Post Napisane: 2009-03-27, 14:52 Upload: 0.00 MB

Witam, chialem Wam przyblizyc swietne radio TRANCESONIC.FM, ktore sam slucham, a na ktorego falach rozbrzmiewa glownie muzyka trance. Jego nazwa powoli staje sie jednym z symboli tego gatunku muzycznego, zrzeszajac coraz wieksza liczbe jego milosnikow. Mozna posluchac audycje z udzialem takich dj jak: Ronny K., Ronski Speed, Galen Behr, Leon Bolier, Config, Jonas Steur, Jon O'Bir, The Thrillseekers, Fast Distance, Artento Divini, Duende, Jonas Stenberg, Andy Moor, Re-Ward, Stoneface & Terminal, Kyau & Albert, Marcel Woods i wielu innych.

Link:
www.trancesonic.fm

Listen NOW!

Mysle, ze radio zasluguje na wyroznienie i dlatego chcialem sie z Wami podzielic informacja

Pozdrawiam
Kokosz5

Post Napisane: 2009-03-27, 19:50 Upload: 0.00 MB

przyznam sie szczerze ze jeszcze o tym radyjku nie slyszalem
jakos nie jestem jak narazie zbytnio przekonany juz po wejsciu na ich url widac
jakby caly pomysl na do radio byl zywcem zerzniety od afterhours ale to tylko moje
odczucia napewno poslucham kiedys i bede mial na nich oko :>
dzieki za info :)

Post Napisane: 2009-03-27, 23:33 Upload: 0.00 MB

Z tego co wiem admini pracuja nad profesjonalna strona, a to ma byc tylko forum, ktore i tak bardzo dobrze wyglada, wtedy znikna skojarzenia z ah ;) druga rzecza to jest fakt iz maja calkiem inne show, tak czy inaczej polecam, przynajmniej jedno konkretne radio w PL

Post Napisane: 2009-03-27, 23:35 Upload: 0.00 MB

Kokosz5 napisał(a):
przynajmniej jedno konkretne radio w PL

zgadzam sie. czesto slucham audycji i ogolnie obserwuje to co w radiu sie dzieje. wg mnie najlepsze takie radio w Polsce ;)

Post Napisane: 2009-03-27, 23:42 Upload: 0.00 MB

kontra napisał(a):
zgadzam sie. czesto slucham audycji i ogolnie obserwuje to co w radiu sie dzieje. wg mnie najlepsze takie radio w Polsce

Moge dodac, ze radio w kwietniu bedzie mialo dopiero rok, a ze takie postaci jak Ronski, czy Bolier zdecydowal sie dac swoje show to juz jest wyroznienie. Bardzo poszlo ostatnio do przodu, pewnie ekipa ciezko pracuje na taki wynik, rowniez sledze to co sie dzieje i co tydzien przybywa nowych show, np ostatnio pojawili sie Niklas Harding, czy M6 ;)

Post Napisane: 2009-03-28, 03:29 Upload: 0.00 MB

popracujcie jeszcze nad promocja zeby bylo bardziej o was slychac
i wyglad forum naprawde radzilbym poprawic bo na pierwszy rzut oka to
drugie afterhours i ludziom to sie moze nie podobac skoro to 2 inne radia
to niech sie roznia :wink:
fajnie ze takie radio buja w Polsce - zycze sukcesow :wink:

Post Napisane: 2009-03-29, 20:28 Upload: 0.00 MB

na wstepie chcialem pogratulowac ekipie TS w szczegolnosci Thrilitronowi to wlasnie dzieki niemu mozemy sluchac radia. TS rozwija sie praktycznie z kazdym tygodniem co chwile dochodza nowe audycje! Przelomowym momentem radia bylo zaproszenie Manuela Le Sauxa ze swoim Top Twenty Tunes :D

Post Napisane: 2009-06-22, 13:56 Upload: 0.00 MB

Radio doczekalo sie wlasnej strony TRANCESONIC.FM doszlo rowniez wiele ciekawych show.

Post Napisane: 2009-06-23, 15:15 Upload: 0.00 MB

Kokosz5 napisał(a):
Radio doczekalo sie wlasnej strony TRANCESONIC.FM doszlo rowniez wiele ciekawych show.

bardzo fajny layout - jesli chcecie podjac wspolprace z naszym forum, wymiane banerow
itp zapraszam na moje gg :) lub napisz pw
Skocz do: