Post Napisane: 2008-12-02, 16:52 Upload: 0.00 MB

[Kazdy wrzuca jakies news o imprezach to i ja sobie pozwolilem]

31 stycznia w chorzowskiej hali Kapelusz odbedzie sie nowa impreza, organizatorem bedzie firma MPT. Dotychczas MPT organizowalo imprezy Mayday, Nature One oraz Soundtropolis. Nowy projekt nazwany zostal Toxicator i ma byc wypelnieniem niszy, jaka panuje na scenie hardstyle/hardcore w naszym kraju.

BILETY:

* pierwsza promocyjna (ograniczona) pula biletow w cenie 79zl dostepna wylacznie za posrednictwem ftb.pl od 8 grudnia.
* druga pula wyzsza cena

LNE-UP:

* Showtek
* Pavo
* Dana
* Shogun & MC H
* Predator
* Rotterdam Terror Corps – live
* Gabba Front Berlin
* Evil Activities
* MC Syco
* Enigmato
* Malec

Obrazek

Ktos sie wybiera ?
Ostatnio edytowano 2008-12-02, 16:52 przez s8n, łącznie edytowano 1 raz

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2008-12-02, 17:01 Upload: 0.00 MB

Jak Mikolaj przyniesie duzo kasy pod jemiole, to pojade. Ej kurva no, tyle eventow, a tu dziecko, szkola i nowy zolw morski do utrzymania rotfl

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Post Napisane: 2008-12-02, 20:31 Upload: 0.00 MB

s8n napisał(a):
Ktos sie wybiera ?

beda fundusze, bedzie impreza. dobrze, ze w Chorzowie organizuja, bo nie bedzie trzeba specjalnych wyjazdow kombinowac :D

Post Napisane: 2008-12-02, 22:47 Upload: 0.00 MB

Toxicator! - nowy event hardstyle - hala Kapelusz Chorzow
troche gafa w tytule bo Predator,Rotterdam Terror Corps,Gabba Front Berlin,Evil Activities to artystami hs nie sa ;) No ale dobra przejde do samej imprezy dosc ciekawie polacy probuja wypelnic ta pustke powiedzialbym ze to nie tylko impreza hs czy HC ale rowniez Speed i Terrorcore'owa ja bym szczerze wbil bo posluchac na zywo jak Graja GFB czy RTC to jest naprawde wielkie przezycie z drugiej strony tez bedzie hs ktory powiem szczerze mnie nudzi i wkurwia bo jest chujowy
Pozdrawiam

Post Napisane: 2008-12-03, 01:31 Upload: 0.00 MB

mialem info jakis czas przed oficjalnym ich zaprezentowaniem m.in na ftb i troche sie zminilo w line upie ; o

s8n napisał(a):

Ktos sie wybiera ?

wlasnie taki mam plan :) 8)

[ Dodano: Sro 03 Gru, 2008 00:35 ]
Gelevera napisał(a):
z drugiej strony tez bedzie hs ktory powiem szczerze mnie nudzi i wkurwia bo jest chujowy

poczatkowo mialo to byc sygnowane nazwa SYNDICATE ale niemcy pewnie licencji nie dali..
ale i tak mimo tego od poczatku byl to event nasztawiony na hs / hc

mnie ino ciekawi RTC i GFB \O/ bo reszte na live widzialem, no chyba ze dana tym razem wyjmie jakies vinylki hc :P

[ Dodano: Sro 03 Gru, 2008 00:37 ]
btw cytatu Gula bo zapomnialem xD mnie tez HS juz nudzi... ale zawsze przy tym i tak jest wiekszy power i wkret w glowie niz na trance czy house \o/

Obrazek

Post Napisane: 2008-12-03, 03:30 Upload: 0.00 MB

Problem w tym, ze pula to 3000 biletow i moze byc ciezko sie dorwac...

Post Napisane: 2008-12-03, 13:40 Upload: 0.00 MB

Rinth napisał(a):
Problem w tym, ze pula to 3000 biletow i moze byc ciezko sie dorwac...

Nie wiem czy bedzie az takie zainteresowanie ...

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2008-12-12, 18:55 Upload: 0.00 MB

Mam bilet ! ;d haaaaaa ; ]

Post Napisane: 2008-12-13, 12:15 Upload: 0.00 MB

info o tym dostalem juz jakis tydzin temu na gg i od tego czasu sie zastanawiam bo fajnie by bylo posluchac ich wszystkich na lajfie ale tez tak samemu ? ; x moze jakos tak fmf'owo sie zbierzemy ;>

Post Napisane: 2008-12-13, 12:33 Upload: 0.00 MB

No z tego co wiem, to Jorek jedzie. Ja na bank, seen chiba tyz o ile dostanie jakies pieniadze z PCK rotfl rotfl. Wiec mozna male zlociwo zrobic. ; p

Post Napisane: 2008-12-13, 13:01 Upload: 0.00 MB

ja do chorzowa mam polaczenie bez przesiadki busem :D tylko teraz szybko kase naklepac :D

Post Napisane: 2009-01-07, 23:05 Upload: 0.00 MB

Juz mnie nawet korcilo zeby sie wturlac tam zrelaksowac przy sobocie...ale nie bardzo mam z kim...a sam to jestem jak niepelnosprawny...

Moze sie jeszcze cos odkreci...
Skocz do: