Post Napisane: 2008-04-03, 17:03 Upload: 0.00 MB

gdybyscie byli tam kilka dni temu razem ze mna wygralibyscie conajmniej 50zl dzieki ManU
teraz macie okazje wygrac nawet wiecej!
wiecej TUTAJ -> Twoje Nove Typy
Ogladajcie meczyk w tv, akurat dzisiaj wybrali najlepszy :) Getafe gora :D

Post Napisane: 2008-04-03, 22:26 Upload: 0.00 MB

Ja Ci dam "Getafe gora" :x :P

EDIT: K**** no i remis xD

Post Napisane: 2008-04-03, 23:55 Upload: 0.00 MB

wez mnie nawet nie denerwuj, najpierw postawilem 30zl na bayer 1x, bayern1 i rangers 1x, a drugi raz za dyche [ostatnia] bayern1 i rangers 1x. ten drugi kupon zeby wyjsc cos do przodu z dnia a szwaby mnie wyjebaly na caly hajs co mialem na bet-at-home :/

Post Napisane: 2008-04-04, 08:20 Upload: 0.00 MB

na bayern sie nie stawia ;) na bayer bez krzynwoka tez rotfl tak samo jak w zeszlym sezonie sie na real nie stawial otak w tym na abyern. w ogole ja jeszcz enigdy na niemieckich druzynach nie zarobilem :| no pojebani

Post Napisane: 2008-04-05, 02:19 Upload: 0.00 MB

Ja stawiam na Bayern od 6 roku zycia, od kiedy babcia kupila mi taka fajna koszulke, a tata wytlumaczyl mi co na niej pisze. Patrzac ogolnie z perspektywy czasu jestem zadowolony ;P
No moze ten jeden raz, o ktorym juz nie pamietam...

Za to ten final Pucharu UEFA 96, a ten final LM z Valencia...oj fajnie bylo ;)

Post Napisane: 2008-04-05, 20:03 Upload: 0.00 MB

Rinth napisał(a):
Ja stawiam na Bayern od 6 roku zycia, od kiedy babcia kupila mi taka fajna koszulke, a tata wytlumaczyl mi co na niej pisze. Patrzac ogolnie z perspektywy czasu jestem zadowolony ;P

a final LM w 99? ManU - bayern 2:1. to byl final wszechczasow :mg:

Post Napisane: 2008-04-05, 23:56 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
Rinth napisal/a

god damn it

pamietam:

6min - Mario Bassler chyba, kurde zapomnialem
pozniej pod koniec rezerwowi - Sheringam i Solskjeri po wszystkeigo, pamietam, ogladalme na zywo, nie zapomne tego meczu, trzeba przyznac ;)

Post Napisane: 2008-04-06, 01:54 Upload: 0.00 MB

Wtedy pierwszy raz powiedzialem przy tacie "k**** mac" xD

Post Napisane: 2008-04-07, 18:44 Upload: 0.00 MB

Rinth, k14, zapraszam na moje forum, tam sa typy uzytkownikow, szukam aktywnych uzytkownikow, konkursy z nagrodami $$ i rekrutacja na Moderatora otwarta

Post Napisane: 2008-04-08, 11:46 Upload: 0.00 MB

Tomikus juz pisalem PW, skonczylem z tym, troche za daleko zaszedlem ;) :|

Post Napisane: 2008-04-10, 23:17 Upload: 0.00 MB

Ludzie! Ogladaliscie Getafe - Bayern?!
Przegralem 10zl, ale jesli tyle kosztuje obejrzenie takiego meczu to biore abonament ;)

Post Napisane: 2008-04-11, 08:35 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
Ludzie! Ogladaliscie Getafe - Bayern?!
Przegralem 10zl, ale jesli tyle kosztuje obejrzenie takiego meczu to biore abonament ;)

Szeryf napisał(a):

w taki razie to byl cwiercfinal wszechczasow, masakra, WIELKI SZACUNEK DLA GETY... :(

Post Napisane: 2008-04-12, 16:53 Upload: 0.00 MB

Rinth, ja widzialem :]
najpiekniejszy i najbardziej emocjonujacy mecz tego sezonu

Post Napisane: 2008-04-12, 16:57 Upload: 0.00 MB

bez obrazy ale jesli oglada sie pilke tylk ow tvp czy eurosporcie to niewielk iejs tpunkt odniesienia ejsli nie ogladacie primera division i premier league :P tottenham - chelsea 4:4 kto widziail ten wie jaki mecz byl najlepszy w tym sezonie

Post Napisane: 2008-04-12, 18:12 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
tottenham - chelsea 4:4 kto widziail ten wie jaki mecz byl najlepszy w tym sezonie

w meczu Gety bylo powazna stawka, mecz miedzypanstwowy [tzn kluby z dwoch roznych panstw], wiec wg mnie stawka nieporownywalna z liga krajowa czy pucharem krajowym. Ogladalem obydwa wiec wiem co mowie

Post Napisane: 2008-04-12, 18:48 Upload: 0.00 MB

ale to tylko gowniany puchar uefa a nie liga mistrzow

Post Napisane: 2008-04-12, 19:52 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):

puchar to puchar, na pewo w monachium nie patrza teraz tak ze szkoda ze nie gramy w LM, sa w UEFA i graja by go zdobyc

Post Napisane: 2008-04-13, 02:08 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):

No moze nie az tak brzydko...Choc niestety kochana wladza niszczy wszystko co dobre.
Pamieta kto te czasy jak mistrz byl mistrzem i kazdy gral tam gdzie jego miejsce?
Wtorek - Puchar UEFA, sroda - Liga Mistrzow, czwartek - nieistniejacy juz Puchar Zdobywcow Pucharow. Wszystko mialo swoja klase, a teraz w LM gra sobie czwarta druzyna z Hiszpanii czy Anglii (Wiem ze to i tak lepsze teamy niz na przyklad mistrz Polski, ale jestem zdania, ze to rozgrywki dla europejskich mistrzow, a ze jakies Chelsea zajmie czwarte miejsce w swojej lidze i nigdzie nie zagra to juz ich problem. Niech sie przeniosa do Luksemburga).
Najbardziej mi zal PZP bo dzieki tym rozgrywkom krajowy puchar byl turniejem bardzo ciekawym dla mnie i dajacym jakies szersze mozliwosci klubom.
No a w UEFA byly od poczatku mocne kluby z Niemiec, Wloch itd. i w zadnym stopniu mecze nie odbiegaly poziomem od LM, a co za tym idzie byly trzy dni dla fanow tego pieknego sportu ;)

Bla bla bla...to se pogadalem o tym co mnie boli, a tak na smutny koniec dorzuce, ze Barcelona wisi mi ostatnie 40zl na bukmacherze. Jak caly czas lali Recreativo do zera tak dzisiaj remisik. Brawo k****! ;)

Post Napisane: 2008-04-13, 20:56 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
bez obrazy ale jesli oglada sie pilke tylk ow tvp czy eurosporcie to niewielk iejs tpunkt odniesienia ejsli nie ogladacie primera division i premier league :P tottenham - chelsea 4:4 kto widziail ten wie jaki mecz byl najlepszy w tym sezonie

a jakie Ty masz pojecie o tym jakie ja mecze ogladalem w tym sezonie?...
Zdziwilbys sie Ziomus ile ich bylo...
i odniesienie mam zajebiste :]

Post Napisane: 2008-04-13, 22:52 Upload: 0.00 MB

Tomikus napisał(a):
Szeryf napisał(a):

mialem na mysli Rintha :<

Post Napisane: 2008-04-15, 02:23 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
Tomikus napisał(a):
Szeryf napisał(a):

mialem na mysli Rintha :<

Przepraszam ze nie mam czasu ani kasy na zalozenie kablowki i nie jestem taki super ogladacz jak Ty :P
Hmmm...a moze po prostu uwazam, ze liga angielska to syf i wcale nie chce mi sie jej ogladac.
Tak czy tak musialoby im tam ufo wyladowac zebym zaczal porownywac meczyk ligowy z pucharowym.
Poza tym po co mi jakis punkt odniesienia? Wlaczylem "dwojke" i obejrzalem bardzo dobry mecz. Chcialbym czesciej ogladac takie wiec po co mi wyjezdzasz z kablami? ;>
Skocz do: