Z tego co pamietam , byla kiedys na forum dyskusja na temat 'dysleksji' rozpoczeta jezeli dobrze pamietam przez Kikyo .
Podobne zdanie jak w tamtej wypowiedzi udziele tutaj .
Wszechobecny debilizm w internecie jest spowodowany lenistwem i niczym innym .
Ludzie zamiast sie zastanowic jak co sie pisze klepia co popadnie i jak popadnie nie zwracajac uwagi na nic , zaslaniaja sie zaswiadczeniem lekarskim stwierdzajacym 'dysleksje' . Czesto mozna przeczytac 'nie czepiaj sie mnie , mam dysleksje' choc powinni napisac 'Jestem na tyle glupi , ze myslenie mnie meczy i sprawia mi trudnosc - wybacz !'
Dysleksja - zadna choroba , zwyczajne dysmozgowie genetyczne , ktore 'leczy' sie zaswiadczeniem od lekarza .
Sprawia przedstawia sie inaczej jezeli ktos myslec umie i potrafi ale mimo tego pisze jak pisze , w przypadkach wymienionych powyzej przez kolege ciote ( xD ) , wtedy ratunku dla tej jednostki juz nie widze poza smiercia glodowa spowodowana sleczeniem przed Slownikiem Ortograficznym Jezyka Polskiego .
Odnosnie 'vixy' i jej 'fanuf' ( xD ) zdanie moje jest podzielone , nie koniecznie debil slucha komercji , niejednokroc czlowiek wyksztalcony slucha jakiegos syfu bo jest ... 'fajny' , co my zrobisz ? Jest dorosly , potrafi o sobie decydowac , problemem jest jedynie brak gustu muzycznego czy jak kto woli - zacofania .
Sam znam sporo nie glupich ludzi ktorzy NADAL (co jest dla mnie CHORE) sluchaja setow z pieknym wokalem Dja Hazela i WCIÄ??? uwazaja , ze jest zajebiste ...
Sa tez przypadki , ze 'debile' sluchaja DNB , czy naprawde ambitniejszej muzyki , problem w tym , ze sami nie wiedza o tym , ze owa ambitna jest , po prostu sie ona im podoba .
Komercyjny syf i jego fani beda zawsze i od zawsze byli i tego nie zmienimy , mam tylko taka nadzieje , ze te teksty pisza 14to latkowie , ktorzy nie koniecznie maja o czyms pojecie i do swojego 'gustu muzycznego' jeszcze nie dojrzali majac jedynie nadzieje , ze z czasem sami sobie go za pomoca prob i bledow wypracuja eksperymentujac z roznymi gatunkami i nie koniecznie pisze tu o muzyce elektronicznej , ale nie zaglebiam sie bo bym tej wypowiedzi dzisiaj nie skonczyl ...