Post Napisane: 2007-05-03, 08:35 Upload: 0.00 MB

jako, ze jestem leniwa.. a w dodatku mnie strasznie bola plecy po wczorajszym opalaniu.. to skopiuje moj opis z innego forum .. {wybaczcie :lol: }

<kreci wlosy na palcu> <yyy> <uklon> <puka w mikrofon> <brawa>

Nazywam sie Nina <prawda, ze slicznie ?! > .. urodzilam sie w pieknej miejscowosci gdzie plyna slodkowodne wody .. i gdzie na alejach robia przepyszne zapiekanki .. czyli w Zdunskiej Woli
Urodzilam sie w ZDW, oficjalnie mieszkam w Lasku, ale tak naprawde wywialo mnie gdzie indziej ale cichosza..

z cyklu: dokoncz, a wygrasz wycieczke do Tesco i bon o nominale 25 zl :lol:

uwielbiam: wkurzac siostre, focic {a potem siedziec przez 3 dni w fotoszopie }, muzyke.. {r'n'b, trance, dobryyyyy halsik}, tanczyyyc {mrrrau }, pume flowing , miec mase bizuterii na sobie {kiedys tym kogos zabije :lol: } , moj kolczyk w pepku, blekitne oczy u faceta, swoj zamek i swoja korone.. {tjaa..jestem narcyz }, kapiele z gumowymi kaczuszkami, moj talent do gry na grzebieniu , biegac w 10 cm szpilkach , malibu, Black Code Armani {zapach sexu}, nalesniki z sereeeeeeeem {omg..ale se ochoty narobilam }, pierdoly z cekinami uwielbiam, Audi a6 2,5 tdi czarnaaa, misz masz na glowce {tjaa.. uwielbiam sie klocic z grzebieniem :D }, mowic dzien dobry nieznajomym ludziom albo czesc przypadkowym chlopakom ..a potem puszczac piekne oczka :P , podkradac tacie kluczyki od auta , rzucac w kinie popcornem , robic babelki w coli slomka , bekac i mowic o nieprzyzwoitych rzeczach w miejscach publicznych , grac w Hitmana a w podkladzie dzwiekowym sluchac Britney Spears , jak kolega mowi ze jestem podobna do Shakiry mauahahaha, liczyc pieprzyki na swoim cielee, Egipt , spac nago no i EVENTYYY

nie lubie: jak rodzice mnie nie zabieraja na zakupy , osob bez poczucia humoru, tak naprawde to nie lubie Brit , kolesi ktorzy traktuja dziewczyny jak zabawki na jedna noc n/c, vixy , cieplego alkoholu.. {nie no.. co ja gadam, przeciez jestem abstynentka }, jak ktos mi przerywaaaaa, obietnic bez pokrycia, wypominek, ludzi zakompleksionych {100 m ode mnie }, JaK kToS tAk dO mNiE pIsHe, lodow orzechowych i jagodowych, wymalowanych 13stek na discoo .. zaaaal.

kocham: mame, tate, siostre {czasami}, babcie, psa, pchly mojego kota, kaczuszki z ktorymi sie kape, muchy ktore leza za moim lozkiem, a i moja kuzynke 'kochana' .. {falszywa dzi*ka} <moze to kiedys przeczyta >

szanuje:ludzi, ktorzy mnie szanuja..

marudze: podczas okresu , jak nie zjem sniadaniaaaa, gdy Internet mi nie chodzi {laze po domu i truje dupciee }..

olewam:zakompleksionych ludzi, ktorzy podnosza sobie samoocene kosztem innych po prostu ZENADAAAAAAA, ludziOW, ktorzy nie maja wlasnego zdania..

<uklon> <powtorne brawa> <kurtyny> <masa kwiatow> <upadla bo dostala doniczka >

[url=http://img402.imageshack.us/img402/7940/78qd4.jpg]
FOTKA
][/url]

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Post Napisane: 2007-05-03, 09:29 Upload: 0.00 MB

tzn. byc moze teraz troche zabrzmie jak klawisz xD , ale po pierwsze nie wybaczamy ze skopiowalas to z innego forum xD po drugie: forum wizazu, forum samouwielbienia i forum fanatykow rodziny to inne adresy xD ... a czy imie Nina to nie jest w calosci - Janina xD ...

a teraz serio ;) - Witamy ...

Post Napisane: 2007-05-03, 11:54 Upload: 0.00 MB

Orn napisał(a):
Janina

nie. wlasnie nie. ;>

wiele osob tak mysli.. ale tak nie jest.. na szczescie :P

Post Napisane: 2007-05-03, 15:29 Upload: 0.00 MB

Jol siema tez Cie witam na 4um :wink:
baw sie dobrze i siedz tu jak najdluzej :P

P.S. strasznie dlugi ten tekst i nie chcialo mi sie go calego czytac... wybacz :oops:

Post Napisane: 2007-05-03, 17:03 Upload: 0.00 MB

Siema, witam cieplo :] milo spotkac kogos z tego samego wojwodztwa :)) pozdrawiam

Post Napisane: 2007-05-03, 20:08 Upload: 0.00 MB

Omg moj ideal xD

Nareszcie jakas dziewczyna bo co niektorym zaczelo juz odwalac :|
Mam nadzieje ze zostaniesz z nami jak najdluzej :P

Witam Cie Nina i baw sie dobrze :wink:

Post Napisane: 2007-05-03, 21:27 Upload: 0.00 MB

najbardziej lubie widac lachony na TMEJ :) zapodaj wiecej fotek :D

Post Napisane: 2007-05-03, 21:32 Upload: 0.00 MB

DjKamiloS napisał(a):
bo co niektorym zaczelo juz odwalac

a co.. rodzily sie tu jakies zwiazki homosexualne? :lol:

kwardinho napisał(a):
zapodaj wiecej fotek

trzeba sobie zasluzyc : DD

Post Napisane: 2007-05-03, 21:37 Upload: 0.00 MB

sospecial napisał(a):
trzeba sobie zasluzyc : DD

ok, zrobie wszystko ;P

co mam zrobic?

a tak powaznie to daj, ja mam w podpisie w linku ;)

Post Napisane: 2007-05-03, 22:06 Upload: 0.00 MB

kwardinho Co do twojego bloga to powiem ze masz fajne haslo. Proste i zwiezle. Za 2 razem trafilem :lol:.
A Ciebie kolerzanko witam serdecznie na naszym forum. Zachecil bym do czytania regulaminu ale widze ze juz wszyscy to robili wiec daruje Ci to. Pozdrawiam i zycze milej zabawy.

Post Napisane: 2007-05-04, 00:17 Upload: 0.00 MB

Daniel Craft nie wiem jak ty ale ja w tych zwiazkach pogubilem sie tak ze ho ho.

Post Napisane: 2007-05-06, 16:37 Upload: 0.00 MB

to ja chyba musze sobie poszukac jakiejs kolezanki do zwiazku :cry:

HOT :]

1
Ostatnio edytowano 2009-01-16, 02:27 przez Nynka, łącznie edytowano 1 raz

Post Napisane: 2007-05-06, 16:42 Upload: 0.00 MB

sospecial napisał(a):
to ja chyba musze sobie poszukac jakiejs kolezanki do zwiazku :cry:

ja jednak polecam siebie ;)

Post Napisane: 2007-05-06, 17:45 Upload: 0.00 MB

Opis skopiowany, ale niezwykle oryginalny, az caly zdolalem przeczytac, widac ze czasem wpadasz w samouwielbienie ale chyba to jest potrzebne zeby przetrwac na tym forum :yay: a zwlaszcza w shoutboxie :D fajnie kolezanke powitac, nie czytaj regulaminu :< :P i nie baw sie dobrze, tylko swietnie :<

Post Napisane: 2007-05-17, 13:31 Upload: 0.00 MB

kolejna lady on the floor :wink: witam cie serdecznie sospecial, czytnij regulamin itp itd, baw sie dobrze i dlugooooo :wink: pozdrawiam :wink:

Post Napisane: 2007-06-18, 19:14 Upload: 0.00 MB

zadko kiedy sie wypisuje u jakiejs koelzanki nowej z forum. no coz malo nas do pieczenia chleba ale na bulki wystarczy. zaciekawil mnie nick dlatego tu trafilam i naczej bym przeszla obok :P no wiec dosc duzo mamy wspolnych zainteresowan jak to baby no ale zeby nei bylo ze ten tego znalazla sie partnerka do zwiazku to witam cie chlodno.opis fajny. mi sie nie chce produkowac :P
ha zadko keidy sie tak rozpisuje :P jezelis a bledy bo sa na pewno to wybacz, jezeli masz zmysl ortograficznego slownika to sory z gory :P

Post Napisane: 2007-07-10, 18:36 Upload: 0.00 MB

sospecial napisał(a):
Orn napisal/a:
Janina

nie. wlasnie nie. ;>

a moja ciocia ma Janina i wszyscy mowia na nia Nina :P ale mam tez kolezanka na ktora mowia wszyscy Nina a nie Janina :P Troche zagmatwalam ale ogolnie to chcialam sie tylko przywitac :P Wiec helol i milego czasu na TMEJ :P

Post Napisane: 2007-07-13, 03:43 Upload: 0.00 MB

stringi od armaniego xD a gdzie ten kutas zmiescil sie z tylu?:P a nie no na trojkaciku by dal rade :D

PS: wiesz jak u nas gorole mowia na stringi? :D nici w rzyci xD

:ankut:

Post Napisane: 2007-07-13, 03:46 Upload: 0.00 MB

no. tez wlasnie.. ja na stringach z tylu mam motylki.. a te sa takie specjalne.. och.

zaloze je kiedys, to Ci pokaze :smiech:

ej no. jesc mi sie chce :cry:

Post Napisane: 2007-07-13, 03:49 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
zaloze je kiedys, to Ci pokaze :smiech:

wejz je przed parada :D a na parade nie bierz ich bo tylko je zgubisz xD

Post Napisane: 2007-07-13, 03:50 Upload: 0.00 MB

no co Ty. zaloze mini i nie wloze stringerUf..

bedzie szybciej xD

Post Napisane: 2007-07-13, 03:53 Upload: 0.00 MB

w ogóle nie bierz mini xD na co to komu :mg: tam goraco bedzie wiec tylko sie spocisz,potem cie przewieje i jakies choroby sie nabawisz xD

Post Napisane: 2007-07-13, 03:55 Upload: 0.00 MB

a nie bedziesz zazdrosny, jak inni beda sie patrzec na mnie? xD

Post Napisane: 2007-07-13, 03:57 Upload: 0.00 MB

bede zaszczycony xD a swoja droga to moze czegos sie naucza :D i musimy szybko nabic postow na 3 strone bo jak otwieram 2 to od razu mi sie rzuca morda ucieXa :mg:

Post Napisane: 2007-07-13, 03:59 Upload: 0.00 MB

ale cyckow nie pokaze, bo odgryzles mi ostatnio sutki

:smiech:

Skocz do: