Post Napisane: 2005-04-09, 14:30 Upload: 0.00 MB

Witam Forumowiczow

Niestety zla wiadomosc dla osob ktore moderatora mialy wylacznie dla members czy rangi [niestety takich jest wielu], dzis wieczorem administarcja forum zacznie sprawdzac prace moderatorow bo to nie ma sensu zeby ktos byl moderatorem a nie ma nawet jego nicka na liscie kto byl przez ostatnie 24h, od razu chcialem napisac ze rozumiem Kisla i bo Ma Mature ale On to Zgosil Reszta Nic podobnego nie Zglaszala wiec dzis kazdy nie pracujacy moderator straci range moderatora i zostanie przyjacielem forum...

Nastepna sprawa jest taka ze forum Potrzbuje Pracowitych Moderatorow... mam nadzieje ze Kto Jednak Sie Zgosci :wink: Kazdy Kadydat Musi Mniej Wiecej Miec Jakas Praktyke badz Wprawe ;) no i Wiadomo ze Musi Dysponowac Wolnym Czasem ktory Chcialby przeznaczyc na prace porzadkowe forum. Chetni Niech Wpisuja Sie Ponizej Kazda Propozycje rozpatrzymy :)

Pozdrawiamy Administracja For Music Forum

Post Napisane: 2005-04-10, 15:06 Upload: 0.00 MB

hyhy:D szukacie moderatorokoff to ja juz kiedys chcialem byc i moge nim zostac na forum siedze prawie caly czas jak mam wolny czas pozdro

ps praktyki nie mam ale ogladalem te twoje ;P filmiki dla moderatorow i mysle ze sobie poradze :)

Post Napisane: 2005-04-10, 16:15 Upload: 0.00 MB

No ja jestem chetny na moderatora juz duzo razy to wspominalem andre ze chce nim zostac.Staram sie bardzo na moderaotra od poczatku forum gdy jestem na nim.Jestem codziennie na tym forum i bylbym pracowitym Modem.staralbym sie ostrzezenie dawal :)

Post Napisane: 2005-04-10, 17:59 Upload: 0.00 MB

Andre sprostowanie :) Maturke mam w przyszlym roku ale chodze do takiego liceum ze bardzo nas cisna a tak naprawde to juz niewiele pozostalo do konca roku no i potem nauczyciele nie beda mieli czasu zebym mogl cos poprawic :) rowniez mam kilka przedmiotow ktore mi sie koncza w tym roku a nie chcialbym miec na maturalnym 2 z tych przedmiotow :>
Pozdro ;)

Post Napisane: 2005-04-11, 18:11 Upload: 0.00 MB

sound troche smeszne to jest ah bys sie przykladal myslisz ze moderowanie takiego forum jest latwe nie pwoiedzialbym ost caly piatek siedzialem na forum zeby troche je wyczyscic a zdaje mi sie ze ty za jakis czas znikniesz z tad takie jest moje zdanie nie obraz sie tylko an mnie :)

Post Napisane: 2005-04-11, 20:05 Upload: 0.00 MB

no siemka sory ze teraz nabijam sobie posta ale siedze co dzien na forum i sprawdzam czy luddzie czegos nie zrobili zle a znikam to czsami ale wiekszosc to an forum przebywam.Zglaszma sie na Moda

Post Napisane: 2005-04-14, 14:06 Upload: 0.00 MB

mnie tez w LO cisna teraz i mam coraz mniej czasu dla FMF :( ale sie staram i jak mam chwile czasu to zasiadam przed forum i pisze, sprawdzam :D
p0zdr0 dla ekipy montazowej :) :D :mrgreen:

edit: mi sie osobiscie wydaje, ze osoba, ktora ma ostrzezenie nie powinna zostawac moderatorem... no ale wola adminow tu bedzie nie do podwazenia :) :D

Post Napisane: 2005-04-14, 19:48 Upload: 0.00 MB

W sumie ja jestem chetny tylko bym prosil o liste obowiazkow moderatora tego forum....mialem kiedys wlasne forum, teraz jestem junior adminem na forum nadarzynskim i moderatorem bylem na forum muzycznym music team dopoki sie nie wbili i nie pokasowali wszystkiego...

Post Napisane: 2005-04-14, 20:02 Upload: 0.00 MB

to ja tak od razu do tematu bede tera troche mniej an forum gdyz mam sporo do nauki (trza poprawic ocenki) bede sie staral jak mogl ale nie obiecuje ze bede codziennie najwiecej bede w oczywiescie w soboty i w niedziele :P

Post Napisane: 2005-04-15, 13:21 Upload: 0.00 MB

Ja sie tez zglasaszm juz od dawna na moda i che nim zostac andre odpowiedz

Post Napisane: 2005-04-15, 13:36 Upload: 0.00 MB

wg mnie moderatorzy sami chyba nie wiedza co maja robic [ moge sie mylic] kazdy moderator powinien miec podzielone zadanie. jeden wstawia ostrzezenia i pilnuje posty. Zas reszta offtopiki wywala do kosza. Ale jak tak patrze to wszyscy daja ostrzezenia i wszyscy bawia sie w przenoszenie tematow do kosza. Czyli jeden wielki balagan. Po drugie moderataor musi miec czas jezeli takowego nie ma powinien byc odsyniety od takich prac. Jednym slowem nie nadaje sie. Po 3 sprobuje pogadac z andre i reszta grupy o moderatorach bo jeszcze sie okaze ze bedzie was za duzo.

pozdrawiam

Post Napisane: 2005-04-15, 16:04 Upload: 0.00 MB

witam
powiecie ze to smieszne- dopiero co sie zapisal a juz chce byc modem :)
a jednak... udzielam sie na roznych forach juz od dluzszego czasu
wiem co wyrzucic, co zostawic, co poprawic, kogo ostrzec...
tak wiec jesli ogloszenie jest nadal aktualne
to ja rowniez zglaszam swoja kandydature...

pzdr

Post Napisane: 2005-04-15, 16:17 Upload: 0.00 MB

dj fan a moglbys napisac na jakich forach sie tak udzielasz :?:

Post Napisane: 2005-04-15, 17:51 Upload: 0.00 MB

DjFlaSH napisał(a):
wg mnie moderatorzy sami chyba nie wiedza co maja robic [ moge sie mylic] kazdy moderator powinien miec podzielone zadanie. jeden wstawia ostrzezenia i pilnuje posty. Zas reszta offtopiki wywala do kosza. Ale jak tak patrze to wszyscy daja ostrzezenia i wszyscy bawia sie w przenoszenie tematow do kosza. Czyli jeden wielki balagan. Po drugie moderataor musi miec czas jezeli takowego nie ma powinien byc odsyniety od takich prac. Jednym slowem nie nadaje sie. Po 3 sprobuje pogadac z andre i reszta grupy o moderatorach bo jeszcze sie okaze ze bedzie was za duzo.

pozdrawiam

krotko i konkretnie: e tam juz lepiej by bylo jakby kazdy mod mial przydzielony jakis dzial... :P
pozdro

Post Napisane: 2005-04-15, 18:52 Upload: 0.00 MB

bibus napisał(a):
dj fan a moglbys napisac na jakich forach sie tak udzielasz :?:

UDZIELAM sie, nie jestem modem... podpowiadam im za to co, gdzie i skad maja
wywalic, bo mam wrazenie ze czesciej tam bywam od nich :) Nie bede tu reklamowal rzadnego forum bo pewnie w regulaminie pisze ze nie wolno (choc go nie czytalem jeszcze, ale zanim
postawie jakis temat to na pewno to zrobie :) )... chyba ze to jest tak niezmiernie
wazne to napisze ci na PM.

pozdro

Post Napisane: 2005-04-18, 20:23 Upload: 0.00 MB

moze ja bym sie nadal????????
Tylko nie wiem czy bym umial
ale jakby trza bylo to bym sie poduczyl u fachowcow z fmf :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Post Napisane: 2005-05-01, 19:05 Upload: 0.00 MB

Jesli potrzebujecie jakiejkolwiek pomocy w prowadzeniu forum. Jakies plany na rozbudowe itp... Moge pomoc bez problemu... Prowadzilem niedawno takie skromne forum warezowe... Wiec pojecie jako takie mam... No ale to juz zalezy tylko i wylacznie od was... Otwarty na wszelkie propozycje... ;)
Pozdrawiam...

Post Napisane: 2005-05-01, 20:26 Upload: 0.00 MB

d4Ny napisał(a):
Jesli potrzebujecie jakiejkolwiek pomocy w prowadzeniu forum. Jakies plany na rozbudowe itp... Moge pomoc bez problemu... Prowadzilem niedawno takie skromne forum warezowe... Wiec pojecie jako takie mam... No ale to juz zalezy tylko i wylacznie od was... Otwarty na wszelkie propozycje... ;)
Pozdrawiam...

ale na modka tez sie zglaszasz? :P
jak co to do mnie na gg rekrutacja ;)

Post Napisane: 2005-05-02, 00:43 Upload: 0.00 MB

No tak ;) Czlowiekiem Od Moderatorow Ktory Obserwuje Ich Prace ;) oraz Decyduje o Losach Moderatorow Jest Szeryf ;)

Post Napisane: 2005-05-02, 01:55 Upload: 0.00 MB

a czy ja sie nadaje na moda :)
hihi tu WIDMO :) tylko zmienilem nick
chwilowo

Post Napisane: 2005-05-02, 17:53 Upload: 0.00 MB

Jesli potrzebujecie pomocy to ja bardzo chetnie wam pomoge. Mam duzo czasu, jestem na forum codziennie, udzielam sie, prowadzilem niedawno male forum z moimi kumplami o grach. Jesli byscie potrzebowali pomocy w niedalekiej przyszlosci, to jestem do waszych uslug, i tak to zalezy od was. Moglym sie zajmowac np. prowadzeniem jednego dzialu. Mam takie jedno pytanko, czy beda w przyszlosci wprowadzone rangi??
Pozdrawiam

Post Napisane: 2005-06-26, 22:39 Upload: 0.00 MB

Szklarski napisał(a):
Jesli potrzebujecie pomocy to ja bardzo chetnie wam pomoge. Mam duzo czasu, jestem na forum codziennie, udzielam sie, prowadzilem niedawno male forum z moimi kumplami o grach. Jesli byscie potrzebowali pomocy w niedalekiej przyszlosci, to jestem do waszych uslug, i tak to zalezy od was. Moglym sie zajmowac np. prowadzeniem jednego dzialu. Mam takie jedno pytanko, czy beda w przyszlosci wprowadzone rangi??
Pozdrawiam

jak chcesz byc modem to do mnie na gg prosze :P

--DODANO 26.06.05]--
POSZUKUJEMY W DALSZYM CIAGU MODERATOROW :!:
Jesli czujesz sie na silach i masz troche czasu wolnego to zapraszma moje gg:8580930 i tutaj w temacie prosze sie wpisac temat przyklejam na global

Pozdro FMF aaa

Post Napisane: 2005-06-26, 22:52 Upload: 0.00 MB

Ja chcialem sie zglosic, ze z przyjemnoscia moglbym zostac moderatorem.
Mam duzo wolnego czasu, takze moglbym strzec porzadku na forum :)

Pozdrawiam!

Post Napisane: 2005-06-26, 23:04 Upload: 0.00 MB

dawaj do mnie na gadu gadu
pozdro :mg:

Post Napisane: 2005-06-27, 00:24 Upload: 0.00 MB

Jesli to nadal aktualne to ja rownierz sie zglaszam, mam duzo wolego czasu (wakajce) aaa i cosik moge pomoc :P Pozdro

ps na forum jestem prawie codziennie tylko ostatnio mnie nie bylo bo mi sie komp zje... ale jush wszystko ok !!:D
Skocz do: