Post Napisane: 2007-01-31, 18:00 Upload: 0.00 MB

Tiesto w Polsce! Elements of Life - 14/04 Wroclaw

Obrazek

Agencja Essence Music z radoscia informuje o organizacji koncertu krola trance'u – TIESTO. Event odbedzie sie w ramach jego swiatowego tournee pod nazwa „Elements of Life”. To niesamowite wydarzenie bedzie mialo miejsce w Hali Ludowej we Wroclawiu w dniu 14 kwietnia 2007 roku.

Po sukcesie Tiesto CEET w 2005 roku, Polska stala sie waznym punktem na mapie jego tour'u. Z duma mozemy powiedziec, iz to sam Tiesto nalegal na wybor Agencji Essence Music jako organizatora tego niesamowitego wydarzenia w naszym kraju.

Juz w tej chwili wiemy, ze cala produkcja koncertu zostanie przywieziona do Polski prosto z Holandii, dzieki czemu mozemy miec pewnosc, ze widowisko bedzie zrealizowane na najwyzszym swiatowym poziomie, tak jak to bylo kiedys podczas imprez z cyklu Tiesto In Concert. Tiesto

„Elements of Life” bedzie niespotykanym do tej pory widowiskiem i zwalajacym z nog doswiadczeniem multimedialnym. „Elements of Life” – to kompozycja czterech zywiolow: Powietrza, Wody, Ziemi i Ognia. Kazdy z tych elementow, zostanie polaczony w jednym oszalamiajacym pokazie, aby dostarczyc niezapomnianych i unikalnych wrazen. Przygotujcie sie na specjalne wizualizacje, pokazy laserowe, niesamowita scenografie, pirotechnike, wystepy artystyczne oraz doskonaly dzwiek i oswietlenie. Za cala oprawe oraz show beda odpowiedzialni najlepsi producenci holenderscy, majacy na swoim koncie organizacje najwiekszych europejskich imprez klubowych, m.in. w Holandii, Belgii, Niemczech i Polsce.

W marcu ukaze sie kolejny album pod nazwa ELEMENTS OF LIFE. Juz dzis ludzie z branzy muzycznej mowia, ze dostarczy on niesamowitych i niepowtarzalnych wrazen. Wplynie to niewatpliwie na umocnienie pozycji Tiesto na swiecie.

BILETY updated

Pierwsza promocyjna pula 1000 biletow w sprzedazy na FTB.pl pojawi sie w najblizsza srode, tj. 31 stycznia o godzinie 19:00.
Cena 90 PLN. W sprzedazy pojawia sie tez bilety Golden Ticket w cenie 240 PLN.

Uwaga! Liczba biletow dostepnych dla kazdego zamowienia w pierwszej puli to maksymalnie 4 sztuki.

update 30.02.2007
Management Artysty potwierdzil nam, iz dla polskiej Publicznosci podczas koncertu odbywajacego sie 14 kwietnia w Hali Ludowej we Wroclawiu w ramach Elements of Life Tour 2007 – Tiesto zauroczy nas okolo
7 godzinnym wystepem! Z przyjemnoscia informujemy Was, ze wroclawski set bedzie jednym z najdluzszych jaki Tiesto wykona podczas swojego Tour’u 2007. Bedzie to ekscytujaca podroz, poprzez dotychczasowa tworczosc Artysty, premierowe zaprezentowanie utworow z najnowszego albumu oraz wykonanie produkcji innych znanych Dj’ow. Bezprecedensowe wydarzenie oraz niepowtarzalne show, na ktorym musicie byc !!! Agencja Essence Music przygotowuje niesamowita i wspaniala niespodzianke, dla wszystkich tych, ktorzy zakupia bilet na Tiesto Elements of Life. Wiecej szczegolow wkrotce.
Obrazek

Ci co za nim nie przepadaja moga powiedziec ze oprocz niego nie zagra nikt :P skoro gra 7 godzin :P kto sie bedzie wstydzil :P

info: ftb.pl :wink:

Post Napisane: 2007-01-31, 18:42 Upload: 0.00 MB

Sex Drugs and Dj Tie100
yeaa nic tylko jechac :|

Obrazek

Post Napisane: 2007-01-31, 20:34 Upload: 0.00 MB

Dobra mi on tam zwisa ale Krolem Tranceu to on nie jest ;) Trudno okreslic kto je Krolem ;) wkurwiaja mnie takie nazwy ;) dzieki za info

Post Napisane: 2007-01-31, 21:28 Upload: 0.00 MB

dupa nie jade

1000 biletow poszlo w 3 minuty ;/
zanim sie zalogowalem biletow juz nie bylo :oops:
nastepna pewnie za 100 zl ale to juz mi zwisa :oops: posiedze sobie w domu :)
i niech sobie gra te 7 godzin ja gralem na sylwestra 11 i jestem lepszy 8)

:wink:

Post Napisane: 2007-01-31, 21:44 Upload: 0.00 MB

LOL, ja juz nawet wiem co tam sie bedzie dzialo.
przyjada chlopaki pokroju:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

i bedzie: JAAAZZZDDAAAAA :lol: :lol: :lol:

Post Napisane: 2007-02-01, 15:42 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
i bedzie: JAAAZZZDDAAAAA :lol: :lol: :lol:

i o to chodzi :P xD

[url]http://img517.imageshack.us/img517/2325/dsc02537400x400.jpg[/url]

Post Napisane: 2007-02-01, 17:39 Upload: 0.00 MB

http://www.forumowisko.pl/uploads/post- ... 615852.jpg roxx xD
reszty mi sie nie chce czytac xD

Post Napisane: 2007-02-02, 01:30 Upload: 0.00 MB

Nie przepadam za tworczoscia Tiesto i napewno bym sie nie wybral na impreze z jego udzialem :P a szczegolnie jak on ma grac 7h :P i jeszcze jaka cena 90zl :P

Post Napisane: 2007-02-02, 02:22 Upload: 0.00 MB

haha kamoza z fotkami przesadziles lekko xD
rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl2

[K]r2y$_eQ napisał(a):
http://www.forumowisko.pl...-1132615852.jpg roxx xD
reszty mi sie nie chce czytac xD

no ta r0xx rotfl

Obrazek

Skocz do: