Post Napisane: 2005-11-20, 01:27 Upload: 0.00 MB

Witam wszystkich.
Ja o sobie bardzo krociotko :)
Mam 28 lat (wbrew pozorom to nie taki mlody wiek juz) ;)
Ukonczylem Politechnike Slaska, od 3 lat pracuje w kopalni (od niedwana na stanowisku kierownika oddzialu), ponadto jestem adminem i wspolwlascicielem sieci internetowej w Rudzie Slaskiej...

Poza tym...
Mieszkam w Rudzie Slaskiej (jesli chodzi o liczbe klubow na km^2 to duzy plus)
Jesli chodzi o muzyke, ktorej slucham to przede wszystkim uplifting trance (Above & Beyond, Airwave, Armin van Buuren, Niklas Harding) i troche klasycznej komery w stylu Paffendorf i Brooklyn Bounce, Scooter, Cosmic Gate, ATB tak zeby oderwac sie troche, wyzyc sie po nieudanym dniu itp...
Lubie rowniez muzyke w stylu Mike'a Oldfielda, Vangelisa, JM Jarre'a, Clannad'u, Deep Forest, Beautiful World, Loreena McKennitt, Enyi... Pop tez lubie: przede wszystkim Kate Bush, Genesis, Celine Dion, Sandra...
Przy jednym gatunku muzy nie da sie wysiedziec :D

Co lubie... pogiercowac sobie na konsoli (X-klocek360, Plejstejszyn3 od niedawna tez), sport (bieganie, silka -czyli co lubi kazdy facet), ubrac sie w dres (co nie jest rownoznaczne z wlozeniem scyzoryka do nogawki :) , uwielbiam trekking... czyli smiganie z plecakiem, na rowerze tez troche (choc zdecydowanie wole na nogach) po ciekawym terenie (czyt. nasze piekne gory), bylem w 3/4 polskich gor (wszystko na nogach), swietna sprawa, jest co wspominac, w zasadzie kiedys kazdy wolny czas przeznaczalem na wypad w gory, do czego zachecam... (to trzeba jednak lubiec) ;) od niedawna tuninguje sobie samochodzik... a co z tego wyniknie to bedzie na fotkach :)
Czego nie lubie: ubierania sie w garnitur, zawracania glowy, klamstwa, chamstwa, muzyki metalu i pochodnych, wykwintnych potraw i lenistwa...

btw. swietne forum, duzo dobrej muzy, naprawde swietna robota ze strony Adminow (dla Nich big pozdro) oraz oczywiscie reszty Staff'u (tez pozdro :) )
Ostatnio edytowano 2009-04-08, 10:48 przez szreder, łącznie edytowano 15 razy

Post Napisane: 2005-11-20, 01:37 Upload: 0.00 MB

witam towarzyszu widze ze jestes prawie moim rowniesnikiem dawaj jakas fotke sie zobaczy pozdrawiam :)

Post Napisane: 2005-11-20, 01:39 Upload: 0.00 MB

witam na 4um masz juz troche postow fajnie z esie przedstawiles :)
Mam nadzijee ze mile spedzisz u nas dalszy czas ;)
Pozdrawiam goraco ;)

Post Napisane: 2005-11-20, 02:07 Upload: 0.00 MB

ja tez cie witam
po wstepie widze ze nawet spoko jestes
mam nadzieje ze bedzie nam sie fjanie wspolprawcowalo

Post Napisane: 2005-11-20, 02:50 Upload: 0.00 MB

najbardziej podoba mi sie ten uplifting trance bo ja tez jestem fanem takiej mjuzy wiec mam nadzieje ze wymienimy sie pogladami i bedzie ogolnie supcio...

niemniej MILO POZNAE... :D

pozdrawiam

Post Napisane: 2005-12-28, 19:21 Upload: 0.00 MB

No witam Cie serdecznie :) widze ze Sie Udzielasz :) i Zapodajesz fajne Uploady :) niom i o to chodzi ;)

Dzieki :) no i zycze Milej Zabwy na FMF-TEAM.pl :) aaa

Post Napisane: 2005-12-28, 20:49 Upload: 0.00 MB

Hyhy tez lubie dresik szczegolnie moj turkusikowy :oops: :P I love dres.Ä???ycze milej zabawy na forum choc jestes odemnie owiele dluzej:)

Post Napisane: 2005-12-29, 12:52 Upload: 0.00 MB

Witam Cie serdecznie Szreder ;) Ä???ycze milej zabawy na FmF ;) 3maj sie cieplutko Pa ;* ;)

Post Napisane: 2006-01-05, 19:48 Upload: 0.00 MB

Witaj kolego w naszych stronach

Post Napisane: 2006-05-13, 01:14 Upload: 0.00 MB

Nie no Chlopie :D ja czekam caly czas az cos o Sobie napiszesz a tu jeb taki suprajs bo temat lezy w sumie od czasow kiedy ja mniej wiecej sie tu zaregowalem :D no nie moge uwierzyc, ze wczesniej Cie nie witalem :D heh w sumie nie mam co kazac Ci czytac Regulaminu bo range zes dostal jak sie nie myle nawet go nie znajac (gdzies kiedys o tym pisales) [ale moglem pomylic osoby] :P Wiem, ze oboje lubimy podbna starsza muze :D i nie watpie, ze dalej bedziesz sie sprawowal tak zawodowo jak do tej pory :D Tyle chyba POzdro i trzym sie :beer:

BTW:
szreder napisał(a):
ubrac sie w dres

+1 :D w domu caly czas dres :mg:

Post Napisane: 2006-06-04, 13:47 Upload: 0.00 MB

Jak kulturka, to kultura... Wszyscy dali jakies fotki to i ja chetnie dam :) Jakies tam wyszperalem... Ostatnio moja nowa dentystka w trakcie wkladania plomby zapytala sie mnie czy mam juz 18 lat :) A ja: "tak, niedawno skonczylem" :) It was so cute... :roll:

Fotki w glownym poscie ;)
Pozdro... :D

Post Napisane: 2006-06-04, 17:50 Upload: 0.00 MB

A juz sobie lukam Twoje foteczki ;) Ej przypominasz mi troszke Mata Damona ;)
Nice :P

Post Napisane: 2006-06-04, 18:10 Upload: 0.00 MB

Ja tez obadam sobie foteczki :D

Popieram Kikyo.. :D
Centralnie przypomniasz go hihi :D
pozdro ziom :D

Post Napisane: 2006-06-04, 18:16 Upload: 0.00 MB

Nie no tyle sie juz znamy i sie jeszcze nie przywitalem :/ nom to pora nadrobic stracony czas wiec witam Cie serdecznie :) zycze milego spedzania czasu z nami :)

Post Napisane: 2006-06-04, 18:20 Upload: 0.00 MB

Kikyo napisał(a):
Ej przypominasz mi troszke Mata Damona ;)

:lol: :lol: mi tez sie kojarzy z nim zwlaszcza z filmu
Team America :lol: :lol: i te wlosy :)
thx za fotki

Post Napisane: 2006-06-04, 20:03 Upload: 0.00 MB

Qrde, to faktycznie cos w tym jest :p Na placu (tzn znajomi) tez mnie polowa Damon przezywaja :p
Nie mniej milo mi :)
Pozdrawiam :)

Post Napisane: 2006-06-09, 15:15 Upload: 0.00 MB

siemka! nie witalem cie jeszcze a widze ze foteczki dowaliles to sobie zlukam :]
oczywiscie milo powitac bo zawsze dobry trance wrzucasz ;)
pozdro i dobrej zabawy :mg:

Post Napisane: 2006-06-10, 22:46 Upload: 0.00 MB

Witam cie i ja :] chodz juz troszke czasu z nami przebywasz :]
pozdro i sie 3maj

Post Napisane: 2006-06-17, 08:31 Upload: 0.00 MB

Dawid27 napisał(a):
(...) chodz juz troszke czasu z nami przebywasz :](...)

Niooo :) Juz dosyc kilka dni tutaj jestem :) ...i nawet do members sie zalapalem :D :D ;]

Pozdro :)

Post Napisane: 2006-06-20, 22:36 Upload: 0.00 MB

No to ja tez Cie oficjalnie zawitam :]
Juz members jestes to duzy respect dla Ciebie :D
Ja sobie tez zlookam fotke :)
100 lat na 4um Ci zycze :wink:

Post Napisane: 2006-06-21, 00:17 Upload: 0.00 MB

Siema, rowniez Witam Cie goraco na FMF-ie, sa tu sami tylko i wylacznie spoko ludzie, zadnych sztywniakow ;) Pozdro Ziom:)

Post Napisane: 2006-07-27, 21:51 Upload: 0.00 MB

siema szredi ponownie :P chyba sie troszke spoznilem na foteczki a chcialem obadac :( prosilbym o reupek :mg:
a tak w ogóle wszedzie cie pelno znakomita robote odwalasz na forum bardzo sie ciesze ze mamy kogos takiego jak Ty w ekipie :)
pozdrawiam goraco :)

Post Napisane: 2006-07-28, 20:12 Upload: 0.00 MB

Update informacji i fotek wykonany... zapraszam ;)
Pozdrawiam... :)

Post Napisane: 2006-07-28, 20:46 Upload: 0.00 MB

hyhy no to po fotkach widac ze powazny dorosly czlowiek ;)
pozdro :D

Post Napisane: 2006-07-28, 21:08 Upload: 0.00 MB

szreder napisał(a):
na specjalnosci Technika i organizacja bezpieczenstwa pracy

:lol: :lol: przeczytalam Techniawka w pierwszej chwili rotfl chyba naprawde musze isc do okulisty w najblizszym czasie xD fajny kierunek techniawka xD

szreder napisał(a):
btw. Swietne forum, duzo dobrej muzy, naprawde swietna robota ze strony Adminow (dla Nich big pozdro)

I Twoja zasluga jesli chodzi o single w Old :hyhy: niezle szalejesz :P

Szeryf napisał(a):
hyhy no to po fotkach widac ze powazny dorosly czlowiek ;)

No dorosle wygladasz ale nie staro :P wiec wybij sobie to z glowy! jestes dorosly ale mlody :P

Witam Ciebie po raz ktorys haha i dziekuje za zaangazowanie w zycie forum 8)
Skocz do: