB

Szkoda ze taka malo rozbudowana ta ankieta. Wyniki moglyby byc interesujace...
Jesli mam wybierac to zdecydowanie trance bo do house mam wrodzona niechec :/

Post Napisane: 2008-02-17, 11:39 Upload: 0.00 MB

jak narazie w ankiecie kroluje Trance
zapraszam do dalszego glosowania :wink:

Post Napisane: 2008-02-17, 12:38 Upload: 0.00 MB

Lubie to i to, czemu nie ma takiej opcji w ankiecie.
Skocz do: