Post Napisane: 2009-10-23, 17:16 Upload: 0.00 MB

Jo
Czesto sie stresujecie ;> Jak radzicie sobie ze stresem ... czy w ogole sobie z nim radzicie lub on wygrywa ;>
podobno najlepsze na stres to :
Codzienna chwila gimnastyki
Sluchanie spokojnej muzyki
Spedzanie czasu z bliskimi i przyjaciolmi

Post Napisane: 2009-10-23, 19:33 Upload: 0.00 MB

jesli chodzi o mnie to najlepszy sposob to tranceowy set na uszy + lozko
jak ktos jest wierzacy zawsze zostaje tez modlitwa

niestety czesto uciekam w te gorsze sposoby = % + cygary ale trzeba z tym konczyc
:<
Ostatnio edytowano 2009-10-23, 19:35 przez Kozak, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2009-10-23, 22:10 Upload: 0.00 MB

ja rowniez trance, ale w takich chwilach ratuje mnie tak naprawde tylko spokojna muzyka, czasem nawet jakies spokojne ballady.

Post Napisane: 2009-10-23, 22:15 Upload: 0.00 MB

rzadko sie stresuje a jak juz to rzucam wiazanke pod nosem i mi lepiej

Post Napisane: 2009-10-27, 16:01 Upload: 0.00 MB

Ja zwykle jak sie zestresuje to robie sie senny i ide spac.
To chyba pozostalosc po latach szkolnych. Mama wraca z wywiadowki = spie.

Post Napisane: 2009-10-28, 17:53 Upload: 0.00 MB

Dla mnie najlepszym lekarstwem na stres jest przejazdzka rowerem :) Lubie wyjechac w pogodny wieczor i podizwiac zachod slonca tudziez pieknie Polskie lasy i pola :) To takie przyjemne i odprezajace O) Co prawda ta forma relaxu bardziej pomaga w przemysleniu jakiejs sytuacji przyszelej albo przeszlej (polecam rowniez ta forme jesli chodiz o rozterki z dziewczyna :roll:)
Jesli chodzi o stres spowodowany jakas sytuacja w danej chwili to o dziwo potrafie sobie z tym radzic od tak.

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2009-11-29, 03:12 Upload: 0.00 MB

Caly stres pochodzi z naszej psyychiki wiec poprostu staram sie uzmyslowic sobie ze tak naprawde wcale sie nie denerwuje a sytuacja ktora mnie irytuje ma 123152342 rozwiazan. Owszem, czasem okazuje sie zwyklym czlowiekiem i musze jakos stresy wyladowac. Nigdy nie robie tego tak by zaszkodzic innym... cwiczenia, wizaki pod nosem... wszystko byleby nie zaszkodzic tym na ktorych mi zalezy
Skocz do: