nie
Nadi napisał(a):urzywam
, nie dzwonie, nie pisze, rzadko mam cos na koncie, chyba ze to wazne sprawy. od znajomych z rejonu mam gadu, chyba ze ich nie ma wtedy tel ale to raczej krotkie wiadomosci. SMSy wyslalem w ostatnim miesiacu 3 :serce:!
poza tym, kiedy ide pic staram sie nie brac telefonu dla bezpieczenstwa, wiec rzadko mam go w ogóle, z funkcji MUST BE to:
aparat - zebym mogl cyknac sobie lanserska fote
dzwonki mp3 - zebym mogl sobie ustawic piosenki z ziarna na dzwonek
ksiazka telefoniczna - zebym nie musial miec numerow zapisanych w notesie
funkcja, zebym slyszal kiedy ktos dzwoni a nie zebym musial zgadywac ze to moze teraz to odbiore
kanaly informacyjne - nastawiam mokre szparki na cala noc i czytam jak mi pisza na dobranoc
wyswietlacz kolorowy - zebym mogl ustawic swoje foto na tapete i zdjecia gulczasa jak do mnie dzwoni
ciche dzwonki - zebym mogl ustawic tak ciche dzwonki zebym ich sam nie slyszal majac telefon w uchu, bo natrety dzwonia po pare razy dziennie
malo tego, nieraz mam dzien ze telefonu nie odbieram, nie wazne kto dzwoni, nie ma mnie wiec moge zyc, ostatnio pizdlem go w plecak bo prawda jest taka ze tylko natrety do mnie dzwonia. w zasadzie to raczej mi przeszkadza. zgadzam sie z rinthem ze za komuny bylo lepiej.
Ostatnio edytowano 2008-09-25, 00:56 przez sutek, łącznie edytowano 1 raz