Post Napisane: 2009-03-23, 00:51 Upload: 0.00 MB

Witam

Jestem raczej malo znanym tworca muzyki elektronicznej. Chcialbym zaprezentowac wam teledysk. Muzyka moze nie do konca w moim stylu bo raczej bardziej rozrywkowa niz elektroniczna, ale chcialem aby brzmialo nowoczesniej i latwiej wpadalo w ucho, czy wyszlo, nie wiem to juz sami ocencie.

Obrazek

Link do teledysku

Kilka slow o produkcji... klip finansowany z funduszy wlasnych, a zatem minimalny wklad finansowy, ale sporo zabawy z przygotowaniem. Scenografie wymyslilem i przygotowalem samemu, najwiekszym wyzwaniem bylo stworzenie stroju robota, moze kiedys to opisze :D Osoby grajace w klipie wlacznie z dziewczyna, ktora spiewa to oczywiscie znajomi, montaz wykonalismy z kolega.

Milego ogladania.

Post Napisane: 2009-03-23, 03:39 Upload: 0.00 MB

Oryginalne przedstawienie sie, nie powiem. Co do teledysku to jak na prymitywne finanse to wyszlo, nie powiem, ale bardzo fajnie. Co do muzyki to faktycznie radiowo-rozrywkowa co wg mnie jak na dzisiejsze czasy to bardzo trafne. Mam pare pytan
1. Czy ta Pani, ktora wystepuje to ta ktora spiewa ta piosenke?
2. Czy jest to jedyny teledysk Twoj?
3. I czy planujesz wydac jakis promo singiel?

Sadzac po piosence "The Things You Said Remix" mam dziwne uczucie jakbym sluchal jednoczesnie enigmy i jarre'a z nutka nowoczesnosci.

Pozdrawiam i Witaj na forum.

P.s. Przydaloby sie takie urzadzenie do wylaczania kobiet....

Post Napisane: 2009-03-23, 16:40 Upload: 0.00 MB

amsamurai, witam na forum :) zycze milego pobytu :beer:
teledysk jak na amatorski to zajebisty chociaz jak zobaczylem tego citroena picasso to mi sie smiac chcialo xD no ale wiadomo ze niski budzet :) dalem max gwiazdek na tubie :)
pozdro :beer:

Ps. i przeczytaj regulamin i wywal z podpisu te linki

Post Napisane: 2009-03-23, 21:52 Upload: 0.00 MB

Witam,

Wiec po kolei:
- Pani, ktora wystepuje rzeczywiscie spiewa ta piosenke. Jako ciekawostke dodam, ze z zawodu jest kardiologiem :)
- Nie jest to jedyny moj teledysk, ale najnowszy. Wczesniejsze mozna znalezc na moim kanale YouTube.
- Tak planuje zrobic cos w rodzaju singla zawierajacego utwor Game42 w kilku wersjach oraz teledysk. Singiel bedzie mozna w calosci z okladka pobrac z mojej strony.
- "Things You Said Remix" - no tak, nie da sie ukryc, ze duzy wplyw na moj styl miala tworczosc Michaela Cretu, czy Jean Michel Jarre, a ostatnio takze Schillera.
- Z tym wylaczeniem kobiety na koncu to kolega wymyslil, ale ja skonstruowalem urzadzenie. Niestety na moja nie dziala :D
- Xara Picasso, no tak... mialo byc Lamborghini Gallardo ale zabraklo tektury :D A tak na serio szukalem czegos futurystycznego, np. Civica, ale nikt nie mial.

aha klip w lepszej jakosci mozna obejrzec na WP.TV

P.S.
Dzieki, za opinie, linki wyrzucilem, przepraszam troche brakuje mi czasu na ogarniecie regulaminu na kazdym forum.
Ostatnio edytowano 2009-03-23, 22:07 przez amsamurai, łącznie edytowano 4 razy
Skocz do: