Post Napisane: 2009-10-11, 01:45 Upload: 0.00 MB

jo
pewnie obila wam sie ta sprawa co peja namawial do pobicia na koncercie :]
znalazlem na wykopie cos na temat peji ^^
http://www.wykop.pl/link/245191/tede-dl ... ss-na-peje
co wy o tym wszystkim myslicie?

Post Napisane: 2009-10-11, 10:44 Upload: 0.00 MB

tede to syf, peja to syf. niech sie dalej babraja w swojej piaskownicy, ja mam ich gdzies

Post Napisane: 2009-10-11, 12:30 Upload: 0.00 MB

Nie slucham takiej muzyki wiec nie znam tych gosci na tyle dobrze zeby o nich sie wypowiadac. Sa mi obojetni ale jak bym mial wybierac to wole utowry Peji.

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2009-10-11, 12:44 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):
Nie slucham takiej muzyki wiec nie znam tych gosci na tyle dobrze zeby o nich sie wypowiadac. Sa mi obojetni ale jak bym mial wybierac to wole utowry Peji.

"policja 997 przyjezdzaja suki kurwy mety psy smiecie pierdolone kawalki gowna garnac do nich z guna to moje marzenie pi***ole konsekwencje areszty i wiezienie jak siedziec to za cos kurwa konkretnego sprzatneles psa nie peeirdolisz sie kolega ladujesz w areszcie masz ich wszystkich w dupie pierdolilmy policje plujemy im w mordy kazdy taki pies to jebany pederasta"

nie, ja tego nie daje rady sluchac :k:

Post Napisane: 2009-10-11, 13:03 Upload: 0.00 MB

Ja tez tego nie slucham bo nie lubie hh ale kiedys przewinelo mi sie przez uszy kilka utworow Peji i nie byly az takie bardzo do dupy.

Post Napisane: 2009-10-11, 13:40 Upload: 0.00 MB

Ja powiem tak... pierwszy album (?) Peji byl swietny (nie tak jak teraz w ktorych tylko nienawisc). Sam bardzo lubilem sluchac jego utworow z owej plyty, bo sporo jak to sie mowi w hip hopie bylo o zyciu, ale sensownie wwszystko dobrane, ale pare lat temu cos mu sie w glowie poprzewracalo, ze az nie moge ani chwili jakiegokolwiek jego utworu dluzej posluchac :( Same bluzgi, i wyzywanie na milicje :< szkoda... bo zapowiadal sie niezle.

A co do Tede to zawsze jakos tak srednio go lubilem za jego wiecznie "wozenie sie", ale zazwyzcaj fajne bity mial pod swoje tracki, wiec tez go sluchalem :D

Gdybym mial oceniac, to jednak wg tutaj Tede ma racje. Zamiast burzyc tych wiesniakow do walki, Peja mogl tylko cos powiedziec do niego, tamci by sie zorientowali i pewnie bez tych slow "Wiecie co macie robic" sama by sie na niego rzucila cholota :P
Ale to taki typ faceta, ktory bardzo szybko sie denerwuje, wiec nie powstrzymal i nawarczal na niego rowno :D

Czasem szkoad ze takich smieszncyh afer nie ma w muzyce trance bo byloby o czym gadac :yay:

Post Napisane: 2009-10-11, 18:21 Upload: 0.00 MB

glownie chodzi mi o to ze nie lubilem tedego ale tutaj nawet dobrze gada plus dla niego :]
a co do jego stylu to hmmm to juz tede tak bardziej w ameryke sie wpasowuje :]

Post Napisane: 2009-10-13, 06:48 Upload: 0.00 MB

UcieX napisał(a):
Sam bardzo lubilem sluchac jego utworow z owej plyty, bo sporo jak to sie mowi w hip hopie bylo o zyciu, ale sensownie wwszystko dobrane, ale pare lat temu cos mu sie w glowie poprzewracalo, ze az nie moge ani chwili jakiegokolwiek jego utworu dluzej posluchac Same bluzgi, i wyzywanie na milicje szkoda... bo zapowiadal sie niezle.

zgadzam sie Rafal tak kiedys bylo pamietam ta plyte "na legalu" [chyba ....... albo nielegal] nie chce mi sie googlowac teraz wiec wybaczcie mi moj brak dokladnosci ;p btw ta plyta miala jakis przekaz, sporo slow skierowanych przeciwko mlodziezy aby ustrzegla sie przed roznymi bledami itp, teraz peja ma tylko w glowie "je***c policje, znam sie na hip hopie, a ty nie .... ja jestem najlepszy reszta niech spierd......." [i cos w tym stajlu]

przy starej plycie to nawet fajnie sie bujalo na dyskach w gimnazjum pomiedzy setami z e2k, ekwadoru i mp3 britney spears xD

jesli chodzi o kolejnego "artyste" tede - to jakos nigdy za nim nie przepadalem
UcieX napisał(a):
A co do Tede to zawsze jakos tak srednio go lubilem za jego wiecznie "wozenie sie", ale zazwyzcaj fajne bity mial pod swoje tracki, wiec tez go sluchalem

no wlasnie zawsze mi przeszkadzaly te jego wozenie, lancuchy i jol jol jol jol & jeszcze raz jol & jol again

nie slucham hip hopu zbyt czesto nie to co dawniej dawniej klepalo sie paktofonike, k44, molesta ewenement i to byl calkiem inny swiet

nie rozumie ideii tych disow - [tak wiem wiem bitwa, bitwa ] ale po co ta cala prowokacje chyba jedynie zeby zrobic wielkie halo wokol wlasnej dupy
wczoraj pozwolilem sobie poogoglowac na temat "tede diss" i wyskoczylo mi sporo podpowiedzi diss na - onara [on chyba byl z p81], nowatora [jego nie znam chyba], plomien 81 [kiedys ich lubialem teraz nie wiem czy istnieja] , kolcz [przeciez z tym grubasem trzymal :| ] , doniu [no tu sie nie dziwie bo to popowy "artysta" a hip hopowcy na to najezdzali zawsze
nasuwa mi sie jeden wniosek TEDE -to jeden wielki prowokator
Buffalo napisał(a):
glownie chodzi mi o to ze nie lubilem tedego ale tutaj nawet dobrze gada plus dla niego

a ja nigdy go nie lubilem, a co do jego gadania [wiem Buff ze chodzi Tobie o sens i znaczenie jego wypowiedzi - "ze ma racje"]
ale mnie jego mowa przeraza co czlowiek nawet po studiach moze zrobic dla szpanu :]
u mnie w robocie goscie bez szkoly sie lepiej wypowiadaja na rozne tematy i wole uslyszec u nich "wcale sie nie dziwowuje, spytaj sie onego" niz pierdo***** tego glaba

Post Napisane: 2009-10-22, 10:18 Upload: 0.00 MB

mam znajomych ktorzy "siedza" w hip hopie, rozmawialem ostatnio z nimi i ogolnie ta sprawa z tede jest gruba
bo wsioczy na polowe polskich mc

lapcie nowy diss
Obrazek

http://www7.zippyshare.com/v/993121/file.html
Ostatnio edytowano 2009-10-22, 10:22 przez Kozak, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-10-22, 14:25 Upload: 0.00 MB

hardkorowo ^^
borixon troszke go zniszczyl ^^
no i ten bit \o/

Post Napisane: 2009-10-23, 00:19 Upload: 0.00 MB

Obrazek