Post Napisane: 2009-02-08, 23:31 Upload: 0.00 MB

Witam

Od 10 lat "siedze" w muzyce, najpierw gralem na klawiszach w zespole. Od jakos 0.5 roku zainteresowalem sie DJka. Przeczytalem bardzo duzo poradnikow, forow itd. Wiedze teoretyczna jakas tam mam. "Mixuje" od jakis 3 miesiecy na VDJ. Niestety jednak nie posiadam jeszcze konsoli, lecz dysponuje niezlym sprzetem naglosnieniowym i oswietleniowym.
Przejdzmy teraz do sedna. Jak w temacie poszukuje DJ z lodzi badz okolic, ktory poprowadzilby mnie troche w tym kierunku. Mam bardzo duze checi i mysle, ze jestem dosc kumaty i przede wszystkim mam poczucie rytmu co jest moim zdaniem bardzo wazne. Wiec jesli jest tu osoba, ktora jest w stanie mi pomoc lub osoba, ktora posiada kontakt do niezlego DJ z centrum bede bardzo wdzieczny smile.gif

Z gory dziekuje i licze na wyrozumialosc

Pozdrawiam

Post Napisane: 2009-02-08, 23:36 Upload: 0.00 MB

znam jednego dja z centrum. gra na vdj z laptopa. spoko kolo

Post Napisane: 2009-02-08, 23:47 Upload: 0.00 MB

Na VDJ nie idzie mi zle ... Chodzi bardziej o to aby pokazal mi co i jak sie robi na konsoli, chociaz mysle, ze jest to podobne do VDJa (poza funkcja SYNC :D)

Post Napisane: 2009-02-08, 23:48 Upload: 0.00 MB

vdj :dzizys: jak juz to przerzuc sie na Traktora :)

btw. da sie na vdj odsluch zrobic ? xD

a i jeszcze jedno ;x
jak nie znajdziesz nikogo to polecam http://www.ftb.pl/news/64458_0_1/mielno ... wy-dla.htm ^^
Ostatnio edytowano 2009-02-08, 23:49 przez Buffalo, łącznie edytowano 2 razy

Post Napisane: 2009-02-08, 23:51 Upload: 0.00 MB

Narazie na VDJ pracuje mi sie niezle i nie planuje zmiany (chyba,ze na konsole ale to dopiero moze na wakacje:) )
Odsluch da sie zrobic bez zadnych problemow :) Wystarczy tylko karta muzyczna 5.1 :)

Post Napisane: 2009-02-09, 10:11 Upload: 0.00 MB

Zostaw tego VDJ'a! Przejdz na Traktora, tu sie dopiero zaczyna zabawa... :>
Virtual jest zbyt latwy, skoro nawet moj 11-letni sasiad potrafi na nim cos zrobic.
Sam przez pewien czas korzystalem, i uznalem w koncu ze to syf.
Chociaz sprawdz Traktora, ja osobiscie polecalbym tego nowego, tzn. Pro, ale na poczatek wystarczy Ci wersja 3.2 lub 3.3.

Pozdrawiam.

Obrazek

Post Napisane: 2009-02-09, 16:24 Upload: 0.00 MB

Ty lepiej napisz kto Cie do tego przekonal :>

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2009-02-09, 16:58 Upload: 0.00 MB

s8n napisał(a):
Ty lepiej napisz kto Cie do tego przekonal :>

Nie rozumiem pytanka troche :D
Skocz do: