Post Napisane: 2010-10-06, 23:01 Upload: 0.00 MB

Dzisiaj byl jeden z takich porytych snów... ale nie o tym. Mieliscie kiedys po przebudzeniu taką krzywą banię że nie mogliscie sie ruszyc? Mi sie zdarzało, to chore jest nawet powiek nie mogłem otworzyc.

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2010-10-06, 23:11 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):
Dzisiaj byl jeden z takich porytych snów... ale nie o tym. Mieliscie kiedys po przebudzeniu taką krzywą banię że nie mogliscie sie ruszyc? Mi sie zdarzało, to chore jest nawet powiek nie mogłem otworzyc.

Mnie sie z reguly sikac chce

Post Napisane: 2010-10-07, 12:28 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):

w tamtym roku w wakacje co 2 dzien mi się to zdarzało

Post Napisane: 2010-10-07, 22:20 Upload: 0.00 MB

Ale z powodu alkoholu czy szlag wie od czego?

Post Napisane: 2010-10-08, 15:52 Upload: 0.00 MB

A nie sorry, to było 2 lata temu już, bo rok temu właśnie sporo piłem i mialem praktyki xD

a 2 lata temu to chodziłem późno spać, budziłem się jakiś zmęczony, może przez to że nie wysypiałem się :|

Post Napisane: 2010-10-29, 10:12 Upload: 0.00 MB

Update xD

Śniło mi się dzisiaj, że szliśmy alejką klasztorną i za nani na rowerze jechał mój sąsiad z choinką. Ta choinka mu się zapaliła i on ją wrzucIł do Odry. Woda ta była na początku czerwona jak ten szlam na Węgrzech. Potem to choinka mu uciekła z prądem rzeki i pojawiła się straż z kontenerem 7,5t która mu tą choinkę przyprowadziła:D Ten kontener zaczepił się o murek i jak się odczepił to obok stał malina z lewym i preziem i ryby łowili to jednemu z Was żyłkę urwało. Ten koleś od choinki Ci ją pózniej przyniósł:D Potem było tak że przyjechał spych na Odre i zrobił mega duży wał. Ale on przemakał i w końcu się rozpuścił i była już czsyta woda. Zobaczyłem, że płną nurki a malina mi mówi, że to jes szkółka nurkowania i 300 zł na 3 godziny. a potem to poszliśmy zjeść we wro z sabiną i ona nam na stacji benzynowej pokazała lazannię a malina chyba pizze sobie kupił:D Pozdrowionka :*

:fmf:

Autor postu: Kamil otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2010-10-29, 11:06 Upload: 0.00 MB

Mnie sie dzis snilo, ze jestem w jakims ultranowoczesnym centrum handlowym, ale polskim, no i jak to polskim - bylem na schodach ruchomych a te sie zawalily w pizdut, spadlem z 7 metrow na ziemie i sie nie polamalem, tylko ktos mi wyjal jezyk, zebym sie nie zakrztusil i zylem. wstalem i podszedl Thomass (tak, nasz Thomass!) i idac powiedzial glosno do samego siebie 'WUNDERSCHON!' i poszedl dalej. a ja poszedlem do kierownika centrum handlowego, zeby mi dal odszkodowanie od razu, bo mi sie pozwa nie chce pisac :k:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

POMOZ POTRZEBUJACYM LUDZIOM!

Autor postu: Szeryf otrzymał podziękowanie : Kamil

Post Napisane: 2010-10-29, 12:00 Upload: 0.00 MB

a mi sie wczoraj snilo ze bylem spidermanem z gry na Amige i bylem tylko dwuwymiarowy ;( :k:

Autor postu: [K]r2y$_eQ otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2010-10-30, 10:15 Upload: 0.00 MB

Dzisiaj śnił mi sie mayday Poland 2010 :D - oglądałem w TV. Cała sala upchana, że ledwo mozna bylo tańczyć i najbardziej utkwił mi w pamieci komentarz gościa z którym dziennikarz prowadził wywiad (nie wiem czy to czasem nie był szeryf) xD
"Ta impreza to idealna równowaga między wioską, gdzie wszyscy jedzą kiełbasę, a miastem". :niepewny:

http://www.myspace.com/rafalsentiel

Autor postu: UcieX otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2010-10-31, 14:59 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
wstalem i podszedl Thomass (tak, nasz Thomass!) i idac powiedzial glosno do samego siebie 'WUNDERSCHON!' i poszedl dalej.

:k: :k: :k: :k: rotfl rotfl rotfl rotfl

Post Napisane: 2010-11-17, 08:00 Upload: 0.00 MB

Jakze ja nie moglem wytrzymac aby sie tu wpisac, bo dawno nie pamietalem snow tak dokladnie xD

1. W fabryce ktorej pracowalem rok temu byl pozar, wieeelki pozar, super sie wszystko palilo i wybuchalo. Palilo sie wszystko oprocz jednej czesci, akurat tej najbardziej suchej i najbardziej narazonej na pozar lol.

2. Do konca swiata bylo 38 dni, postanowilem ze musze zrobic w zyciu cos wielkiego. Udalem sie na jakas piaszczysta wyspe, na ktorej zyli jacys dzicy czarni ludkowie. Postanowilem ze zbuduje dla nich fabryke prezerwatyw. Nazwy swojego produktu nie pamietam, ale wiem ze Durex byl zly z powodu konkurencji i wysylali mi kamikaze-strzelcow na lotniach ktorzy wybijali okna w mojej fabryce. Postanowilem postawic dzialo przeciwlotnicze ktore ich zestrzeliwalo. Nie wiedzac co zrobic z cialami lotnikow (codzien bylo ich coraz wiecej) postanowilem wykopac wielki ukryty bunkier pod fabryka i z niego wkopywac ich pod ziemie lol. Jak sie pozniej okazalo na skutek silnych wiatrow piasek na wyspie zostal wywiany i wszystkie ciala zostaly odkryte i co sie okazalo ozyly (byly zombiakami xD). W zamian za zatrudnienie w mojej fabryce obiecali ze beda milczec na temat tego ze ich zestrzelilem i ze jak ktos sie bedize pytal czemu w tym piachu tyle krwi to beda mowic ze to wisniowy tymbark, ktorego nadmiar wzieli ze soba na podroz na wyspe. Dalej nie pamietam.

3. Rok 1944, jacys kolesie plywaja sobie w rzece, Szeryf nagrywa ich telefonem z wbudowana kamera HD (ale tylko black&white). Na filmiku widac jak jakis mlody niemiec zneca sie nad nimi, wbija im palce do oczu i takie tam lol po powrocie do domu i obejrzeniu z Szeryfem filmiku, wchodzimy na fmf a tam artykul o tym jak "fistmanfistman, za namowa uzytkownika s8n zostal oficjalnym fanem programu DMC" (tak dokladnie bylo to podpisane). W artykule byly podane linki do youtube z przemowieniem prezydenta jeleniej gory i w ogole relacja z tej jakze wielkiej imprezy.

4. Jeszzce cos ale pks, nie powiem wam xd

Autor postu: [K]r2y$_eQ otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2010-11-17, 08:34 Upload: 0.00 MB

Snilo mi sie, ze wszedłem na fmf, na czacie napisalem 'wiecie dlaczego tak lubie tu wchodzic? Bo jak zaczynacie pierdolić głupoty to w kazdej chwili moge zamknac przegladarke' i sie obraziliscie :/ :/

Post Napisane: 2010-11-17, 12:00 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
Snilo mi sie, ze wszedłem na fmf, na czacie napisalem 'wiecie dlaczego tak lubie tu wchodzic? Bo jak zaczynacie pierdolić głupoty to w kazdej chwili moge zamknac przegladarke' i sie obraziliscie :/ :/

:sweet:

a mi się śniło że ktoś mnie postrzelił .... jeju ale bolało :cry:
:goraczka:

Post Napisane: 2010-11-17, 14:09 Upload: 0.00 MB

Kozak napisał(a):

ale nie w...? no wiesz :niepewny:

Post Napisane: 2010-11-17, 15:02 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
Kozak napisał(a):

ale nie w...? no wiesz :niepewny:

w ręke :taktak:

Post Napisane: 2010-11-17, 17:34 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
Jak sie pozniej okazalo na skutek silnych wiatrow piasek na wyspie zostal wywiany i wszystkie ciala zostaly odkryte i co sie okazalo ozyly (byly zombiakami xD). W zamian za zatrudnienie w mojej fabryce obiecali ze beda milczec na temat tego ze ich zestrzelilem i ze jak ktos sie bedize pytal

Cytuj:
czemu w tym piachu tyle krwi to beda mowic ze to wisniowy tymbark, ktorego nadmiar wzieli ze soba na podroz na wyspe
.

Cytuj:
Rok 1944, jacys kolesie plywaja sobie w rzece, Szeryf nagrywa ich telefonem z wbudowana

kamera HD (ale tylko black&white)

smiechłem niemilosiernie, nie wiem gdzie wieksza podkreta rotfl

Post Napisane: 2010-11-17, 18:16 Upload: 0.00 MB

ale ty masz zryty łeb cyśku :oops: mi się już długo nic nie śniło :(

a mieliście kiedyś świadomy sen ?

Post Napisane: 2010-11-17, 19:02 Upload: 0.00 MB

lilu napisał(a):
ale ty masz zryty łeb cyśku :oops: mi się już długo nic nie śniło :(

a mieliście kiedyś świadomy sen ?

Tak. Dzik mnie gonił, a ja wybieralem sciezki po ktorych biegam, a on wciaz mnie gonil. zamiast wejsc na drzewo
Skocz do: