Post Napisane: 2006-01-30, 21:03 Upload: 0.00 MB

Dobra powiem tyle ode mnie na temat podsumowanka :) bo powiedziec chyba cos trzeba :P
Po pierwsze albo mi sie wydaje albo nie widze tam siebie :P ale chyba raczej
kleszcz_86 napisał(a):
Krzysiek
tu chodzi o mnie :P Dobra to tak poza tematem rotfl A wiec kontynuuje moja bezsensowna wypowiedz :P
bibus napisał(a):
lol, a ja nie modek ?
Modek Modek :hyhy: ale wydaje mi sie ze nie masz przydzielonego, hmm... ze tak powiem "Dzialu obowiazkowego" wiec mysle ze dlatego KleszczyQ Cie nie umiescil na liscie modkow ;) Dobra cos tam chyba wyjasnilem wiec jedziemy dalej :P
Jesli ktos to czyta to chcialem tu napisac ze ostatnio i w najblizszym czasie zbytnio nie mialem i nie bede mial czasu na prace ale oczywiscie bede robil co mogl. Wiadomo skonczyly mi sie ferie, a co za tym idzie zaczela sie szkola i musze powyciagac jeszcze troche ocen z pierwszego polrocza :P Wiec nie chcialbym sie aby ktos sie rzucal o moje nie robienie nic :)
Tu chyba skoncze z offtopem i napisze ze podsumowanko mi sie podoba :) bo cosik tam podsumowuje wiec nikt nie powie ze na Forum jest balagan bo kazdy robi ile moze zeby go nie bylo. Tak wiec prosba do userow aby nie bylo zadnych textow ze Administracja i Moderatorzy to tylko warny potrafia wystawiac :? Bo taka funkcja to rowniez wiele innych obowiazkow. Na tym koncze post o niczym :P . Pozdrawiam :)

Post Napisane: 2006-01-30, 21:16 Upload: 0.00 MB

no Kleszczyq dzieki za slowa pochwaly :)
taki maly offtop:
widze ze Creat, jest swoj chlop ;) fajny podpis ;)

http://www.fmf-team.pl/groupcp.php?g=12
btw tu jest spis modkow :p

Post Napisane: 2006-02-01, 01:13 Upload: 0.00 MB

Ano swoj swoj. Widzew rulez :D:D:D

Post Napisane: 2006-04-25, 15:33 Upload: 0.00 MB

Zglaszam chec zostania moderatorem ...
Siedze na kompie codziennie i czesto sprawdzam posty ...
Oczywiscie to zalezy od guru :)
Jak cos to zostane sobie userkiem ...
pzdr.

Post Napisane: 2006-04-25, 18:25 Upload: 0.00 MB

flaber napisał(a):
Zglaszam chec zostania moderatorem ...
Siedze na kompie codziennie i czesto sprawdzam posty ...
Oczywiscie to zalezy od guru :)
Jak cos to zostane sobie userkiem ...
pzdr.

napisz do Szeryfa na gg ;p moze Cie przyjmie :P i napisz ktory dzial chcesz :hyhy:

Post Napisane: 2006-04-26, 06:10 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
napisz do Szeryfa na gg moze Cie przyjmie i napisz ktory dzial chcesz

Ok sprobouje ...
Warto napisac - nic nie strace ...
pozdrawiam

Post Napisane: 2006-05-19, 20:17 Upload: 0.00 MB

Ja jestem bardzo chetny na aby zostac moderatorem :D
Siedze duzo na forum i mam wlasne takze troche juz wiem ja sie tym zajmowaci bylem moderatorem na bylym forum o ATB DJ'a Andre :D takze sadze ze chyba mam szanse
Pozdro :]

Post Napisane: 2006-05-19, 22:25 Upload: 0.00 MB

AKF napisał(a):
Ja jestem bardzo chetny na aby zostac moderatorem :D
Siedze duzo na forum i mam wlasne takze troche juz wiem ja sie tym zajmowaci bylem moderatorem na bylym forum o ATB DJ'a Andre :D takze sadze ze chyba mam szanse
Pozdro :]

cos mi sie wydaje, ze Ty przez jakis (dluzszy) czas albo wcale nie bedziesz mogl zostac moderatorem ;)
Cytuj:
Ostrzezen:
2/3/6

a mod raczej tego miec nie moze ;) ale to tylko moje zdanie ;) jesli administratorzy uznaja, zeby dac Ci funkcje moderatora to jak najbardziej nich tak bedzie nie mam nic przeciwko temu :)
Pozdro ;)

Post Napisane: 2006-05-19, 23:52 Upload: 0.00 MB

nima mowy AKF. wpierw sie postaraj o zdjecie ostrzezenia a potem zeby zostac modem

Post Napisane: 2006-05-20, 18:50 Upload: 0.00 MB

A da sie zdiac ostrzezenia ?? :| dostalem je pierwszego dna za jkradzione linki ale i tak....... ;/

Post Napisane: 2006-05-22, 16:56 Upload: 0.00 MB

:fmf:

Szanowna Administracjo Wszechmogaca

Uprzejmie prosze o przyznanie mi zaszczytu moderatora iz bardzo lubie pozadek ( :P ale nie u siebie w pokoju ).Rowniez lubie zwracac ludziom uwage :twisted:.
Prosilabym o przydzielenie mnie do dzialu przedstaw sie lub jakiegokolwiek innego oprocz dzialow muzycznych bo na tytulach utworow sie slabo znam.
Chce rozwijac dalsze zainteresowanie muzyka w pozadku i ladzie:))) :angel:

Z powazaniem solenny uczestnik zaprowadzania pozadku publicznego Tysia

aaa aaa aaa

Post Napisane: 2006-05-22, 17:29 Upload: 0.00 MB

Tysia napisał(a):
Prosilabym o przydzielenie mnie do dzialu przedstaw sie

tu nie trzeba moda :|
Tysia napisał(a):
oprocz dzialow muzycznych bo na tytulach utworow sie slabo znam.

nie trzeba sie znac tylko chciec pracowac i miec czas ;) bo co tam do znania sie ;p
a pozatym masz warna ;p tzn tyle mam do powiedzenia ;p cyz dostaniesz moda to zalezy od adminow ;p i od Ciebie czy naprwde chcesz :>

Post Napisane: 2006-05-22, 17:33 Upload: 0.00 MB

hmm warna to ty mi dales za krotkie posty ale nie ma jak pisac dluzszych bo nei ma o czym ale to juz bylo kiedys przedyskutowane 8)
to moge nawet byc w dzialach muzycznych wszystko jedno po prostu chce jakis wklad miec na tym forum...
Ostatnio edytowano 2006-05-22, 17:54 przez Tysia, łącznie edytowano 2 razy

Post Napisane: 2006-05-22, 17:38 Upload: 0.00 MB

Tysia napisał(a):
hmm warna to ty mi dales za krotkie posty

nie ja tylko Vixa :hyhy: kliknij na ta jedynke to zobaczysz kto dal ;p i bez offtopu ;p

Post Napisane: 2006-05-23, 00:36 Upload: 0.00 MB

Szeryf napisał(a):
nima mowy AKF. wpierw sie postaraj o zdjecie ostrzezenia a potem zeby zostac modem

:idea: nie chce zakladac nowego tematu, wiec jeszcze tylko jedno szybkie pytanko - a mozna zdjac warna? i jak tak to co 3ba w tym kierunku zrobic? bo w regulaminie chyba nic na ten temat nie ma :?:

Post Napisane: 2006-05-23, 00:38 Upload: 0.00 MB

kamoza napisał(a):
Szeryf napisał(a):

:idea: nie chce zakladac nowego tematu, wiec jeszcze tylko jedno szybkie pytanko - a mozna zdjac warna? i jak tak to co 3ba w tym kierunku zrobic? bo w regulaminie chyba nic na ten temat nie ma :?:

PM do admina z postanowieniem poprawy :P

Post Napisane: 2006-05-23, 17:22 Upload: 0.00 MB

a co ze mna?? nikt o mnie juz nie pamieta?? :cry: :cry:

Post Napisane: 2006-05-23, 17:31 Upload: 0.00 MB

Tysia napisał(a):
a co ze mna?? nikt o mnie juz nie pamieta?? :cry: :cry:

oczywiscie, ze nikt :> przynajmniej ja :> ;p
napisz PW (prywatna wiadomosc) do ktoregos z adminow tak jak napisal wyzej PrzeryW :>

Post Napisane: 2006-05-23, 17:52 Upload: 0.00 MB

[K]r2y$_eQ napisał(a):
tak jak napisal wyzej PrzeryW

hihi wyzywac adminow od przerw??

ale temat o modach to siem pytam:)

Post Napisane: 2006-05-25, 20:42 Upload: 0.00 MB

Tyska postaraj sie o zdjecie Warna i bedzie ok :)

Post Napisane: 2006-05-26, 13:23 Upload: 0.00 MB

Tysia napisał(a):
ale do kogo ?? ? mam sie zglosic z tym warnem??

NIE OFFTOPOWAC !! JAK TO DO KOGO, DO KTOREGOS Z ADMINOW NAPISZ PW !! POSTA KASUJE

Post Napisane: 2006-05-29, 13:13 Upload: 0.00 MB

Tez bym chcial sie zglosic na moda jesli mozna :P do dzialu Stuff For DJ's bo jak widac A-LeeX nic nie robi, a czasami sa tam roznego rodzaju smieci.....

Post Napisane: 2006-05-29, 14:18 Upload: 0.00 MB

PaulVanK napisał(a):
Tez bym chcial sie zglosic na moda jesli mozna :P do dzialu Stuff For DJ's bo jak widac A-LeeX nic nie robi, a czasami sa tam roznego rodzaju smieci.....

a wiec tak :P jesli nie chcesz nalezec do Moderators Team a chcesz tylko miec STUFF FOR DJs to moge to zrobic w tej chwili ;p bo Alexa cos malo widac na forum i poki co to chyba tylko jr admini tam sprzatali :| malo roboty wiec nawet jesli nie masz czasu to raz na tydzien wpadniesz przejrzysz i wsio gra ;p ale jesli chcesz miec range moda i byc w Moderators Team to na gg do admina ktoregos :P
BTW jestem za zmiana moda w stuff 4 djs ;p

Post Napisane: 2006-05-31, 07:18 Upload: 0.00 MB

Widze, ze nie musze juz nic pisac bo mam tam moda ;) THX :)

Post Napisane: 2006-06-24, 15:39 Upload: 0.00 MB

Witam

Jestem juz jakis czas na forum i pierwsza sprawa czy moge prosic o zdiecie ostrzezen ??
Dostalem je mozna powiedziec przez glupote pierwszego dnia takze wtedy tez nie przeczytalem dokladnie regulaminu od temtego czasu niepowtorzylo sie to co zrobilem.
Mysle ze na forum sie dobrze sprawuje takze prosze o rozpatrzenie mojej prosby.
Druga sprawa czy juz teraz moge byc moderatorem(o ile pierwsza decyzja bedzie pozytywnie rozpatrzona) siedze duzo na forum m.in. codziennie po kilka razy dziennie takze chcialbym proscic o dego moderatora :mg: bylem juz nim na forum DJ Andre o ATB :mg:
Skocz do: