Post Napisane: 2006-06-06, 23:46 Upload: 0.00 MB

Siema...:? mam dziwny problem,a mianowicie taki,ze nie moge skopiowac linku ze stronek...dziwnie to troche,ale "cos" mi sie stalo z kompem chyba,a ja nawet niewiem co.Chcialem sobie posciagac we FlashGecie kilka kawaleczkow,ale zorientowalem sie ze nie moge skopiowac linkow do tych kawalkow.Nie dziala metoda :prawy przyciski myszki i kopiuj,ani ctl + c.....skopiowac link moge jedynie z okienka rozmowy,na przyklad przez gg,ale z Mozilli itp nie moge :( mozecie mi pomoc i poradzic mi cos ??

[scroll]<<<<<< :twisted: FMF-TEAM :twisted: >>>>>>[/scroll]

Post Napisane: 2006-06-06, 23:48 Upload: 0.00 MB

jakis zlosliwy malware pewno
przeskanuj kompa ad-aware :] a jak niepomoze to potem nod32 lub kaspersky i bedziesz mial spokoj napewno :]

Post Napisane: 2006-06-06, 23:51 Upload: 0.00 MB

a jak nie to ja mam lekarstwo :P format zawsze dziala :D skuteczny i poreczny :D

Post Napisane: 2006-06-07, 16:45 Upload: 0.00 MB

hehee format odpada bo mam muzyke porozwalana na dyskach troche i duzo bym stracil :] ....a w ogole ja nie robilem mojemu komputerkowi formata :D ,co najwzyej przeinstalowalem Windowsa :).A co do problemu to dzis mi kolega poradzil,zebym przeinstalowal Mozille i bedzie dzialalo :)

Post Napisane: 2006-06-08, 17:30 Upload: 0.00 MB

No... zasugerowalbym zeby inna przegladarke zainstalowac, np Opere... bo mialem podobny problem, ale akurat kiedys korzystalem z IE (bleee) i wtedy podobna rzecz mi sie zdarzyla, to qmpel namowil mnie na Opere i zadzialalo :) Ale skoro problem juz rozwiazany... :)

pozdro... :)

Post Napisane: 2006-06-10, 00:01 Upload: 0.00 MB

He no dzis przeinstalowalem Windowsa.....raczej z musu niz z checi,a to dlatego,ze jak sie spelnialem w Ad-awarze to usunalem ok.370 wpisow czy cos...a wiekszosc byla w rejestrze systemu :D jaka jazde z kompem mialem :D wlaczal sie i pusty pulpit byl :D

Skocz do: