Post Napisane: 2009-12-04, 00:42 Upload: 0.00 MB

Obrazek

Release Date: ??.??.2010
Label: Flashover Recordings

Tracklist:

01 Original Extended
02 Giuseppe Ottaviani
03 Tiesto Remix
04 Laidback Luke Remix
05 Stoneface & Terminal Remix
06 Koen Groeneveld Remix
07 Showtek Remix
08 Akira Kayosa Remix
09 Hi_Tack Remix
10 Violin Edit
11 Simon Gain Remix

Giuseppe Ottaviani Remix

Tiesto Remix

Stoneface & Terminal Remix

Wiecej informacji wkrotce :)
Ostatnio edytowano 2010-01-16, 11:27 przez Damian, łącznie edytowano 2 razy

Post Napisane: 2009-12-04, 00:59 Upload: 0.00 MB

Corstena nienawidze jak psa za to, ze przez niego trance stal sie takim dziadostwem przewidywalnym do bolu. nigdy go nie lubilem pod jego szyldem, jedynie jako System F lubilem Exhale i Cry. ale reszta to dutche trance do bolu, a dutch to dla mnie ucielesnienie wszysktiego co najgorsze.

czasem remiksowanie klasykow wychodzi na dobre (vide exploration of space 2010 remix), a czasem na zle i latwo w tej materii o herezje.
ottiavani wiele nie zmienilm jedynie linie basowa i pare szczegolow. nic ciekawego.
w sumie tiestuch to samo tyle, ze on jak zwykle musi dac przeciagly breakdown z przechodzaca melodia, przy czym mozna sie co najwyzej porzygac
wersja niemieckiego duetu stonaface & terminala jest w tak slabej jakosci, ze ciezko ocenic, ale wydaje mi sie, ze najlepsza z przedstawionych.

tylko po cholere to remiksowac, jak praktycznie wszystko tak samo brzmi. dla mnie to bardziej masteringi grubsze :<

Post Napisane: 2009-12-04, 01:04 Upload: 0.00 MB

Wlasnie po cholere remixowac?? mysle ze tu chodzi tylko i wylacznie o nabijanie kasy :/ wszedzie gdzie widze Giuseppe Ottaviani Remix to rzygac mi sie chce jego remixy sa tak podobne ze szok :/

Niektore klasyki wypadaja w nowych wersjach dobrze ale mysle ze w tym przypadku orginalu zaden mix nie przebije :)

Post Napisane: 2009-12-04, 19:56 Upload: 0.00 MB

A mnie ten kawalek sie nie widzial nawet 10 lat temu i zaden remix tego nie zmieni. Jedynie Pegasus (2005) i Spaceman (2003) z calego tego Systemu nadaja sie do sluchania.

Post Napisane: 2009-12-05, 01:57 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
Corstena nienawidze jak psa za to, ze przez niego trance stal sie takim dziadostwem przewidywalnym do bolu. nigdy go nie lubilem pod jego szyldem, jedynie jako System F lubilem Exhale i Cry.

A jako Pulp Victim i przepiekne "Dreams Last For Long", Moonman i kolejne cudo "Galaxia" i oczywisce Gouryella ?? :D

Post Napisane: 2009-12-05, 12:37 Upload: 0.00 MB

Damian napisał(a):
Szeryf napisał(a):
Corstena nienawidze jak psa za to, ze przez niego trance stal sie takim dziadostwem przewidywalnym do bolu. nigdy go nie lubilem pod jego szyldem, jedynie jako System F lubilem Exhale i Cry.

A jako Pulp Victim i przepiekne "Dreams Last For Long", Moonman i kolejne cudo "Galaxia" i oczywisce Gouryella ?? :D

Dreams Last For Long - nie podoba mi sie. wole the world 99 jak juz mimo ze tez w tym stylu niestety, ale wokal fajny.

galaxia ma w sobie wszystko to co w corstenie jest najgorsze :< rzygac mi sie chce :<

projektu Gouryella tez nie lubie. w ogola to byl piekny okres dla trancu ale zeszmacony tymi trzema panami corsten tiesto buuren :/ :/

Post Napisane: 2009-12-06, 06:44 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
projektu Gouryella tez nie lubie. w ogola to byl piekny okres dla trancu ale zeszmacony tymi trzema panami corsten tiesto buuren :/ :/

zgadzam sie w sumie juz zaczynali swoje state of trance, do tej pory nie moge ich strawic,zdarza sie ze cos wydadza dobrego ale niestety to rzadkosc.
Lata 1997-2000 to najlepszy okres w dziejach trance'u

pamietacie szkoda ze scena tego nie wydala

no a tutaj orginal w klipie

A poki co ciekaw jestem tych remixow Out Of The Blue 2010 (Koen Groeneveld Remix)
Out Of The Blue 2010 (Showtek Remix)

Post Napisane: 2010-01-07, 19:43 Upload: 0.00 MB

Pelna tracklista dodana ;) 11 Wersji xD

Post Napisane: 2010-01-07, 21:48 Upload: 0.00 MB

07 Showtek Remix :o

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Skocz do: