takie rankingi to czysta statystyka, nie mowia mi czego mam sluchac a czego nie, po prostu milo sie patrzy ze komus podoba sie jeszcze to co mi...
Szeryf napisał(a):corsten czy c-bool dla mnie to to samo 8) a wy jak sadzicie?
sadze ze jestes ignorantem muzycznym...
cieszy wysoka pozycja abovow (Ci panowie pna sie coraz wyzej i juz lada moment to bedzie pierwsze miejsce) i markusa, swietna pozycja menno, andy moor mial slaby rok, dziwi brak Darrena Tate'a ale jego akurat poza mna chyba nikt nie lubi/szanuje wiec ok, reszty mi sie nie chce czytac i z wrodzona sobie finezja skomentuje Wasze wypowiedzi...
Daniel napisał(a):Cytat
6. Sander van Doorn UP 1
Szczesliwy jestem ze sa w pierwszej 10... Ale powinni byc w pierwszej III. Armin to przy nich pikus... xD
akurat sander powinien byc daleko daleko... nie jestem zwolennikiem mocnego grania ale KOMPLETNIE zepsul klimat Beach Party w zeszlym roku, po swietnym wystepie De Jonga
Daniel napisał(a):Cytat
102. Galen Behr UP 128
131. Martin Roth UP 30
Ale to juz lekkie przegiecie! A juz na pewno, gdy chodzi o Rotha... Kto to wybiera? Ech... :<
Produkcje Galena sa swietne a za samym Rothem nie przepadam ale nie uwazam zeby pozycja byla zbyt niska i wysoka, przeciez czolowka to to JESZCZE nie jest...
Rinth napisał(a):Szeryf napisal/a
99. Mauro Picotto DOWN 42
Pffff...tez mi ranking...
Akurat Mauro jako DJ jest swietny, trzeba przyznac ze to byl slaby rok dla niego. Ani jednej produkcji (to juz standart) a imprezy na ktorych sie pojawil bylo jak na lekarstwo
Rinth napisał(a):Nawet nie chce mi sie szukac gdzie wrzucili Krzysia od Liebingow...
Pewnie do kosza. Ten gosc to zenada, doceniam jedynie zart w postaci "Krzysia od Liebingow" ;)
KOMPLETNIE NIEZROZUMIA?ĂÂA ZBYT WYSOKA POZYCJA DJ SHAHA! (sorry za caps)
ten gosc to pomylka muzyczna jak cala scena niemiecka (pomijajac Ronski Speeda), bo tacy goscie jak Randy Katana czy Dj Shah powinni dawno umrzec smiercia naturalna.
gosc nagrywal juz dawno jako Dj Shah i robil biede jak Groove Coverage albo Cascada
czyli eurotrance, co kto woli... dla mnie to ani ambitne, ani fajne. potem sie zeflektowal i zrobil sobie trance podklad i ktos mu powiedzial ze brakuje gitary wiec poprosil najlepszego trance gitarzyste Yorka (tak, tego od ATB - Fields of love) i stworzyl hit jako Sunlounger - White sand. Kawalek byl swietny i Sunlounger poszedl za ciosem i cyknal album dwuplytowy oparty jedynie na bicie i gitarze, no i sie przyjal bo ludziom brakowalo takiego klimatu, sam Shah pokazal jednak ze nie ma nic wspolnego z muzyka trance jesli nie dotyka gitary bo wykorzustujac swoja pozycje na scenie trance zaczal robic znowu produkcje rodem z Groove Coverage nazywajac to muzyka trance. Podsumowujac NIE DLA SHAHA! (sorry ale ja to wkleilem z mojej rozmowy na gg wiec moga byc bledy i chaotyczny styl)