Jakis czas temu, na znanym portalu spolecznosciowym, mocno zniesmaczony poczynaniami naszego boskiego wirtuoza syntezatora, - Pawla Mellera alias Paul Miller wyslalem do Niego wiadomosc. Pawel odpisal, mam nadzieje ze korespondencja bedzie trwala po wieki.
tribart:
Temat: Musialem sie podzielic ta informacja
Data i godzina: dzisiaj 14:52
Jako wierny fan muzyki trance, chcialem zapytac jak dlugo bede sluchal Twoje blizniaczo-brzmiace kawalki (ze z litosci nie nazwe ich tjunami), twoje oklepane schematyczne uplifty zabijajace orginalnosc - czyli to co w tej muzyce kochalem najbardziej. Jak duzo jeszcze zobacze blizniaczych remixow rozniacych sie tylko nazwami, jak wiele oklepanych dzwiekow i nudnych jak mydlo, schematycznych do granic wytrzymalosci melodii?
Ja tylko chcialbym znac date zebym wiedzial ze spokojnie moge wlaczyc TATW albo wejsc na cdjshop nie bedac katowany Twoim "rutyniarskim" podejsciem do muzyki, robieniu jej na ilosc a nie jakosc.
Nastepnym razem jak pomyslisz sobie "ej, zrobie sobie w tym tygodniu siedem kawalkow w tym trzy uplifty i dwa progressivy", pomysl tez prosze o bardziej ambitnych odbiorcach, znacz swoje vinyle z daleka czerwonym znaczkiem "Uwaga, robie to samo od lat"!
Wiecej oryginalnosci maja chlopaki z grupy Boys.
Pozdrawiam, majac cicha nadzieje ze kiedys uslysze cos nowatorskiego, ale kazdy wie czyja matka jest nadzieja.
P.s. Pozdrow Tyasa
pawel meller alias paul miller:
Temat: Re: Musialem sie podzielic ta informacja
Data i godzina: dzisiaj 16:41
do usranej smierci
tribart:
Temat: Re: Re: Musialem sie podzielic ta informacja
Data i godzina: dzisiaj 20:06
Uff
mam nadzieje ze to juz wkrotce