Post Napisane: 2006-04-18, 12:04 Upload: 0.00 MB

Hello :) Prowadze wortal muzyki klubowej i poszukuje zdolnego grafika ktory chcialby zaistniec promujac sie praca w moim wortalu :) Strona: www.xmusic.prv.pl :) Zapraszam wszystkich chetnych :) Pozdrawiam i czekam na oferty :)

Post Napisane: 2006-04-18, 14:41 Upload: 0.00 MB

czym konkretnie mialby sie trudnic ten grafik ? czy chodzi o samo poprawienie lub stworzenie od nowa stronki ? czy cos wiecej ?

Post Napisane: 2006-04-19, 09:51 Upload: 0.00 MB

chodziloby o pomoc w upiekszeniu stronki stworzeniu dla niej jakichs plakatow reklamowych bannerkow tapet, ogolnie grafik ktory bylby chetny do wspolpracy musialby obejrzec moj serwis i sam zaproponowac co jest w stanie na tej tronie zmienic... na grafice znam sie w bardzo okrojonym zakresie wiec potrzebuje kogos kompetentnego kto z wlasnej woli narazie bez korzysci materialnych chcialby cos tworzyc i byc wspolautorem wortalu... pozdro

Post Napisane: 2006-04-19, 15:35 Upload: 0.00 MB

ja nie jestem jakims dobrym grafikem ale jesli bys cos potrzebowal to moge spokojnie pomuc

Post Napisane: 2006-04-19, 16:43 Upload: 0.00 MB

nom ja takze chetnie pomoge jezeli tylko bede potrafil. Od razu mowie ze rzeczy typu tlo itp to neizabardzo mi wychodza ale sadze ze jakis fajny napisik moze by dalo rade zrobic. Jak napis to do mnie :P

Post Napisane: 2006-04-19, 17:38 Upload: 0.00 MB

Ja projektujac strone rozrysowuje koncepcje na kartce potem przenosze to mniejwiecej do painta i potem po kolei roznymi programami lub metodami staram sie to jakos dobrac kolorystycznie wzorami lub czyms podobnym

Post Napisane: 2006-04-19, 19:55 Upload: 0.00 MB

ja tam tylko skromnie w Photoshopie sobie cos tam robie. Ucze sie jeszcze i dluga droga przedemna

Post Napisane: 2006-04-19, 22:04 Upload: 0.00 MB

wiec zrobmy tak :) zapraszam na www.xmusic.prv.pl i czekam na propozycje od Was co chielibyscie i co potrafilibyscie na tej stronie zminic pod wzgledem graficznym ale nie tylko :) Pozdrawiam i dziekuje za odzew !!

Post Napisane: 2006-06-23, 20:23 Upload: 0.00 MB

Ja tez bym chetnie cos sprobowal zrobic, ale nie moge tej stronki cos odpalic :help:
Mi bardziej loga wychodza i napisy, ale ztlem tez by sie cos wykombinowalo 8)

Post Napisane: 2006-06-24, 16:44 Upload: 0.00 MB

hmm, 'Pod tym adresem nie ma jeszcze serwisu WWW'

x-music napisał(a):
czekam na propozycje od Was co chielibyscie i co potrafilibyscie na tej stronie zminic pod wzgledem graficznym ale nie tylko :)

heh, no to ja proponuje zarejestrowac domene :P
jakiejs super stronki to pewnie bym nie odwalil,
ale html'em sie bawilem troche
to moze cos w wolnej chwili bym zrobil :P
tylko dobrze by bylo w ogóle wiedziec co tam ma byc ;)
bo inaczej to ciezko sie za to zabierac :P
pozdro
Skocz do: