gSt` napisał(a):duża część społeczeństwa polskiego nie popiera alkoholu na imrezach masowych jak i samych imprez masowych
chyba ci co siedza w domu przed telewizorem bo napewno nie Ci którzy maja ochote gdzies wypasc i dobrze sie pobawic
gSt` napisał(a):duża część społeczeństwa
chyba mniejszosc rozumie ze chodzi Ci o spoleczniaków ? najbardziej dziwie sie ze piszesz to Ty czlowiek ktory lubi sie wylajtowac odpowiednio
gSt` napisał(a):mogą zgłosić sprzeciw przeciwko normalnym piwom na imprezach
3,5 proc. alkoholu to jest normalne piwo ?
w zyciu takiego czegos nie pilem i chyba nikt normalny nie chcialby takich szczyn spróbowac
Szeryf napisał(a):Zaglebiak, rozwiazaniem tego problemu moze byc wydzielenie stref dla pijacych i niepijacych
mysle ze to jest jakies wyjscie w przypadku stadionów jak najbardziej
Szeryf napisał(a):Ja tam osobiscie wole, zeby alkoholu nie bylo bo Polacy to nie Niemcy, ktorzy potrafia pic kulturalnie
tam tez sie trafiaja barany jak wszedzie
ja nie jestem wielkim zwolennikem alkoholu bo nie kazdemu dobrze służy ale lubie sie pobawic i jesli chodzi o weekendowe wypady do klubow to zawsze jestem kierowca umiem dobrze bawic sie bez %
jednak nie mam nic przeciwko temu ze inni lubia sie napic
jak dla mnie obraz polaka na "imprezie masowej" pijanego i wszczynajacego burdy jest grubo wyimaginowany
co weekend jestem w roznych klubach na terenie malopolski podkarpacia czasami dalej i wcale tak źle sie nie dzieje
owszem trafiaja sie barany ale takich nie brakuje na calym swiecie czy to anglia francja czy meksyk
zgadzam sie ze alkohol nie jest dla kazdego
ale nie róbmy patusów z ludzi lubiacych napic sie piwa
bo jednak wiekszosc umie sie napic dobrze pobawic i wrocic do domu bez podbitego oka rozdartego podkoszulka i ze wszystkimi zębami ,a na drugi dzien obudzic sie cieszyc sie delikatnym lub wiekszym kacem wrocic do pracy i z utesknieniem czekac na kolejne party !