Jakze ja nie moglem wytrzymac aby sie tu wpisac, bo dawno nie pamietalem snow tak dokladnie

1. W fabryce ktorej pracowalem rok temu byl pozar, wieeelki pozar, super sie wszystko palilo i wybuchalo. Palilo sie wszystko oprocz jednej czesci, akurat tej najbardziej suchej i najbardziej narazonej na pozar lol.
2. Do konca swiata bylo 38 dni, postanowilem ze musze zrobic w zyciu cos wielkiego. Udalem sie na jakas piaszczysta wyspe, na ktorej zyli jacys dzicy czarni ludkowie. Postanowilem ze zbuduje dla nich fabryke prezerwatyw. Nazwy swojego produktu nie pamietam, ale wiem ze Durex byl zly z powodu konkurencji i wysylali mi kamikaze-strzelcow na lotniach ktorzy wybijali okna w mojej fabryce. Postanowilem postawic dzialo przeciwlotnicze ktore ich zestrzeliwalo. Nie wiedzac co zrobic z cialami lotnikow (codzien bylo ich coraz wiecej) postanowilem wykopac wielki ukryty bunkier pod fabryka i z niego wkopywac ich pod ziemie lol. Jak sie pozniej okazalo na skutek silnych wiatrow piasek na wyspie zostal wywiany i wszystkie ciala zostaly odkryte i co sie okazalo ozyly (byly zombiakami

). W zamian za zatrudnienie w mojej fabryce obiecali ze beda milczec na temat tego ze ich zestrzelilem i ze jak ktos sie bedize pytal czemu w tym piachu tyle krwi to beda mowic ze to wisniowy tymbark, ktorego nadmiar wzieli ze soba na podroz na wyspe. Dalej nie pamietam.
3. Rok 1944, jacys kolesie plywaja sobie w rzece, Szeryf nagrywa ich telefonem z wbudowana kamera HD (ale tylko black&white). Na filmiku widac jak jakis mlody niemiec zneca sie nad nimi, wbija im palce do oczu i takie tam lol po powrocie do domu i obejrzeniu z Szeryfem filmiku, wchodzimy na fmf a tam artykul o tym jak "fistmanfistman, za namowa uzytkownika
s8n zostal oficjalnym fanem programu DMC" (tak dokladnie bylo to podpisane). W artykule byly podane linki do youtube z przemowieniem prezydenta jeleniej gory i w ogole relacja z tej jakze wielkiej imprezy.
4. Jeszzce cos ale pks, nie powiem wam xd