Post Napisane: 2006-09-27, 16:44 Upload: 0.00 MB

a wiec tak jestem poczatkujacym DJ'em :]
gralem juz w paru klubach
i rozgladam sie za mixerem i jak narazie 3 wpadly mi w oko

1. http://www.gramofony.pl/mixery-003-003002-159.html

2. http://www.gramofony.pl/mixery-003-003001-56.html

3. http://www.gramofony.pl/mixery-003-003011-346.html

Ktory z nich wybrac ktory najlepszy :?:
Licze na Wasza pomoc
Pozdrawiam

Post Napisane: 2006-09-27, 19:04 Upload: 0.00 MB

ja mam reloopa i jestem zadowolonY ;)) jak na poczatek gooD choc ma kilka wad .... no ale pieniadze mowia sabe za siebie.... a ten numark nie jest zly ale ciezko sie do takiego miksera przyzwyczaic dla tych co juz dluzej graja.... a jaytec no to jakosc kuleje przede wszystkim....

no i te ceny... tez sa dobre... heh znam cos o wiele tanszego i lepszegp w sensie sklepU ;) pzdR

Post Napisane: 2006-09-28, 08:53 Upload: 0.00 MB

Dziex za infor rowniez rozgladalem sie za reloopem od czasu jak rozmawialismy na gg :wink:
a jaytec zacheca mnie dlatego ze ma liczniki bitow ale zdania o nim nie sa zbyt pozytywne :]
takze jak ma ktos jesczez jakies swoje zdanie niech pisze a punkciki rozdam pod wieczor :wink:

Post Napisane: 2006-09-28, 10:11 Upload: 0.00 MB

AKF napisał(a):
ma liczniki bitow

AKF zegary sa dla totalnych amatorow, ludzie w srodowisku raczej sie z tego smieja :D

chyba ze dopiero zaczynasz i nie potrafisz jeszcze zgrywac bitu, to moze Ci sie przydac, ale istnieje ryzyko ze sie do tego tak przyzwyczaisz, ze w przyszlosci jak bedzie grac w klubie, gdzie sprzet nie ma zegarow, to sobie nie poradzisz i bedzie bebe :wink: lepszy dobry nauczyciel niz jakiekolwiek liczniki.

Btw, jakosciowo przy pozostalej dwojce ustepuje mniejwiecej jak fiat przy Mercedesie. Biedny jest jak nic.

A z pozostalych nie wiem ktory bym wybral, chyba Reloopa, wyglada na takiego, ktory ma wiecej funkcji, i przy tym mniej wazy :)

Post Napisane: 2006-09-28, 11:43 Upload: 0.00 MB

moim zdaniem kup sobie porzadna rzecz i naucz sie na niej grac :) ale to zalezy ile kasy masz jeszcze bo to najwazniejsze .... kup Numarka ...

a tak jak Kamoza napisal ? ze jezeli nie umisz zgryawc bitow to inna sprawa ... no to jak kupisz lepszy sprzet to chyba sie nauczysz no nie :) ?

Decyzja nalezy do Ciebie ^_^

Post Napisane: 2006-09-28, 14:34 Upload: 0.00 MB

Bity umiem liczyc itd. ale wiadomo noc itd. pod wplywem alkoholu to sie juz nieche :]
ale chyba zostane przy reloopie :] bo jakos najbardziej mnie przekonuje :)
dziex wam wszyskim jesczez raz
Pozdrawiam :]

Post Napisane: 2006-09-28, 14:44 Upload: 0.00 MB

numark vs reloop = NUMARK trwalszy lepszy itp
jak masz na mixer 700zl to wez solidnego vestaxa 002 :)

Post Napisane: 2006-09-28, 22:18 Upload: 0.00 MB

a skad wiesz ze vestax 002 jest solidny ? ja slyszalem nie tak optymistyczne opinie....

pozattym po co inwestowac duze pieniadze w cos co nie jest pewne.... skad moze wiedziec teraz ze to nie jest zwykla chwilowa zajawka...

a co do licznika beatow szczegolnie w tych tanich modelach ale takze i w wysokich.... na nic sie nie przydaje poprostu pokazuje falsz a beatowania walkow sie nauczysz podczas praktyki ;]

Post Napisane: 2006-09-29, 17:25 Upload: 0.00 MB

I tu sie zgodze z Blackk'em :] szkoda pieniedzy na drozszy sprzet zwlaszcza ze mixer to niewszystko :]

Pozdrawiam
Skocz do: