jako, ze jestem leniwa.. a w dodatku mnie strasznie bola plecy po wczorajszym opalaniu.. to skopiuje moj opis z innego forum .. {wybaczcie

}
<kreci wlosy na palcu> <yyy> <uklon> <puka w mikrofon> <brawa>
Nazywam sie Nina <prawda, ze slicznie ?! > .. urodzilam sie w pieknej miejscowosci gdzie plyna slodkowodne wody .. i gdzie na alejach robia przepyszne zapiekanki .. czyli w Zdunskiej Woli
Urodzilam sie w ZDW, oficjalnie mieszkam w Lasku, ale tak naprawde wywialo mnie gdzie indziej ale cichosza..
z cyklu: dokoncz, a wygrasz wycieczke do Tesco i bon o nominale 25 zl
uwielbiam: wkurzac siostre, focic {a potem siedziec przez 3 dni w fotoszopie }, muzyke.. {r'n'b, trance, dobryyyyy halsik}, tanczyyyc {mrrrau }, pume flowing , miec mase bizuterii na sobie {kiedys tym kogos zabije

} , moj kolczyk w pepku, blekitne oczy u faceta, swoj zamek i swoja korone.. {tjaa..jestem narcyz }, kapiele z gumowymi kaczuszkami, moj talent do gry na grzebieniu , biegac w 10 cm szpilkach , malibu, Black Code Armani {zapach sexu}, nalesniki z sereeeeeeeem {omg..ale se ochoty narobilam }, pierdoly z cekinami uwielbiam, Audi a6 2,5 tdi czarnaaa, misz masz na glowce {tjaa.. uwielbiam sie klocic z grzebieniem :D }, mowic dzien dobry nieznajomym ludziom albo czesc przypadkowym chlopakom ..a potem puszczac piekne oczka :P , podkradac tacie kluczyki od auta , rzucac w kinie popcornem , robic babelki w coli slomka , bekac i mowic o nieprzyzwoitych rzeczach w miejscach publicznych , grac w Hitmana a w podkladzie dzwiekowym sluchac Britney Spears , jak kolega mowi ze jestem podobna do Shakiry mauahahaha, liczyc pieprzyki na swoim cielee, Egipt , spac nago no i EVENTYYY
nie lubie: jak rodzice mnie nie zabieraja na zakupy , osob bez poczucia humoru, tak naprawde to nie lubie Brit , kolesi ktorzy traktuja dziewczyny jak zabawki na jedna noc n/c, vixy , cieplego alkoholu.. {nie no.. co ja gadam, przeciez jestem abstynentka }, jak ktos mi przerywaaaaa, obietnic bez pokrycia, wypominek, ludzi zakompleksionych {100 m ode mnie }, JaK kToS tAk dO mNiE pIsHe, lodow orzechowych i jagodowych, wymalowanych 13stek na discoo .. zaaaal.
kocham: mame, tate, siostre {czasami}, babcie, psa, pchly mojego kota, kaczuszki z ktorymi sie kape, muchy ktore leza za moim lozkiem, a i moja kuzynke 'kochana' .. {falszywa dzi*ka} <moze to kiedys przeczyta >
szanuje:ludzi, ktorzy mnie szanuja..
marudze: podczas okresu , jak nie zjem sniadaniaaaa, gdy Internet mi nie chodzi {laze po domu i truje dupciee }..
olewam:zakompleksionych ludzi, ktorzy podnosza sobie samoocene kosztem innych po prostu ZENADAAAAAAA, ludziOW, ktorzy nie maja wlasnego zdania..
<uklon> <powtorne brawa> <kurtyny> <masa kwiatow> <upadla bo dostala doniczka >
[url=http://img402.imageshack.us/img402/7940/78qd4.jpg]
FOTKA][/url]