Post Napisane: 2006-05-18, 17:30 Upload: 0.00 MB

Witam! Niewiem czy dobrze to tu umiescilem ale co tam :D

wiec tak szukam programu ktory bedzie kontrolowal inny program, a mianowice w moim przypadku jest to tak ze mam 2-gi komputer i gdy wchodze zdalnie na niego to mi czasami wywali explorer.exe no i jak wywali to naciskam zamknij i zostaje tapetka, ale zeby to powrocic (bez resetu) to musze isc do niego i dac Start -> Uruchom -> C:\Windows\Explorer.exe

ale to jest nudne dla mnie i chce zeby jak sie powiesi explorer to zeby jakis prog go automatycznie wlaczyl
ale gdy explorer wywali to inne progi w tel tak czy owak dzialaja :D bo sciaga non-stop :D

prosze o rady ;]

Post Napisane: 2006-05-18, 20:06 Upload: 0.00 MB

tez mam xp i u mnie automatycznie explorer sam sie wlacza jak sie wylaczy :roll: nic nie musze recznie wlaczac ponownie :roll: czasem wywala i tak jak mowie wlacza sie ponownie po paru sekundach
ale na pewno to nie kwestia jakiegos programu a kwestia ustawien w Windowsie,bo ja nie mam dodatkowego zadnego programu a dziala okay :]

Post Napisane: 2006-05-18, 20:22 Upload: 0.00 MB

aha tak ale u mnie sie tez by wlaczyl ale wszystko co mozliew do ssanaia jest to ssa i zaczynajac od FTP, HTTP, itp. konczac na P2P jest non-stop on :D DC jest Emul jest Torretowskie sa i RS MU wsio co idzie norlmanie i go przymuli i nie umioe sam startnac...
wiec przydalo by sie taki cos ;]

Post Napisane: 2006-05-19, 14:57 Upload: 0.00 MB

jesli zawiscil Ci sie proces explorer.exe nie ma szans abys mogl wlaczyc go inacze niz z Menedzera zadan. Moglbys utworzyc plik .BAT, ale zeby go uruchomic explorer musi dzialas ;)

IMO wywal explorera i jedz na samym Total Comanderze :P

Post Napisane: 2006-05-19, 18:34 Upload: 0.00 MB

no jade wlasnie na TC ale do zdalnej administracji musi byc expolorer
...
Skocz do: