Post Napisane: 2008-12-31, 00:28 Upload: 0.00 MB

Jako, ze kazdy z nas zna tak wybitnego grajka jak Zinedine 'Zizou' Zidane przyblizam wam jego biografie. Poniewaz zyjemy w spoleczenstwie w jakim zyjemy daruje sobie encyklopedyczne tresci z mnostwem czytania i po prostu obejrzyjcie sobie ten filmik (podzielony na dwie czesci) o nim, gdzie sa zawarte wszystkie jego najwazniejsze gole, akcje i wydarzenia..

tak wyglada nasz bohater:
http://myimgs.my.funpic.de/show.php/258 ... 8.jpg.html
http://myimgs.my.funpic.de/show.php/257 ... u.jpg.html
http://myimgs.my.funpic.de/show.php/256_zidane.jpg.html

a tak GRA!
http://pl.youtube.com/watch?v=unzXHJgdb ... annel_page
http://pl.youtube.com/watch?v=24daPKsHR ... annel_page

Koncowka drugiej czesci dla mnie najlepsza!

10/10
Ostatnio edytowano 2008-12-31, 00:51 przez Szeryf, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2008-12-31, 01:20 Upload: 0.00 MB

Dla mnie zawsze byl numerem 1 w swiatowej pilce noznej :) czlowiek legenda :) jego technika styl gry blyskotliwosc precyzja ! nie do opisania :) Wielki Talent ! jak dla mnie nie ma drugiego takiego jak on :D

Post Napisane: 2008-12-31, 11:26 Upload: 0.00 MB

taki mniejszy ...

Obrazek

... Walujew :D

Post Napisane: 2008-12-31, 17:40 Upload: 0.00 MB

dla mnie byl to pilkarz doskonaly i mysle, ze drugiego takiego w najblizszym czasie nie bedzie. szkoda, ze kariere tak szybko zakonczyl, bo mogl jeszcze spokojnie 3 lata na wysokim poziomie pograc ;)

Post Napisane: 2008-12-31, 18:00 Upload: 0.00 MB

kontra napisał(a):
dla mnie byl to pilkarz doskonaly i mysle, ze drugiego takiego w najblizszym czasie nie bedzie. szkoda, ze kariere tak szybko zakonczyl, bo mogl jeszcze spokojnie 3 lata na wysokim poziomie pograc ;)

rowniez tak uwazam! niesamowita boiskowa inteligencja, na boisku byl prawidzym genralem poza nim cichym 'facetem ktorego bys nie zauwazyl w szatni' jak to mowili jego koledzy z szatni :D niesamowite uderzenia z obu nog, fenomenalny przeglad pola, idealne podania nawet kilkudziesieciometrowe, znakomita gra glowa, masa goli z rzutow wolnych, perfekcja w rzutach karnach, uderzenie z dystansu czesto mieszczace pilke w siatce, znakomita szybkosc, DOSKONAlA technika i przyjecie pilki... az sie rozmarzylem :roll: xD pilkarz idealny! jak dla mnie tylko Paul Scholes i Xavi Hernandez moga sie z nim rownac ale Scholes ostatnio ma inne zadania na boisku i nigdy nie byl generalem dla druzyny mimo iz jest krolem srodka pola no i z wolnych nie uderza, a co do Xaviego to ostatnio sie bardzo rozwinal ale jednak do Zidana mu brakuje :D dziwi mnie selekcjoner reprezentacji Francji ze gdy odszedl Zidane jedyne co zmienil w tej reprze to dostawil do osamotnionego zawsze Henryego drugiego napastnika (Benzeme, a czasem Govou) i nic poza tym! nic dziwnego ze ta reprezentacja juz nie gra jak dawniej. Domenech musi odejsc bo Francuzi (co tam ze wiekszosc z nich to nierdzenni obywatele), Hiszpanie i Brazylijczycy oraz Argentynczycy to sa najbardziej niesamowici pilkarze wiec miejsce w czolowce sie im nalezy.

Post Napisane: 2008-12-31, 18:33 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
rowniez tak uwazam! niesamowita boiskowa inteligencja, na boisku byl prawidzym genralem poza nim cichym 'facetem ktorego bys nie zauwazyl w szatni' jak to mowili jego koledzy z szatni :D niesamowite uderzenia z obu nog, fenomenalny przeglad pola, idealne podania nawet kilkudziesieciometrowe, znakomita gra glowa, masa goli z rzutow wolnych, perfekcja w rzutach karnach, uderzenie z dystansu czesto mieszczace pilke w siatce, znakomita szybkosc, DOSKONAlA technika i przyjecie pilki... az sie rozmarzylem :roll: xD

i jeszcze taki jeden maly aspekt w jego grze - Zidane nigdy nie tracil pilki. moze nigdy, to lekko przesadzone, ale podania, strzaly, dryblingi, wszystko to nie konczylo sie strata, pilka zawsze ladowala tam gdzie powinna ;)

Post Napisane: 2008-12-31, 18:41 Upload: 0.00 MB

kontra napisał(a):
Szeryf napisał(a):
rowniez tak uwazam! niesamowita boiskowa inteligencja, na boisku byl prawidzym genralem poza nim cichym 'facetem ktorego bys nie zauwazyl w szatni' jak to mowili jego koledzy z szatni :D niesamowite uderzenia z obu nog, fenomenalny przeglad pola, idealne podania nawet kilkudziesieciometrowe, znakomita gra glowa, masa goli z rzutow wolnych, perfekcja w rzutach karnach, uderzenie z dystansu czesto mieszczace pilke w siatce, znakomita szybkosc, DOSKONAlA technika i przyjecie pilki... az sie rozmarzylem :roll: xD

i jeszcze taki jeden maly aspekt w jego grze - Zidane nigdy nie tracil pilki. moze nigdy, to lekko przesadzone, ale podania, strzaly, dryblingi, wszystko to nie konczylo sie strata, pilka zawsze ladowala tam gdzie powinna ;)

no masz racje a to rpzeciez jedno z najwazniejszych rzeczy jesli chodzi o zawodnikow srodka pola :oops: chyba tylko Riquelme i Scholes (ale to juz tendencyjnie hcyba mowie bo jestem fanem MU) moze sie z nim rownac w tym konkretnym aspekcie gry :) no i zapomnialem wspomniec o jego najslynniejszym triku czyli La Roulette :D po polskiemu ruletka.. kazdy wie ocb a jak nie wie to znaczy ze nie ogladal filmu z pierwszego posta :D zeby polscy pilkarze mieli taka technike :roll:

Post Napisane: 2008-12-31, 18:51 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
zeby polscy pilkarze mieli taka technike :roll:

Beda, jak w reprezentacji jeszcze z pieciu brazylijczykow bedzie xD

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2009-01-01, 05:06 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):

mieliby, tylko gdyby bylo gdzie trenowac ;)

Post Napisane: 2009-01-01, 05:08 Upload: 0.00 MB

kontra napisał(a):
Szeryf napisał(a):

mieliby, tylko gdyby bylo gdzie trenowac ;)

albo gdyby woleli zostac po treningu niz isc na piwo (vide afera lwowska i ligowa rzeczywistosc) ale to tylko odzwierciedla jak kiepskim narodem jestesmy
Skocz do: