Post Napisane: 2007-05-20, 20:22 Upload: 0.00 MB

Ludzie mam zapytansko takie:
na ktorym serwerze linki najdluzej wytrzymuja ??
Czy ktos wie to ??

Post Napisane: 2007-05-20, 21:31 Upload: 0.00 MB

z takich.. 'moich' obserwacji, to chyba RAPID.. <ale limity dobijaja> ;\

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Post Napisane: 2007-05-20, 21:47 Upload: 0.00 MB

domino_89 napisał(a):
na ktorym serwerze linki najdluzej wytrzymuja ??

Prywatny, w pelni wlasny (niehakowany) FTP :P
A z tych darmowych to roznie jest ;) Ogolnie chyba 4shared ;) tam zakladasz konto i wystarczy sie raz na 30 dni zalogowac i sie przedluza waznosc linkow (o 30dni);)
Na innych serwerach wyglada to tak, ze albo jest limit pobran (np 20 razy zostanie pobrany i delete) dla danego pliku lub limit transferu i plik jest kasowany.
Najczesciej jednak jest tak, ze iles (przewaznie 30) dni od ostatniego pobrania plik jest kasowany ;) Czyli podobnie jak na 4shared z tym, ze tu pobranei pliku, a tam logowanie na wlasne konto ;)
Oczywiscie jesli ma sie konto premium na jakims serwerze (np. rapidshare, megaupload) linki sa traktowane inaczej ;)
Na rapidshare nie sa usuwane nigdy chyba, ze "lamia prawo" a raczej ktos wysle skarge do adminow. Na megaupload jest chyba tak samo ;)
W innych serwerach sie nie orientuje, bo nie uzywam ;) Ale przewaznie jest jakas strona FAQ lub cos podobnego i tam wszystko jest napisane ;)

Post Napisane: 2007-05-20, 21:52 Upload: 0.00 MB

hmm, na uploadyourfiles.de chyba dosc dlugo trzymaja,
bo ostatnio sprawdzilem ze caly czas sa online
pliki ktore wrzucalem jakies 3-4 miesiace temu
teoretycznie powinny byc wywalone
po 20 dniach od ostatniego pobrania
ale od tamtej pory nikt ich nie sciagal a caly czas sa rotfl

Post Napisane: 2007-05-20, 21:55 Upload: 0.00 MB

No wlasnie :P ten serwer jakis dziwny :P Kiedys wrzucalem jeszcze na fmf sporo na niego i deletowali :| a rozrzucilem po swiecie linki :| Wiec nie wiem czy Kikyo mi zle przetlumaczyla czy co :P
Moze tam jest tak, ze po 20 pobraniach kasuja i dlatego te Twoje leza bo nikt ich nie ssa rotfl

Post Napisane: 2007-05-20, 22:07 Upload: 0.00 MB

heh, ja sobie to sam przetlumaczylem
bo kiedys niemieckiego sie uczylem troche :P
i z tego co zrozumialem to chyba wlasnie po 20 dniach, a nie po 20 pobraniach :)
np to:

http://tmej.webd.pl/forum/viewtopic.php ... ight=#7847

nikt nie sciagnal od 29.01 a caly czas online :|

Post Napisane: 2007-05-20, 22:12 Upload: 0.00 MB

toomeq napisał(a):
nikt nie sciagnal od 29.01 a caly czas online :|

Dobrze, ze dales namiar :mg: przeoczylem tego rela :D A widze znany mi tytul "Chariots of fire" Mam nadzieje, ze o ile to jest remix kawalka Vangelis to jest na wysokim poziomie :P

LOL dopiero zajrzalem dokladniej do tematu i widze, ze jest to brane z vangelis ;p

Post Napisane: 2007-06-05, 10:12 Upload: 0.00 MB

O Rapidzie i MU to wiem ale te limity mowia wszystko... ;/
A z 4shared zobaczymy..... Do tej pory najwiecej na SPDS upowalem ale tam to chyba tydzien i po ptokach :?
Dobra dzieki za info jesli ktos cos ciekawego mi moze powiedziec to niech powie, a jesli nie to zamknijcie :P

Post Napisane: 2007-06-05, 11:35 Upload: 0.00 MB

Rubber Duck napisał(a):
O Rapidzie i MU to wiem ale te limity mowia wszystko...
A z 4shared zobaczymy.....

zawsze na rs mozesz zrobic sobie collectora i zbierac pointy na premium wtedy bedzie po problemie z limitem :cwaniak:

Obrazek

Post Napisane: 2007-06-05, 12:19 Upload: 0.00 MB

om3ga napisał(a):
zawsze na rs mozesz zrobic sobie collectora i zbierac pointy na premium wtedy bedzie po problemie z limitem

a jak to sie robi?

Post Napisane: 2007-06-05, 12:47 Upload: 0.00 MB

Rubber Duck napisał(a):
Do tej pory najwiecej na SPDS upowalem ale tam to chyba tydzien i po ptokach :?

dluzej leza, ale musi je ktosa sciagac, bo jak poleza bez sciagania to ich trafia.
jesli chodzi o vinyle i pojedyncze mp3 to nalepsiejszy dla mnie jest 4shared, a jesli cos wiekszego albumy filmy itp to rapid :wink:
Skocz do: