Witam goraco :)
Skoro juz mnie Szeryf zapraszal do tego dzialu postanowilam , ze jednak zagoszcze i moze kilka slow powiem o sobie :)
Tak naprawde mam na imie Sandra ( Nicoola tylko i wylacznie w swiecie muzycznym - troche anonimowosci podobno sie przydaje .. :) ) , pochodze i mieszkam w Czestochowie mozna powiedziec , ze od 19 lat . Mysle, ze da sie zauwazyc, ze nieodlaczna czescia mojego zycia jest muzyka house , jednak w bardziej spokojnej jej odslonie .. disco house, funky, latino, soulful jednak uwielbiam rowniez piekne progresywne brzmienie, ale i dobrym electro nie pogardze , ogolnie rzecz biorac z kazdego podgatunku muzyki house znajdzie sie cos odpowiedniego . Z muzyka zwiazana jestem juz od prawie 3 lat . Lubie dzielic sie muzyka z ludzmi i zarazac ich tym co najpiekniejsze , zeby w koncu zobaczyli to ukryte piekno, a nie ciagle komercyjne tylko brzmienia ;) Od 2,5 lat prezenterka dosyc dobrze znanej e-stacji . Hmm droga moja milosc ? Oczywiscie DJ'ka .. fakt faktem moze jeszcze nie najlepsza, ale ciagle daze do tego aby bylo coraz lepiej .. Oki nie bede pisala zbednych rzeczy .. W razie pytan zapraszam :)
.. a tym czasem,
witam wszystkich forumowiczow jeszcze raz :)
i oby nasza wspolpraca dobrze sie ukladala ..
S.