Post Napisane: 2007-10-14, 18:53 Upload: 0.00 MB

Witam w moim 'Przedstaw Sie' vol. 2 ! :hyhy:

Na poczatku chcialbym napisac , ze to moje drugie podejscie do napisania tego tematu , napieprzylem tyle tekstu przed chwila , ale moj komputer musial mi odmowic posluszenstwa ! :< Wiec pisze kolejny raz , tym razem , moze mi sie uda zamiescic ten temat .
Od mojego ostatniego 'listu otwartego' na szeroka skale (mam tu na mysli FMF) minelo sporo czasu i sporo rzeczy sie zmienilo w moim zyciu , i chcialbym o tym miedzy innymi napisac [I w tej chwili myslcie sobie o mnie co chcecie ale czuje sie zdrowy na ciele i umysle (chyba xD) ] .

Seen ma na imie Jan .
Akceptowalne zwroty , ktorymi mozesz sie poslugiwac w zwracaniu sie do mnie to Janek / Jas [Zarezerwowane tylko dla plci pieknej (tak Snejk , tak to sie wlasnie tak pisze - 'plci' xD) ] / seen , i jeszcze kilka innych wersji ale o nich nie powiem bo so dostepne tylko dla wybranych osob :< xD

Dlugo zwiazany z DMC , 'zauroczenie' minelo jak pierwsza szczeniacka milosc tym programem i osoba w postaci pana prowadzacego , 'buk' mu dal wierne grono fanow , ktorzy wciaz go kochaja , mimo tego , ze program zszedl na psy .
Mozna zaznaczyc , ze wiekszosc ludzi na tym forum wie czym bylo i wie czym jest DMC , co opisuje skale w jakiej popularna byla owa audycja .
Moja 'kariera' na FMF zaczela sie dzieki takiej jednej pale ( xD ) klonikowi , ktory mnie uswiadomil , ze takie forum istnieje , i warto sie na nim zarejestrowac . Dzieki klonikowi , notabene sluchaczowi / fanowi DMC .
Bylem tutaj w momencie gdy 'jezdzono' po 69 , bylem tutaj jak Cysiek dal zdjecia do swojej wersji 'Przedstaw Sie' , przez co rozjebal forum xD , bylem tutaj gdy powstawal Tmej , bylem tutaj podczas 'rewolucji' i nie bede wnikal dlaczego ona sie rozpetala rotfl , jestem tutaj dalej z wami (Ku pseudo uciesze wielu userow na tym forum) , bana sie jeszcze nie dorobilem [Niestety (Niektorzy sa juz po kilku) xD] .
Hmm , moze przejde teraz do konkretow dotyczacych mnie jako 'osoby' xD .
Mieszkam w wojewodztwie Lubuskim w okolicach ??agania . Urodzony 21/10/87 w ??aganiu . Moja przygoda z muzyka zaczela sie jak mialem 9 lat (?šwiezo po I komunii swietej rotfl) , kiedy to zakupilem dwa albumy Liroy'a w jednym ze sklepow muzycznych na slasku podczas wakacji xD (Albumy kasetowe oczywiscie) . Potem przygoda z rockiem (The Offspring , Limp Bizkit :roll: , etc . - Linkin Park nie lubilem nigdy i nie lubie dalej :< ) , DMC w gimnazjum i pierwszy kontakt z elektronicznymi dzwiekami (Rura i darcie sie DJ'i do mikrofonow od zawsze mnie irytowala , nawet gdy vixa w Polsce przybrala na masowej skali) , pozniej szkola srednia , powrot do HH , do klasyki gatunku , irytacja rozrastajacym sie wowczas tzw. Hip-Hopolo , bylych gitarzystach zespolow rockowych , ktorzy otwarcie deklarowali , ze zalozyli zespol HH , tylko po to , zeby zarobic na tym , jak otwieraja wino ze swoja dziewczyna , Mezokracyjny belkot o niczym itd. itp ...
Ostatnie dwa lata Technikum Elektronicznego , ktore pomyslnie ukonczylem [Malo tego ! Zdalem nawet mature ! rotfl I nie wiem sam JAK ! Nie chodzilem na zadne fakultety , z polskiego bylem zagrozony praktycznie w kazdym semestrze , a zdalem go na 40 % (pisemny) , na 55 % ustny (Mimo tego , ze jak wszedlem na sale zapomnialem cala prace , ktorej sie uczylem dzien wczesniej , a byla zlozona z wielu sciagnietych z internetu) , angielski na + , i rozszerzona geografia , ktora rozjebalem szybciej niz Ci co pisali podstawowa i ... wyszedlem rotfl Ponad 40 % na rozszerzonej a coniektorzy uwalili na podstawowej a ja sie zastanawiam JAK ?! :? .] uplynelo na powrocie fascynacja muzyka elektroniczna , ktorej caly czas sluchalem z przerwami na HH xD , znowu dzieki programowi DMC , internet pozwolil mi rozwinac skrzydla i samemu swoj gust 'rozwinac' i pojsc w swoja odrebna droge .
Na dzien dzisiejszy slucham wielu stylow . Upodobalem sobie Trance , ktorego raczej trzymam sie caly czas i wszystkich jego odmian , oczywiscie procz Euro i Commercial (I czy to kurwa jest jakas roznica ?) . Odpycha mnie wszelka komercja , ale o tym mozna sie rozpisywac (Szczerze i tak watpie , zeby komus sie chcialo czytac tyle pierdol na moj temat rotfl) . Ostatnio zasmakowalem w Minimalu , TechHouse'ie . Lubie dobry chill na dobranoc , HS , HC gdy jestem zly , a dzieki kolejnej pale Szeryfowi , Hard Techno i Shranz nie sa mi obce , kolejnych kilka pal mnie przekonalo do Drum'n'Base'u xD
Czesto wracam tez do HH , ale , ze moje miejsce na HDD drastycznie sie zmniejsza jestem zmuszony nagrywac HH na DVDs :< .
Tak , mam dziewczyne .
Tak , kocham ja (Miloscia jakiej nie poznal swiat rotfl) .
Tak , nie wyszlo mi w zyciu i nie ucieklem przed wojskiem (Wiem kurwa dalem dupy) . Dnia panskiego 6.11.07 do godziny 12:00 mam sie stawic do Centrum Szkolenia Marynarki Wojennej w Ustce ( xD rotfl) . Jest w tym jakis plus , niektorzy nie beda sie ze mna musieli uzerac xD Nikt nie bedzie tesknil , ale i tak tu wroce za niecale 10 miesiecy xD .
Lubie : pilke nozna , wiadomo komu kibicuje (chyba) , sport , Fimy , muzyke xD
Nie lubie : Cyska nie lubiem :< , przyglupow , facetow nie szanujacych swoich kobiet , bledow ortograficznych , debili , 'wyksztalconych' tlukow , wszelakiej dyslekcji , dzieci neo , vixy , Cyska , kilku pal , Cyska i ... Cyska :<

Chyba starczy tego pierdolenia bez sensu , i tak tego nikt nie przeczyta . xD
Dam foty , niech wam bedzie i nie proscie juz xD

kontakt ze mna :

Hidden text. Registration required.

Hidden text. Registration required.

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2007-10-14, 19:09 Upload: 0.00 MB

Co za garnek nawet w calosci nie przeczytalem ; P
rzucilem okiem na to aby wieciec co i owo czekajcie ja wam wyjebie cos to pierdolniecie jutro to zrobie spedze raek nad tym tylko zalatwie sprawy w banku : P

a co do Ciebie palko to ok wczorja widizlem Twe foty i mialem koszmary wiec wystarczy mi ; P
a ogolnie to pozdro bo witac sie nie ebde ; P

Out!

Post Napisane: 2007-10-14, 19:10 Upload: 0.00 MB

Na dzien dobry proponuje sie zapoznac z zasadami uploadowania, o ktorych jest mowa w ogloszeniu na kazdej stronie forum i zerkniecia do czego sluzy nowa ikonka.

Poza tym to witam. Czytac mi sie nie chce.
Pozdrawiam

:fmf:

Post Napisane: 2007-10-14, 19:10 Upload: 0.00 MB

ebebe jestem 1 :< pewnie w tym czasie ktos cos napisal i jestem 837635 :>
nvm

dlugie intro, ale wytrwalem i przeczytalem do konca, czego pewnie wiekszosc nie zrobi i napisza posta zeby tylko odkryc hajd* xD
jak dla mnie wiedzialem o Tobie wszystko :roll: xD

seen napisał(a):
Akceptowalne zwroty , ktorymi mozesz sie poslugiwac w zwracaniu sie do mnie to Janek / Jas [Zarezerwowane tylko dla plci pieknej (tak Snejk , tak to sie wlasnie tak pisze - 'plci' xD

+1 rotfl

pozdrawiam cip*o xD

* no to tak jak ja xD

Obrazek

Post Napisane: 2007-10-14, 19:12 Upload: 0.00 MB

seen napisał(a):
Dnia panskiego 6.11.07 do godziny 12:00 mam sie stawic do Centrum Szkolenia Marynarki Wojennej w Ustce

o lol xD

seen napisał(a):
'wyksztalconych' tlukow
a co to som ?

Fajnie sie rozpisales, i fajnie ze nie umiesciles mnie na swojej liscie rzeczy nie lubianych :P xD
A tak to po za tym seen majtki Ci widac, jak Ci nie wstyd ??

Pozdro :P

Post Napisane: 2007-10-14, 19:12 Upload: 0.00 MB

om3ga napisał(a):
ebebe jestem 1 :< pewnie w tym czasie ktos cos napisal i jestem 837635 :>

no tak jak mowilem tak sie stalo :<

Obrazek

Post Napisane: 2007-10-14, 19:21 Upload: 0.00 MB

seen napisał(a):
Mozna zaznaczyc , ze wiekszosc ludzi na tym forum wie czym bylo i wie czym jest DMC ,

Nigdy w zyciu wiekszosc... na pewno spora czesc, ale wiekszosc tobym nie powiedzial ;p
Tzn powiem inaczej... na pewno wiekszosc wie co to bylo a wlasciwie jest DMC, ale na pewno mniejszosc miala okazje sluchac.

seen napisał(a):
bana sie jeszcze nie dorobilem

Jak Cie wojsko szybko nie zgarnie to badz pewny, ze sie dorobisz xD

Cytowal nie bede, bo mi sie nie chce i szkoda miejsca w bazie, ale to bedzie odpowiedz na to co pisales o swojej maturze itd
chuj kogo to obchodzi? :P

seen napisał(a):
Chyba starczy tego pierdolenia bez sensu , i tak tego nikt nie przeczyta . xD

Ja przeczytalem :) Lubie pisac zle rzeczy o kims wiedzac, ze pisze je na jakiejs podstawie xD

Post Napisane: 2007-10-14, 19:26 Upload: 0.00 MB

Ale sie zawzialem... i przeczytalem cale :P Musze przyznac, ze miales ciekawa kariere muzyczna... ja bym tego nie zapamietal nawet :wink: A najlepsza jest matura xD Tez mam zamiar gegre zdawac na rozsz i tez mam zamiar sie nie uczyc... xD

Dobra pacze na te foty w koncu :P
mam takie same spodnie chyba... :wink:

Post Napisane: 2007-10-14, 19:26 Upload: 0.00 MB

Kikyo napisał(a):
A tak to po za tym seen majtki Ci widac, jak Ci nie wstyd ??

Pozdro :P

:oops: xD

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Cytowal nie bede, bo mi sie nie chce i szkoda miejsca w bazie, ale to bedzie odpowiedz na to co pisales o swojej maturze itd
*** kogo to obchodzi? :P

Kurwa juz pisalem o tylu rzeczach , ze o tym tez juz napisalem xD
Kikyo napisał(a):
seen napisał(a):
'wyksztalconych' tlukow
a co to som ?

Nie bede walil po nickach bo nie wolno :< I Cysiek mnie zbebokuje :< xD Ktoi ma wiedziec to wie o kogo mi chodzi ;)

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2007-10-14, 19:29 Upload: 0.00 MB

a co oznacza Twoj awatar? xD

Post Napisane: 2007-10-14, 19:31 Upload: 0.00 MB

Kikyo napisał(a):

Lama

Post Napisane: 2007-10-14, 19:34 Upload: 0.00 MB

Kikyo napisał(a):

Check this www.legia.net xD

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Kikyo napisał(a):

Lama

Ciota :< Dlatego Cie nie koffam :<

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2007-10-14, 19:50 Upload: 0.00 MB

seen napisał(a):
bleh, pilka nozna smierdzi :<

Post Napisane: 2007-10-14, 19:51 Upload: 0.00 MB

Jesli chodzi o sport to tak zgadzam sie w 100% jednak jesli chodzi o sam przedmiot - pilke to smierdzi tylko wtedy jak wpadnie w kupe, albo zawodnicy graja bez butow i maja brudne nogi/skarpety.

Post Napisane: 2007-10-14, 19:57 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
Jesli chodzi o sport to tak zgadzam sie w 100% jednak jesli chodzi o sam przedmiot - pilke to smierdzi tylko wtedy jak wpadnie w kupe, albo zawodnicy graja bez butow i maja brudne nogi/skarpety.

ROTFL ROTFL :smiech: :yay:

Post Napisane: 2007-10-14, 20:03 Upload: 0.00 MB

DMC Projekt tez poszlo na psy :<

Po foto

Post Napisane: 2007-10-14, 20:03 Upload: 0.00 MB

Kikyo napisał(a):
seen napisał(a):

Kikyo prawda , ale tylko w ?odzi , Poznaniu , Gdansku , Wroclawiu , Kielcach , Krakowie , Chorzowie , Katowicach i Bytomiu xD

[ Dodano: Nie 14 Paz, 2007 20:03 ]
DjKamiloS napisał(a):
DMC Projekt tez poszlo na psy :<

Tego juz nie ma rotfl

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2007-10-14, 20:21 Upload: 0.00 MB

Ale fajnie seen wyjezdza aaa i nie wracaj! :< niech Cie tam statek zbanuje, rozjedzie albo wpadnij w wirnik i niech cie rozpierdoli po calym morzu :yay: a tak na serio to szkoda to czemu o mnie nie wspomniales ze jestem bebok :evil: dziadyga :<

Post Napisane: 2007-10-14, 20:30 Upload: 0.00 MB

UcieX napisał(a):
Ale fajnie seen wyjezdza aaa i nie wracaj! :< niech Cie tam statek zbanuje, rozjedzie albo wpadnij w wirnik i niech cie rozpierdoli po calym morzu :yay: a tak na serio to szkoda to czemu o mnie nie wspomniales ze jestem bebok :evil: dziadyga :<

A kysz PiSowcu ! :mysliwy:

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2007-10-14, 20:32 Upload: 0.00 MB

seen napisał(a):
UcieX napisał(a):

A kysz PiSowcu ! :mysliwy:

Juz lepiej :>

Post Napisane: 2007-10-14, 20:34 Upload: 0.00 MB

'Gdzie sa stadiony ! Kaczynski , gdzie sa stadiony !' xD

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2007-10-14, 20:41 Upload: 0.00 MB

Obrazek

:P

Post Napisane: 2007-10-14, 21:36 Upload: 0.00 MB

Kikyo napisał(a):
seen napisał(a):

smierdza stopy pilkarzy...

Seen, przeczytalem cale i musze powiedziec ze +1 za to ze tak samo jak ja lubie LB a LP nie trawilem i nie przetrawie... szkoda tylko, ze do woja idziesz bo nie bede mial komu wyszukiwac autobusow w Wawie ... :(

Post Napisane: 2007-10-14, 21:36 Upload: 0.00 MB

----SHIT HAPPENS--->Kaczynski

xD

Obrazek

Post Napisane: 2007-10-14, 21:39 Upload: 0.00 MB

Club elementZ napisał(a):
szkoda tylko, ze do woja idziesz bo nie bede mial komu wyszukiwac autobusow w Wawie ... :(

A ja nie bede mial kogo o to prosic ;(

- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Skocz do: