Post Napisane: 2010-07-28, 21:42 Upload: 0.00 MB

Obrazek

sama prawda :coolguy:

Post Napisane: 2010-07-29, 10:48 Upload: 0.00 MB

true! obracanie kota ogonem w przypadku ich winy to normalka...

Post Napisane: 2010-07-29, 12:47 Upload: 0.00 MB

Jak to mówią "Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny " :)

A kto widział Dziub Dziuba, gdzie się podział Dziub Dziub ?

Post Napisane: 2010-07-30, 11:20 Upload: 0.00 MB

sranie w banie, nie potrafią się przyznać do błędu, nastroszą pióra jak paw i chodzą dumne po dzielni. Troche pokory by nie zaszkodziło, i Dziubus te twoje cytaty to za przeproszeniem gówno prawda :*

Post Napisane: 2010-07-30, 11:26 Upload: 0.00 MB

Kobiety to pedał

Post Napisane: 2010-07-30, 12:30 Upload: 0.00 MB

Drador napisał(a):
sranie w banie, nie potrafią się przyznać do błędu, nastroszą pióra jak paw i chodzą dumne po dzielni. Troche pokory by nie zaszkodziło, i Dziubus te twoje cytaty to za przeproszeniem gówno prawda :*

Widzisz ja twierdze,że tak jest w drugą strone raczej ;)
Bo to mężczyźni nie potrafią się przyznać do błędu, bo wasza duma wam nie pozwala i przez gardło nie przeciśnie się słowo " przepraszam ", a tym bardziej " tak, miałaś rację". Będziecie brnąć w to nawet sami wiedząc,że nie macie racji, ale jak to.. przecież nie może być... Kobieta nie może mieć racji...
... z jakiegoś głupiego założenia o.O

A My(kobiety) przedewszystkim staramy się dla was... nawet nie wiecie ile potrafimy włożyć nawet ( tak jak już pisałam Szeryfowi wczoraj) w głupie zmywanie naczyń... Jeżeli robimy to dla mężczyzny.
(Podałam na swoim przykładzie, bo wręcz nie cierpię zmywać po kimś, ale jak wyjechałam do niego i rozdzielaliśmy obowiązki to zapytał czy ja bym mogła myć naczynia. Oczywiście,że się zgodziłam i robiłam to jak najlepiej umiałam.)
Ale nie... i tak niektórzy z was narzekają... ( chodzi o mężczyzn),
a że niedokładnie domyte, bo się nie świeci;
a dlaczego znów schabowy, przeciez był tydzień temu;
a dlaczego zupa jest przesolona ;
a dlaczego nie wyprałaś mi tej koszuli ;
a dlaczego nie wyprasowałaś jeszcze tych spodni ;
a dlaczego nie zszylaÅ› mi tych skarpet;
a dlaczego ta bluzka ma plame mimo to ze ją prałaś ;
a dlaczego dywan jest taki brudny? Jeszcze nie odkurzyłaś ?

Dlatego k****, bo siÄ™ nie rozdwoje!!
Dlatego, że sam byś mógł ruszyć swoj szanowny tyłek i sam coś zrobić.
Dlatego, że nei czytam Ci w myślach.
Dlatego,że kobieta nie jest tylko od sprzatania, prasowania, gotowania, służenia Tobie jak zwykle masz w zwyczaju myśleć.
Dlatego,że sam bys zaczął myśleć czy Ty się możesz przysłużyć dla niej. W czym mógłbyś pomóc i przynajmniej szanować czyjąś pracę i nie narzekać na wszystko dookoła.

Kobiety też znają się na niektórych sprawach. Uwierzcie mi.
Są kobiety co znaja się na autach i są takie które w ogóle nie mają o nich pojęcia ( np. ja ;) dopiero ostatnio się dowiedziałam,że istnieje coś takiego jak walek rozrządu, że przepływomnierz może mieć znaczne znaczenie na spalanie w samochodzie, jak wyglądają filtry od silnika, gdzie mieście się chłodnia i po co to tak w ogóle jest potrzebne, dowiedziałam się " co to za rurka", do czego jest katalizator, czemu samochód ma tyle koni a nie więcej. A dowiedziałam się tego od kogo ? mężczyzny... Bo opowiadał mi o czymś i pytał, a ja nawet nie wiedziałam o co chodzi.
Więc nie wdawałam się w dyskusje tylko poprostu powiedziałam,że neistety nie wiem o co chodzi i żeby mi wytłumaczył. Więc Dradorku nie mów mi,że jesteśmy zbyt dumne... wiem może to nie najlepszy przykład, ale nie mogę skojarzyc teraz innego. Ale nie uogólniaj,bo ja jak nie mam racji lub kłóciłam się, a nie miałam to potrafię przeprosić.

Np. tak jak ostatnio pisałam Szeryfowi z tym olejem którego miałam pilnować. Oczywiście niedopilnowałam bo się zaczął palić. Opierdzielił mnie trochę, przeprosiłam,wytłumaczyłam i wszystko było good.

Wracając do tego,że moj cyctat to gówno prawda.. Jeszcze raz napisze.
Kobiety staraja się przedewszystkim dla mężczyzn. (Oczywiście nie wszystkie, ale większość)
Bo to dla was chcemy być piekne - idealne. ( choć ideały nie istnieją)
I to przez to iż chcemy "wypaść" jak najlepiej czasem popełniamy jakieś błędy.(Jak już pisalam nie ma ideałów i każdy je popełnia)
( i tutaj teraz obrazek się kłania)
Mężczyźni wtedy "naskakują" na kobiety... Tylko wiecie czym się różnimy ?
My potrafimy mówić ( oczywiście też nie wszystkie) o tym co aktualnie czujemy.
Gdy na nas "nakakujecie" my w swojej obronie mówimy wam jak się czujemy przez to. ( Zazwyczaj,źle co kończy się tym,że albo nas przepraszacie i my was, albo jedno na drugie sięobraża i takie zamkniete koło... i tylko pozostaje czekanie które pierwsze wyciągnie reke na zgodę)

A co do Ciebie Rafałku. Szanuj troche kobiety .. tyle Ci powiem.

Post Napisane: 2010-07-30, 13:06 Upload: 0.00 MB

lol naprodukowałeś się widzę, sorry ale po pierwszych 2 zdaniach wiedziałem o co Ci będzie chodzić w całej twojej wypowiedzi. NIe chce mi się Tobą kłócić, bo to temat rzeka. Tylko powiem Ci, że teraz to troche egoistyczne zabrzmiało ;) Bo to my jesteśmy Ci "źli" tylko i wyłącznie. Daj spokój, bo i tak i tak wiemy przecież o co się dokładnie rozchodzi i jak na ten temat patrzeć. Wiem że masz troche oleju w głowie, bo jesteś inteligentną kobietą i wiesz też, ze to działa w 2 strone tak samo. Oczywiście mówie o tych normalnych ludziach. Mam nadzieje że mnie zrozumiałaś dobrze :)

p.s
Bo nie chce mi sie wypisywać co My możemy robić dla was itp itd bo to się mija z celem.
p.s 2
Troche się wkurzyłem twoją wypowiedzią bo wyszło z niej tak jakbyśmy byli jakimiś śmieciami. Dobra nie ważne.

Post Napisane: 2010-07-30, 13:28 Upload: 0.00 MB

Dziubus napisał(a):
Drador napisał(a):
Widzisz ja twierdze,że tak jest w drugą strone raczej ;)
Bo to mężczyźni nie potrafią się przyznać do błędu, bo wasza duma wam nie pozwala i przez gardło nie przeciśnie się słowo " przepraszam ", a tym bardziej " tak, miałaś rację". Będziecie brnąć w to nawet sami wiedząc,że nie macie racji, ale jak to.. przecież nie może być... Kobieta nie może mieć racji...
... z jakiegoś głupiego założenia o.O

A My(kobiety) przedewszystkim staramy się dla was... nawet nie wiecie ile potrafimy włożyć nawet ( tak jak już pisałam Szeryfowi wczoraj) w głupie zmywanie naczyń... Jeżeli robimy to dla mężczyzny.

A co do Ciebie Rafałku. Szanuj troche kobiety .. tyle Ci powiem.

co do pierwszego to nie wiem... że może twój chłopak taki jest to nie oceniaj tak wszystkich, bo zupełnie do mnie te słowa nie trafiają, tym bardziej ze jak coś zrobiłem bebe to od razu przepraszałem, a nie jak głupi osioł udawałem że wszystko ok

Głupie zmywanie naczyń... nie uswiadczyłem też tego nigdy, bo zawsze po równo dzieliliśmy sie obowiązkami więc ja też głupio zmywalem naczynia gdy było trzeba, a dzięki temu miałem "czystsze sumienie"

Szanuj trochę kobiety... niech same zaczną sie szanować a także szanować tych mężczyzn, a nie traktować je jak popychadło, wiecznie wołać gdy tylko trzeba się wyżalić , a my robiąc dla nich wszystko i tak w nagrodę koniec końcu dostajemy słowa, nie mogę być już z tobą ;)

Suma Sumarum
Zostaję przy słowach powyższych ;D

Post Napisane: 2010-07-30, 13:38 Upload: 0.00 MB

Drador napisał(a):
po pierwszych 2 zdaniach wiedziałem o co Ci będzie chodzić w całej twojej wypowiedzi.

Widzisz, bo ja taka przewidywalna jestem czasem ;)

Drador napisał(a):
Bo to my jesteśmy Ci "źli" tylko i wyłącznie.

Czy ja gdzieś powiedziałam,że Wy i tylko Wy jesteście źli ? Nie.
Nie można uoglniać, bo każdy jest inny.
Ale ja poszłam Twoim tropem. Mianowicie sam zacząłeś,że to My- wszystkie kobiety jesteśmy dumne itd. To chciałam ta wypowiedzią pokazać Ci,że mężczyźni też nie są święci ;) To miała na celu ta wypowiedź :)

Dlatego, jak piszesz o jednej stronie nie zapominaj tez o tej drugiej ;)
To mnie własnie wkurza.
Gadacie tak na kobiety a sami święci nie jesteście, ale to już lepiej pominąć prawda ?

Drador napisał(a):
jesteÅ› inteligentnÄ… kobietÄ…

:oops: xD

Drador napisał(a):
Bo nie chce mi sie wypisywać co My możemy robić dla was itp itd bo to się mija z celem.

... ;)

Drador napisał(a):
Troche się wkurzyłem twoją wypowiedzią bo wyszło z niej tak jakbyśmy byli jakimiś śmieciami. Dobra nie ważne.

Miała Cie wkurzyć ;)
Nie,nie jesteście śmieciami i nigdzie nie użyłam takie sformułowania.
Ja od zawsze jestem bardziej za mężczyznami niż kobietami. Bo jak widzę jak niektóre z nas się zachowują to aż samej mi wstyd.
(Oczywiście nie zapominam o męzczyznach ;) ale to są wyjątki tak jak i u kobiet ;) )

Mam nadzieję,że tym razem i Ty mnie zrozumiałeś :)

Post Napisane: 2010-07-30, 13:49 Upload: 0.00 MB

UcieX napisał(a):
że może twój chłopak taki jest to nie oceniaj tak wszystkich,

Akurat mój chłopak taki nie jest ;) Całe szczęście ;)
Mówię co widzę ;)
Uprzedzając Dradora,bo pewnie by nawiązał do tego.
NIE, NIE WSZYSCY. ALE TERAZ ZNACZNA WIĘKSZOŚĆ.

Widzisz Rafałku akurat Ciebie już trochę znam i wiem,że taki nie jesteś.
Ale jak słysze lub widze te wszystkie hasła,że miejscem kobiety jest kuchnia i nie powinna z niej wychodzić to trafia mnie.
Albo te żarty...
"Czemu kobieta stoi w przedpokoju?
- bo ma za długi łańcuch"
Nosz Kurde!
żeby brzydko nie powiedzieć;/

Rozdrażniłeś mnie tym "Kobiety to pedały" :/

Chciałam zauważyć,że znaczna większość kobiet się szanuje.
A to,że jakieś małolaty biegają po klubach dając na prawo i lewo to już inna sprawa.

UcieX napisał(a):
Głupie zmywanie naczyń... nie uswiadczyłem też tego nigdy, bo zawsze po równo dzieliliśmy sie obowiązkami więc ja też głupio zmywalem naczynia gdy było trzeba, a dzięki temu miałem "czystsze sumienie"

I bardzo dobrze ;)
Ja wiem,że istnieją Fajni męzczyźni którzy szanują kobiety i żyją zgodnie w związkach :)
i tak własnie powinno być :)
A tamta wypowiedź była w odpowiedzi do Dradora ;)
w celu pokazania mu pewnych spraw :)

Post Napisane: 2010-07-30, 13:53 Upload: 0.00 MB

Dziubus napisał(a):

Miała Cie wkurzyć ;)

Nie rób tego więcej... :(

Rafcio też ma w swojej wypowiedzi rację, w sumie to przez swoje doświadczenie życiowe. Hehe wiem jak to jest ;) ale mniejsza z tym.

Gdzieś czytałem, juz anwet nie pamiętam, ale artykuł mówił o tym, że dziewczyny wolą gości tzw. kozaków, gangsterów, idiotów itd niż gości uczuciowych. To było coś związane z sexem i tym, że tacy chłopcy uczuciowi szybciej się nudzą czy coś takiego. Nie chce tu nic kręcić ale wiem że coś takiego widziałem gdzieś na necie :roll:

ps. a wiecie dlaczego kobieta stoi w przedpokoju? rotfl :k:

Post Napisane: 2010-07-30, 14:04 Upload: 0.00 MB

Dziubus napisał(a):
Jak to mówią "Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny " :)

Cytuj:
"Czemu kobieta stoi w przedpokoju?
- bo ma za długi łańcuch"

ja szczerze mowiac na poczatku myslalem, ze oba te cytaty to tego samego typu zarty :k:
ja tam jestem zdania, ze ludzie to motłoch, tak wiec i wiekszosc kobiet i wiekszosc mezczyzn jest o dupy - stad takie powiedzenia glupie. oczywiscie ja i fmf to jednostki wybitne, wiec mozemy patrzec z gory na plebs i oceniac :coolguy:

Post Napisane: 2010-07-30, 14:25 Upload: 0.00 MB

Drador napisał(a):
Nie rób tego więcej...

Dobrz :*

Drador napisał(a):
Rafcio też ma w swojej wypowiedzi rację,

oczywiście,że ma ;) ale wkurzył mnie więc musiałam go troche podenerować :<

Drador napisał(a):
Gdzieś czytałem, juz anwet nie pamiętam, ale artykuł mówił o tym, że dziewczyny wolą gości tzw. kozaków, gangsterów, idiotów itd niż gości uczuciowych. To było coś związane z sexem i tym, że tacy chłopcy uczuciowi szybciej się nudzą czy coś takiego. Nie chce tu nic kręcić ale wiem że coś takiego widziałem gdzieś na necie

Ja z kolei czytałam,że "wychodzi się za grzecznych poukładanych mężczyzn, a kocha skur****i "
Może cos w tym jest... ale ja np. zdecydowanie wolę tych uczuciowych ale męskich :)

Drador napisał(a):
ps. a wiecie dlaczego kobieta stoi w przedpokoju?

Bo chcesz dostać ode mnie kopa takieże się nie pozbierasz przez miesiąc?

Szeryf napisał(a):
Dziubus napisał(a):Jak to mówią "Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny " Cytuj:"Czemu kobieta stoi w przedpokoju?- bo ma za długi łańcuch"ja szczerze mowiac na poczatku myslalem, ze oba te cytaty to tego samego typu zarty

-.- żartujesz sobie prawda?

Post Napisane: 2010-07-30, 15:11 Upload: 0.00 MB

Dziubus napisał(a):

Szeryf napisał(a):
Dziubus napisał(a):Jak to mówią "Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny " Cytuj:"Czemu kobieta stoi w przedpokoju?- bo ma za długi łańcuch"ja szczerze mowiac na poczatku myslalem, ze oba te cytaty to tego samego typu zarty

-.- żartujesz sobie prawda?

nie. pierwszy jest zartem normalnym i na poziomie, a drugi jest zartem chamskim i nawet nie szowinistycznym, bo po prostu chamskim zartem; ale oba sa dla mnie po prostu zartami

Post Napisane: 2010-07-30, 16:23 Upload: 0.00 MB

Dla mnie ten drugi nie jest żartem.
To wychodzi poza wszytskie kategorie.
Mnie strasznie to rusza i obraża. Nie wiem kto z takich rzeczy się śmieje. Naprawdę.

Post Napisane: 2010-07-30, 16:26 Upload: 0.00 MB

Drador napisał(a):
ps. a wiecie dlaczego kobieta stoi w przedpokoju? rotfl :k:

bo ma upierd*** buty? xD

Post Napisane: 2010-10-09, 16:25 Upload: 0.00 MB

szownistyczny humor :mg:

Post Napisane: 2010-10-09, 19:42 Upload: 0.00 MB

szeryf, coś pięknego xD jak się nagle wszyscy obrażają i do domu won! xD
guld stenderd <3
Skocz do: