Post Napisane: 2010-01-17, 23:05 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
Thomass napisał(a):
k14 napisał(a):
Thomass napisał(a):
Dlaczego sa tak tempi ludzie na tym swiecie?

tak jusz jest xD

wtf

bo pisze sie 'tepi' jesli tamten post nie byl sarkazmem xD

ROTFL polska mowa byc trudna xD

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2010-01-18, 01:20 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
to jest wiejskie wydanie o tytyle
"galerianka z warzywniaka"
:roll:

akcja rozgrywa sie w jakims mini parku?
parkowianka?
pareczkowianka?

Post Napisane: 2010-01-18, 01:24 Upload: 0.00 MB

galerianka aka parkowianka remix 2010 strzegom :dziewczyna:

Post Napisane: 2010-01-18, 02:10 Upload: 0.00 MB

Strzegom Bounce - Galerian Attack :)

Post Napisane: 2010-01-20, 10:55 Upload: 0.00 MB

E tam Calkem spoko laska.
I nawet mieszka ode mnie tylko 15 km :roll:

rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

Post Napisane: 2010-01-20, 16:21 Upload: 0.00 MB

Drador napisał(a):
E tam Calkem spoko laska.
I nawet mieszka ode mnie tylko 15 km :roll:

rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

To mozesz ja odwiedzic xD Jak uda Ci sie wlozyc to sobie poruchasz ale moze byc ciezko bo ponoc ciasna jest :/ xD

Post Napisane: 2010-01-20, 20:03 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):
To mozesz ja odwiedzic

ahhh z checia :roll:

Thomass napisał(a):
Jak uda Ci sie wlozyc to sobie poruchasz ale moze byc ciezko bo ponoc ciasna jest

moze do tej pory juz bedzie wiecej luzu :oops:

rotfl rotfl rotfl

Post Napisane: 2010-01-20, 22:00 Upload: 0.00 MB

Ale pamietaj ze bierze w dupe xD Boli ja ale bierze ROTFL

Post Napisane: 2010-01-24, 20:10 Upload: 0.00 MB

dowiedzialem sie dzisja ze ta dziewczyna przepisala sie do szkoly w Jaworze (czyt. tu gdzie mieszkam) xD chyba nie dawali jej spokoju pobratymcy xD

Post Napisane: 2010-02-01, 14:38 Upload: 0.00 MB

http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/3 ... ,id,t.html
zabrzmi brutalnie, ale nie potrafie tego nie powiedziec: szkoda ze ta szmata sie nie zabila.

Post Napisane: 2010-02-01, 14:55 Upload: 0.00 MB

Szkoda chlopaka... Zabic sie przez jebana kurwe... Teraz tylko czekam na wiadomosc ze ona zrobila to samo.

Post Napisane: 2010-02-01, 15:00 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):
Szkoda chlopaka... Zabic sie przez jebana kurwe... Teraz tylko czekam na wiadomosc ze ona zrobila to samo.

z drugiej strony wine tez ponosi osoba, ktora to nagrywala, osoba ktora to wrzucila, chlopak ktory wklada penisa cwiercinteligentnej gimnazjalistce tez. i samobojstwo to nie jest taka prosta rzecz, ze jeden mankament o tym decyduje, ale caly zlozony proces w mzogu czlowieka, ktory sie napietrza, az go prowadzi do tego, a przeciez nie znamy jego zycia.
chociaz wydaje mi sie, ze tak pusta typiareczka nie ma wyrzutow sumienia

Post Napisane: 2010-02-02, 16:25 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
chlopak ktory wklada penisa cwiercinteligentnej gimnazjalistce tez

Tez bys wlozyl jakbys dziewuchy nie mial, a taka by sie rozkraczyla...normalny instynkt...potrzeba fizjologiczna.

Szkoda chlopa...wypadki chodza po ludziach. Na jego miejscu tez bym zlapal skrajnego dola...a wina za cale zajscie obwiniam nie durna dziewczyne tylko swiat w jakim dzis zyjemy gdzie w bajkach sie klnie, a w telewizji pokazuje gole cycki w srodku dnia...najlepiej przed dobranocka.

EDIT: Jednym z glownych powodow, dla ktorych nie chce miec dzieci jest wlasnie cos takiego.
Boje sie ze jakbym sie nie staral to moje dziecko (szczegolnie corka) wpadnie w zle towarzystwo, a Ja nie bede mial na to wplywu i wyrosnie mi taki pol mozg.
Najlepsza opcja to uczyc dzieci w domu i trzymac w piwnicy tak jak ten Austriak.

Post Napisane: 2010-02-02, 16:31 Upload: 0.00 MB

Rinth napisał(a):
Szeryf napisał(a):
chlopak ktory wklada penisa cwiercinteligentnej gimnazjalistce tez

Tez bys wlozyl jakbys dziewuchy nie mial, a taka by sie rozkraczyla...normalny instynkt...potrzeba fizjologiczna.

nie, nie wlozylbym. moze jestem nienormalny.

Cytuj:
a wina za cale zajscie obwiniam nie durna dziewczyne tylko swiat w jakim dzis zyjemy gdzie w bajkach sie klnie, a w telewizji pokazuje gole cycki w srodku dnia...najlepiej przed dobranocka.

co do swiata to racja, ale w starych czasach tez sie zdarzalo szmacenie sie, tylko jutuba nie bylo i takiego przeplywu informacji. no i na pewno nie bylo takiej skali (myslac o poprzednim stuleciu), chociaz jak sie patrzy na sredniowiecze czy starozytnosc to kto wie

Post Napisane: 2010-02-02, 18:42 Upload: 0.00 MB

ja tez uwazam ze wszyscy sa tu winni w tej sprawie ;)
a) osoba ktora zamiescila ten filmik
b) strzegomska dziewczyna ktora zaczela paplac glupoty mimo ze widziala kretynka ze kamerowane jest
c) gosc co sie powiesil bo ciezko mi sobie wyobarzic zebym teraz chcial uprawiac seks z jakas 15-latka, w moim odczuciu juz podchodzi nawet troche pod pedofilie i zgadzam sie w tej kwestii z Szeryfem

wiec jak wspomnialem juz paru osobom nie mi tu oceniac kto ma racje a kto nie, kto dobry a kto zly bo nie widze w tej sprawie zadnej dobrej osoby i mimo ze ten facet sie powiesil nie czyni go teraz jakims swietym.

http://www.myspace.com/rafalsentiel

Autor postu: UcieX otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2010-02-02, 23:27 Upload: 0.00 MB

Widzialem w wiadomosciach, ale juz wczesniej slyszalem o tym fakcie, ze chlopak sie powiesil.. co za swiat to az sie w glowie perdoli za przeproszeniem :<

Post Napisane: 2010-02-05, 16:12 Upload: 0.00 MB

Jeszcze informacje z dzisjeszego dnia o tym chlopaku i lasce !!

http://wiadomosci.onet.pl/2700,2124278, ... kalne.html

Post Napisane: 2010-02-05, 16:27 Upload: 0.00 MB

ale ten artykul jakis przekoloryzowany jest :( zwlaszcza w czesci o wykopie gdzie przeciez po dobie administracja tej strony wyrzucila w cholere ten filmik. no i te przeklamania, ze wyjechala za granice, a jest przeciez w Jaworze :P

ze Strzegomia sa Volgin, lady, Patrycja, DJ_Andre, rosolek, ale zadne z nich nie zaglada jzu na forum, a szkoda :P

Post Napisane: 2010-02-07, 14:33 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
ze Strzegomia sa (...) Patrycja, DJ_Andre (...)ale zadne z nich nie zaglada jzu na forum, a szkoda :P

...i cale szczescie...
Swoja droga...moze to oni sa ta para i dlatego juz nie zagladaja?

Autor postu: Rinth otrzymal za niego - 2 podziekowan: [K]r2y$_eQ, Szeryf

Post Napisane: 2010-02-15, 18:46 Upload: 0.00 MB

Skocz do: