Post Napisane: 2009-12-14, 18:19 Upload: 0.00 MB

post do usuniecia przypadkiem wyslany

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Post Napisane: 2009-12-14, 18:51 Upload: 0.00 MB

Dobra mialem napisac wiec pisze...
Niech teraz znajdzie sie madry ktory mi wytlumaczy co dalo wylaczenie SB albo jaki jest sens w ogole istnienia SB??
Jak wiadomo wypowiadaja sie tam tylko "starzy" userzy, nikt nowy nie pisze. Ale to chyba zrozumiale, jesli wychodzi sie z zalozenia ze jestem nowy to nie bede sie wpierdalal... Jesli odczeka swoje, zrozumie klimat -albo jego brak to znajdzie swoje miejsce w szyku i to niewazne od stylu SB czy z kurwami czy bez kurew. WIEM NA PEWNO, ze takie zmiany w stylu usuniecia SB itd nic nie zmienia. Problem jest gdzie indziej... Kiedys bylo mozna pisac co sie chcialo a i userow raczej przybywalo niz ubywalo i co?? Jaki wniosek?? Ze inne zmiany sa zle a nie SB...
Jesli chodzi o dyskusje na forum na jakikolwiek temat to prosze podac kilka topicow gdzie ona sie toczy? Bo chyba nie zauwazam tego... No chyba, ze tu [wow!] - choc do niczego pewnie nie doprowadzi... Dla kogo to jest niezrozumiale?? Czy ktos ma podstawy jakies ze wyl. SB cos pomoze??? Sadze ze nie, ba! 99% :!:

gst' dzieki za bro...

Post Napisane: 2009-12-14, 19:15 Upload: 0.00 MB

Hm mam Deja Vu keidys juz byla podobna akcja z wylaczeniem SB :?
TMEJ Team transformacjoooon :oops:
kolejny rozlamna :fmf: ? xD

Post Napisane: 2009-12-14, 22:56 Upload: 0.00 MB

Na codzien na ulicy, w autobusie a przedewszystkim w szkole jest wiecej przeklenst w ciagu minuty niz na SB w ciagu tygodnia.

Post Napisane: 2009-12-14, 23:14 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):
Na codzien na ulicy, w autobusie a przedewszystkim w szkole jest wiecej przeklenst w ciagu minuty niz na SB w ciagu tygodnia.

no i co?

Post Napisane: 2009-12-14, 23:20 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
no i co?

i to, ze same slowa nic nie znacza... i tak sami "znajomi" pisza...

Post Napisane: 2009-12-14, 23:31 Upload: 0.00 MB

k14 napisał(a):
Szeryf napisał(a):
no i co?

i to, ze same slowa nic nie znacza... i tak sami "znajomi" pisza...

ale wszyscy czytaja! zreszta to nietrafiona argumentacja, juz sie do tego odnosilem, nie bede sie powtarzal, to ty przeczytaj caly temat i Thomass tez, bo na to byla odpowiedz

Post Napisane: 2009-12-14, 23:49 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
ale wszyscy czytaja!

no i co ?

Obrazek

Post Napisane: 2009-12-15, 00:00 Upload: 0.00 MB

om3ga napisał(a):
Szeryf napisał(a):
ale wszyscy czytaja!

no i co ?

http://www.fmf-team.pl/postlink/318852.htm#318852

Post Napisane: 2009-12-15, 00:23 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
om3ga napisał(a):
Szeryf napisał(a):
ale wszyscy czytaja!

no i co ?

http://www.fmf-team.pl/postlink/318852.htm#318852

podalem, mozliwosc rozwiazania problemu ale widocznie nikt nie chce go rozwiazac...

nie pozostaje nic jak zalozyc kacik ' Savoir Vivre w Internecie ' albo wydlubac sobie oczy, uciac uszy, jezyk i zamknac w szafie zeby czasem kogos nie urazic...

Autor postu: om3ga otrzymał podziękowanie : s8n

Post Napisane: 2009-12-15, 00:28 Upload: 0.00 MB

om3ga napisał(a):
nie pozostaje nic jak zalozyc kacik ' Savoir Vivre w Internecie ' albo wydlubac sobie oczy, uciac uszy, jezyk i zamknac w szafie zeby czasem kogos nie urazic...

Nie zapominaj o palcach bo to one sa tu teraz najwiekszym winowajca.

Post Napisane: 2009-12-15, 08:13 Upload: 0.00 MB

no jasne. nie zgadzac sie z czyms = nie chce sie rozwiazania problemu i bycie upartym i administracje bebe.
niektorzy pisza tak jakby admini chcieli za wszelka cene uprzykrzyc ludziom zycie :|
kto powiedzial, ze nie bedzie tak jak mowisz? "sb dla wybranego grona userow, czyli stalych bywalcow i po problemie" jest najrozsadniejsza opcja i prawdopodobnie tak bedzie. bez tych wszystkich ideologii

ale musze dopisac: cos co jest normalnie na kazdym forum jest u nas 'savoir vivre'? to bardzo wymowne

Post Napisane: 2009-12-15, 15:28 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
ale musze dopisac: cos co jest normalnie na kazdym forum jest u nas 'savoir vivre'? to bardzo wymowne

To znaczy ze tylko na FMF zdarzaja sie takie sytuacje jak (o zgrozo!) wyrazanie sie w sposob wulgarny? Na innych forach tego w ogóle nie ma?

Post Napisane: 2009-12-15, 16:00 Upload: 0.00 MB

PDG koleda
gural, rafi, ry23, qlop, matheo, bubel, shellerini, koni
:sk8: :muza:

Post Napisane: 2009-12-15, 16:06 Upload: 0.00 MB

Buffalo napisał(a):
PDG koleda

:?

Post Napisane: 2009-12-15, 16:06 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):
Cytuj:

To znaczy ze tylko na FMF zdarzaja sie takie sytuacje jak (o zgrozo!) wyrazanie sie w sposob wulgarny? Na innych forach tego w ogóle nie ma?

:nie_ma:
a tak serio bylo juz o tym mowa i forum z takimi ambicjami jak nasze nie moze sobie pozwolic na takie sytuacje. nie widzialem zeby na innych forach po upomnieniu admina moderator dalej klal w najlepsze. nie widzialem tez nigdy duzego forum gdzie codziennie by byly wulgaryzmy w tak widocznym miejscu.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

POMOZ POTRZEBUJACYM LUDZIOM!

Autor postu: Szeryf otrzymał podziękowanie : [K]r2y$_eQ

Post Napisane: 2009-12-15, 16:11 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
nie widzialem zeby na innych forach po upomnieniu admina moderator dalej klal w najlepsze.

Rozumiem ze chodzi o mnie i powiem wprost: gowno prawda.
Przeklnalem, Kozak upomniaj mnie i juz sie skonczylo! Gdyby nie wylaczyl SB to moze by zauwazyl ze wulagryzmow w mojej mowie nie bylo po upomnieniu!

Post Napisane: 2009-12-15, 16:13 Upload: 0.00 MB

Thomass napisał(a):
Cytuj:
nie widzialem zeby na innych forach po upomnieniu admina moderator dalej klal w najlepsze.

Rozumiem ze chodzi o mnie i powiem wprost: gowno prawda.
Przeklnalem, Kozak upomniaj mnie i juz sie skonczylo! Gdyby nie wylaczyl SB to moze by zauwazyl ze wulagryzmow w mojej mowie nie bylo po upomnieniu!

skoro tak to przepraszam. ale reszta mojej wypowiedzi dalej aktualna

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

POMOZ POTRZEBUJACYM LUDZIOM!

Autor postu: Szeryf otrzymał podziękowanie : Thomass

Post Napisane: 2009-12-15, 16:28 Upload: 0.00 MB

to chyba przez 'franek machaj fiutem' albo jakos tak ;x

Post Napisane: 2009-12-15, 16:34 Upload: 0.00 MB

Tez mi sie tak wydaje bo zaraz po tym SB padlo :<

Post Napisane: 2009-12-15, 18:23 Upload: 0.00 MB

Buffalo napisał(a):
PDG koleda

samo mi to wyskoczylo w u2b dzisiaj - gleba mala... :roll:

Post Napisane: 2009-12-16, 01:43 Upload: 0.00 MB

No tak patrze na razie jako osoba postronna, w tym temacie mozna zarobic piwka (ogolnie malo pije :wink: ) ale dobra riposta ....i browary same leca.

A tak na powaznie wylaczenie SB to nie najlepszy pomysl. Forum nieco ucichlo, ale z drugiej strony zamiast gadac w SB lepiej cos zrobic dla forum.Oczywiscie najwytrwalsi zostana. Szkoda ze nie mam wiecej czasu jak to bylo za starych czasow. Moim zdaniem przyciagniecie kogolwiek na forum to ...linki do filmow, gier na darmowychj serwerach (u nas tylko RS i HF).Bylem kiedys modem na ogolnym forum, gdzie najwiecej odwiedzin bylo:
    filmy
    gry
    muzyka

-wszystko wg kolejnosci (niestety forum o tematyce takiej jak nasze jest skazane na porazke a to ze jest to juz zasluga adminow)
Uwazam ze zamkniecie SB i tak nic nie da, co nie znaczy ze ubedzie userow (po prostu czesc osob nie bedzie miala gdzie "swobodnie " pogadac a mysle ze po to jest stworzony ShoutBox). Z tym czy bez tego forum jest dalej forum.

Zreszta jak patrze na ilosc pobran plikow to nie raz sie zastanawiam czy warto ale wiem ze gdzies sa tacy maniacy jak ja

Post Napisane: 2009-12-16, 18:01 Upload: 0.00 MB

darkraider ma racje z wrzucaniem plikow na darmowe serwery...Poniej sie nie dziwcie, ze tak malo jest pobran, ja np. sciagam tylko single & vinyle i jak tego sie pojawi okolo ponad 10 dziennie, to naprawde ciezko bez konta Premium RS sciagac, a przeciez sa jedni np. boww ktory wrzuca na zippyshare i jest ok, a wrzucajac na RS, to watpie, ze ktos bez konta bedzie czekal, az limity i sloty mina, bo to trwa i trwa i trwa i ciagle sciagac nie mozna...Sa przeciez serwery bezpieczne oprocz RS nawet MU, 4Shared, Zippyshare, Supershare, Przeklej (Sam na Niego wrzucam pliki sportowe), Chomikuj itd. ;) Taka krotka wypowiedz ode mnie :D

PS. To moj pierwszy post na FMF, tak bronilem sie rekoma i nogami by go nie napisac, ale nie wytrwalem :( :D

Autor postu: Fedex otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2009-12-16, 18:19 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
PS. To moj pierwszy post na FMF, tak bronilem sie rekoma i nogami by go nie napisac, ale nie wytrwalem :( :D

Dlaczego nie chciales nic pisac :> ??
Swoja droga ciesze sie ze zaczales sie udzielac, obys czesciej to robil ;)

ps.
http://www.fmf-team.pl/mix-vonyc-sessio ... htm#319346

Temat do poprawy.

Post Napisane: 2009-12-16, 18:47 Upload: 0.00 MB

Wlasnie :P Udzielaj sie czesciej. To calkowita racja z tymi darmowymi hostingami. Sam wiem z doswiadczenia, ze dopoki nie mialem premium RS to szukalem plikow na darmowych hostingach, nigdzie wiecej.
Skocz do: