Post Napisane: 2008-01-15, 16:33 Upload: 0.00 MB

Przegladajac nowy numer DJ Magazine natrafilem na ciekawy wg mnie artykul Roberta Leszczynskiego opisujacy rzeczywistosc jaka panuje w Polskich Mediach. Dyskryminacja, stereotypy i nie wiedza polskich dziennikarzy muzycznych powoduje ze mediach masowych nic nie mowi, ani nie pisze o odbywajacych sie wielkich eventach klubowych w naszym kraju gromadzacych kilka tysiecy klubowiczow w jednej hali, nie mowiac juz o promowaniu muzyki klubowej w mediach. Mysle ze na przestrzeni lat to sie zmieni kiedy to dzisiejsza mlodziez wkroczy w media i zacznie promowac nie tylko rock, pop ... ale i tez trance, techno jak i jego imprezy ... zapraszam do przeczytania krotkiego artykulu opisujacego ta rzeczywistosc.

Obrazek

Post Napisane: 2008-01-15, 18:02 Upload: 0.00 MB

bo dziennikarze i politycy to najwieksi debile tego kraju i nic tego nie zmieni. dziennikarze sportowi sa tak samo slabi jak dziennikarze muzyczni i pewnie gdybym sie znal lepiej na problemach wspolczesnego swiata i polityce to samo bym sadzil ostandardowych dziennikarzach ;)
a dwa przynajmnie dziek itemu mamy tkai underground chociaz ta komercyjna mzua na to nie zasluguje ;) only techno! pozdro

Post Napisane: 2008-01-15, 18:09 Upload: 0.00 MB

?šwietny artykul, bardzo trafne spostrzezenia, polecam przeczytac kazdemu.
Ja osobiscie uwazam, ze tak jak mowil Leszczynski ze za pare lat wejda mlodzi ludzie w media i oni gdy beda je kontrolowac, z pewnoscia zmienia sie obyczaje telewizji na niektore sprawy jak przykladowo media i eventy. Tylko teraz jeszcze te stare pryki trzymaja sie stolkow i oni ustalaja tak, ze sam chlam mamy w telewizji pod tym katem.
Jedynie VIVA trzyma tu poziom, ktora co rok przedstawia retransmisje z MAYDAY ;) czyli juz powoli widac postepy idace w dobrym kierunku ;)

Post Napisane: 2008-01-15, 18:25 Upload: 0.00 MB

UcieX napisał(a):
Jedynie VIVA trzyma tu poziom, ktora co rok przedstawia retransmisje z MAYDAY ;) czyli juz powoli widac postepy idace w dobrym kierunku ;)

Jaki to postep jak viva pokazuje mayday od 382813812 lat ;p

W kazdym razie jesli chodzi o artykul to tak jak napisales (Uciex) bardzo trafny itd itp Widac, ze koles zna sie na rzeczy tzn juz jakis wiekszy kawalek czasu temu widzialem, ze dla niego techno to techno a nie wszystko co elektroniczne tak a nie tak jak dla wiekszosci ludzi techno to wsio co elektroniczne ;p i on potrafi rozroznic rodzaje muzyki elektronicznej oraz wypowiedziec sie na ich temat ;p Moglby byc guru nowych, mlodych muzycznych dziennikarzy polskich :D

Wlasciwie to nie mam chyba tutaj nci do dopisania, bo artykul swietnie obrazuje to co sam mysle na ten temat ;p Jesli mialbym oceniaz jednak sam artykul to bedzie tak jak u wiekszosci ludzi na forum - jak najbardziej na + i to taki duzy plus.

Post Napisane: 2008-01-15, 18:32 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
UcieX napisał(a):

Jaki to postep jak viva pokazuje mayday od 382813812 lat ;p

W kazdym razie jesli chodzi o artykul to tak jak napisales (Uciex) bardzo trafny itd itp Widac, ze koles zna sie na rzeczy tzn juz jakis wiekszy kawalek czasu temu widzialem, ze dla niego techno to techno a nie wszystko co elektroniczne tak a nie tak jak dla wiekszosci ludzi techno to wsio co elektroniczne ;p i on potrafi rozroznic rodzaje muzyki elektronicznej oraz wypowiedziec sie na ich temat ;p Moglby byc guru nowych, mlodych muzycznych dziennikarzy polskich :D

Wlasciwie to nie mam chyba tutaj nci do dopisania, bo artykul swietnie obrazuje to co sam mysle na ten temat ;p Jesli mialbym oceniaz jednak sam artykul to bedzie tak jak u wiekszosci ludzi na forum - jak najbardziej na + i to taki duzy plus.

a ja pierodle lesczynskiego czytalem ten laif jego i powiem ze bieda i gowno o
Skocz do: