Post Napisane: 2008-07-30, 18:11 Upload: 0.00 MB

Hej ;)
Wiecie co :) przegladam tak od jakiegos czasu youtube i rozne teledyski / wrzuty roznego rodzaju muzyki. Oczywiscie wiadomo nadzialem sie i na vixe kilka razy ;) ale zauwazylem pewna tendencje w komentarzach tzn. jesli mamy jakis naprawde dobry kawalek (mam na mysli elektronike) to i sa madre komentarze, w miare bez bledow typu "pszerpaszam", "dzienkuje", "swojom", "chociarz" itd. ale widac po tych wypowiedziach ze nie mamy do czynienia z debilem.

Natomiast patrzac po wiejskich kawalkach kazdy ofkorz wie co mam na mysli ;) czytam i widze:

""ssij! ssij! ssij! ssij!", "super zajawka", "_zajefajna nuta ;) "Remix moze byc chociaz wole oryginal ...
Ale do kurwy nedzy "Co autor mial na mysli robiac ten teledysk !!!!???" i odpowiedz do tego "O tym ze narkotyki sa nie dobre;] (Pozdrawiam Szeryfa xD )

Ogolnie dosc czesto ludzie maja problemy z wyrazaniem wlasnych uczuc dlatego tak nisko spadli a co za tym idzie moje obserwacje wysunely sie jeszcze dalej ;)

Mozna okreslic ilosc debili w naszym kraju. Liczymy wszystkich ktorzy sluchaja malo ambitnej komerchy sumujemy i wychodzi procent debilow w narodzie :P
Jednak nie do konca bo liczac komentarzami na youtube nie wyjdzie tak samo...trafiaja sie perelki w stylu "Muzyka dla plebsu -_- " chwala ze istnieja dobrzy ludzie w tym kraju _O_

Potem liczymy tych ktorzy lubia dobre imprezy, dobra muzyke liczymy, sumujemy i mamy procent tej madrej czesci spoleczenstwa ;)

Fajnie, no nie? ;)
"Hi-Fi superstar super hit :dance:"

[ Dodano: Sro 30 Lip, 2008 18:14 ]
Ah zapomnialem dodac, ze debile robia muzyke dla debili. Spojrzcie na te vixiarskie kawalki gdzie slychac piszczacy vocal i go nikt nie rozumie...Szeryf tak ladnie kiedys zaspiewal ale nie pamietam gdzie :( ) z takich kawalkow tez nic nie rozumiemy, prawda? ;)

To znaczy ze debil ktory go zrobil, robil go dla tych ktorzy nie potrafia sie wypowiadac w sposob zrozumialy wiec w sumie rynek zapelnia sie nawzajem \o/ "

Post Napisane: 2008-07-30, 18:15 Upload: 0.00 MB

popieram.

pozdrawiam.

8)

/O grzechach daj zapomniec, to przez to zlo w miastach/

Post Napisane: 2008-07-30, 18:18 Upload: 0.00 MB

Przepraszam ze nie w poprzednim poscie ale musialem to dodac tak zeby wszyscy widzieli:

"Klub Energy2000 jest najlepszy w europie,Dj.Hubertuse C-bool Czolowka polskiej sceny Techno. ", "hehe z ENERGY 2000 mix VOL. 11 :D:D super piosenka :D:D ", "Polskie techno zadzi... c-bool zadzi " - odpowiedz do tego "gdyby bylo RZadzi dalbym + :D ale i tak dam bo jest super " znalazl sie jeden potrafiacy pisac ;) ale to wyjatek uwierzcie...

Post Napisane: 2008-07-30, 20:56 Upload: 0.00 MB

Z tego co pamietam , byla kiedys na forum dyskusja na temat 'dysleksji' rozpoczeta jezeli dobrze pamietam przez Kikyo .
Podobne zdanie jak w tamtej wypowiedzi udziele tutaj .
Wszechobecny debilizm w internecie jest spowodowany lenistwem i niczym innym .
Ludzie zamiast sie zastanowic jak co sie pisze klepia co popadnie i jak popadnie nie zwracajac uwagi na nic , zaslaniaja sie zaswiadczeniem lekarskim stwierdzajacym 'dysleksje' . Czesto mozna przeczytac 'nie czepiaj sie mnie , mam dysleksje' choc powinni napisac 'Jestem na tyle glupi , ze myslenie mnie meczy i sprawia mi trudnosc - wybacz !'
Dysleksja - zadna choroba , zwyczajne dysmozgowie genetyczne , ktore 'leczy' sie zaswiadczeniem od lekarza .
Sprawia przedstawia sie inaczej jezeli ktos myslec umie i potrafi ale mimo tego pisze jak pisze , w przypadkach wymienionych powyzej przez kolege ciote ( xD ) , wtedy ratunku dla tej jednostki juz nie widze poza smiercia glodowa spowodowana sleczeniem przed Slownikiem Ortograficznym Jezyka Polskiego .
Odnosnie 'vixy' i jej 'fanuf' ( xD ) zdanie moje jest podzielone , nie koniecznie debil slucha komercji , niejednokroc czlowiek wyksztalcony slucha jakiegos syfu bo jest ... 'fajny' , co my zrobisz ? Jest dorosly , potrafi o sobie decydowac , problemem jest jedynie brak gustu muzycznego czy jak kto woli - zacofania .
Sam znam sporo nie glupich ludzi ktorzy NADAL (co jest dla mnie CHORE) sluchaja setow z pieknym wokalem Dja Hazela i WCIÄ??? uwazaja , ze jest zajebiste ...
Sa tez przypadki , ze 'debile' sluchaja DNB , czy naprawde ambitniejszej muzyki , problem w tym , ze sami nie wiedza o tym , ze owa ambitna jest , po prostu sie ona im podoba .
Komercyjny syf i jego fani beda zawsze i od zawsze byli i tego nie zmienimy , mam tylko taka nadzieje , ze te teksty pisza 14to latkowie , ktorzy nie koniecznie maja o czyms pojecie i do swojego 'gustu muzycznego' jeszcze nie dojrzali majac jedynie nadzieje , ze z czasem sami sobie go za pomoca prob i bledow wypracuja eksperymentujac z roznymi gatunkami i nie koniecznie pisze tu o muzyce elektronicznej , ale nie zaglebiam sie bo bym tej wypowiedzi dzisiaj nie skonczyl ...

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Post Napisane: 2008-08-01, 18:01 Upload: 0.00 MB

tak to powszechne.. w sumie ja bym to do hyde park przeniosl.. ale racja z eim ambitniejsza muzyka tym mniej przygrlupow o niej sie wypowiadajacych..

citoa napisał(a):
Hej ;)
Ogolnie dosc czesto ludzie maja problemy z wyrazaniem wlasnych uczuc dlatego tak nisko spadli a co za tym idzie moje obserwacje wysunely sie jeszcze dalej ;)

Mozna okreslic ilosc debili w naszym kraju. Liczymy wszystkich ktorzy sluchaja malo ambitnej komerchy sumujemy i wychodzi procent debilow w narodzie :P
Jednak nie do konca bo liczac komentarzami na youtube nie wyjdzie tak samo...trafiaja sie perelki w stylu "Muzyka dla plebsu -_- " chwala ze istnieja dobrzy ludzie w tym kraju _O_

Potem liczymy tych ktorzy lubia dobre imprezy, dobra muzyke liczymy, sumujemy i mamy procent tej madrej czesci spoleczenstwa ;)

hmm.. nie ma sie co dziwic ze ludzie maja problemy z wyrazaniem uczuc, odczuc, mysli.. pomijajac aspekty muzyczne stalo sie tak poniewaz wszedobylskie mass-media serwuja nam chalture i seriale ktore kocha spolczenstwa bo jest tam mroczek i hichopek albo programy w ktorych mroczek i hichopek gotuja obiad, tancza, myja okna, wyprowadzaja psa na spacer.. - za malo jest refleksji w naszym zyciu, bo wszystko to odbieraja nam takie wlasnie pustactwa i cala otoczka wokol nich pozbawiajaca nas w gruncie rzeczy szczescia gdyz chalturnictwa wpaja nam ze szczescie to sfera konsumpcyjna, nie myslimy o innych tylko o sobie. pustota w jakiej zyjemy powoduje ze szczescie nasze tez jest puste i przechodzimy ze skrajnosci w skrajnosc raz majac szczescie, raz go nie majac.. nie potrafimy docenic tego co mamy wciaz narzekajac podczas gdy w azjii/afryce gwalty i smierc glodowa jest na porzadku dziennym. nie znajac cierpienia nigdy nie zaznamy prawdziwego szczescia inaczej nie byloby tak, ze ludzie wola zdradzac swich zyciowych partnerow mimo iz ich wczesniej kochali a nastepnie nie przejmujac sie wciaz zywym uczuciem partnera oddaja sie komus innemu (a bedac dalej w zwiazku z poprzednia osoba) - ludzie po prostu nie potrafia docenic tego co maja. powadzac bezrefleksyjne zycie nie wiemy jak radzic sobie z gniewiem wstretem strachem smutkiem a nawet z radoscia czy poczuciem dumy. nie potrafiac nazwac emocji, uczuc ani panowac czy radzic sobie z nimi nigdy nie bedziemy zyli pelnia zycia.
troche zboczylem z tematu ale jak zoabczylem co napisal Adrianek chcialem sie odniesc do tego i powiedziec jak mi sie to widzi. wyszedl maly manifest ale trudno.

Post Napisane: 2008-08-11, 20:45 Upload: 0.00 MB

a wychodzi ze s8n slucha chlamu bo napisal niekoniecznie osobno. i to dwa razy :kij: :*

a jesli chodzi o topic to jest to temat rzeka. mozemy psioczyc gadac a nic to nie zmieni. ja sie trzymam z dala od tego syfu i nie zaprzatam sobie nim glowy. i tak dostatecznie meczy mnie problem dziury ozonowej i globalnego ocieplenia :<
Skocz do: