kontra napisał(a):dla mnie byl to pilkarz doskonaly i mysle, ze drugiego takiego w najblizszym czasie nie bedzie. szkoda, ze kariere tak szybko zakonczyl, bo mogl jeszcze spokojnie 3 lata na wysokim poziomie pograc ;)
rowniez tak uwazam! niesamowita boiskowa inteligencja, na boisku byl prawidzym genralem poza nim cichym 'facetem ktorego bys nie zauwazyl w szatni' jak to mowili jego koledzy z szatni :D niesamowite uderzenia z obu nog, fenomenalny przeglad pola, idealne podania nawet kilkudziesieciometrowe, znakomita gra glowa, masa goli z rzutow wolnych, perfekcja w rzutach karnach, uderzenie z dystansu czesto mieszczace pilke w siatce, znakomita szybkosc, DOSKONAlA technika i przyjecie pilki... az sie rozmarzylem

xD pilkarz idealny! jak dla mnie tylko Paul Scholes i Xavi Hernandez moga sie z nim rownac ale Scholes ostatnio ma inne zadania na boisku i nigdy nie byl generalem dla druzyny mimo iz jest krolem srodka pola no i z wolnych nie uderza, a co do Xaviego to ostatnio sie bardzo rozwinal ale jednak do Zidana mu brakuje :D dziwi mnie selekcjoner reprezentacji Francji ze gdy odszedl Zidane jedyne co zmienil w tej reprze to dostawil do osamotnionego zawsze Henryego drugiego napastnika (Benzeme, a czasem Govou) i nic poza tym! nic dziwnego ze ta reprezentacja juz nie gra jak dawniej. Domenech musi odejsc bo Francuzi (co tam ze wiekszosc z nich to nierdzenni obywatele), Hiszpanie i Brazylijczycy oraz Argentynczycy to sa najbardziej niesamowici pilkarze wiec miejsce w czolowce sie im nalezy.