Post Napisane: 2010-02-14, 13:37 Upload: 0.00 MB

Witam :)
Na wstepie zaznacze, ze nie jestem zadnym dzialaczem grup ekologow i fanow zmniejszenia emisji CO2 przez samochody. Lubie jednak piekno ktore kryja w sobie lasy a co najwazniejsze drzewa, ktore dodaja uroku kazdemu zielonemu miejscu a tych na swiecie jest coraz mniej poprzez wycinanie lasow czy tez chore akcje usuwania drzew przy drogach zeby debil jeden czy drugi sie na nim nie zabil. Lubie duze benzynowe mocne auta i mam w nosie ich emisje skoro krowi krazek emituje wiecej CO2 niz samochod...(tak na wstepie)

Cele akcji napisał(a):
Od 2006 roku firma Tetra Pak prowadzi akcje ekologiczna "Posadz drzewo dobrym zakupem", dzieki ktorej na terenie Parkow Narodowych w Polsce posadzono ponad 280 000 drzew.

Kazdy moze posadzic swoje drzewo, zakladajac konto i wybierajac miejsce i gatunek do posadzenia. Na moje oko sa 4 poziomy wzrostu, na kazdy z nich sklada sie 10 pkt (1 pkt = 1 wejscie pod link tego ktory posadzil)

Ja posadzilem swoje tutaj:

http://feife.posadzdrzewo.pl - Jesli mozesz mi pomoc to kliknij w ten link, bede Ci bardzo wdzieczny.

Jezeli chcesz zabawic sie w sadzenie drzewka, umiesc w temacie link do swojego a ja odwdziecze sie tym samym :)
Do rejestracji potrzeba podac prawdziwy email w celu pozniejszej aktywacji konta.

Jesli doczytales do tego momentu to znaczy, ze zainteresowala Cie ta akcja za co wielkie dzieki dla Ciebie :)
Ostatnio edytowano 2010-02-14, 15:40 przez feife, łącznie edytowano 2 razy

Autor postu: feife otrzymal za niego - 5 podziekowan: Kozak, Szeryf, Thomass, UcieX, Xav3r

Post Napisane: 2010-02-14, 13:44 Upload: 0.00 MB

bardziej sie nada niz klikanie w google. drzewko posadzone.

Obrazek

Post Napisane: 2010-02-14, 13:47 Upload: 0.00 MB

Obrazek

Autor postu: om3ga otrzymal za niego - 2 podziekowan: DJ Nouveau, Szeryf

Post Napisane: 2010-02-14, 13:50 Upload: 0.00 MB

klikajcie lepiej w www.pajacyk.pl oraz w google na dole forum.

Post Napisane: 2010-02-14, 13:56 Upload: 0.00 MB

MarcinC, Daj spokoj... co Ci przeszkadza ze gosc chce chodz troche przyczynic sie dla "swiata". pajacyk to na takiej samej zasadzie akcja jak ta.

http://www.myspace.com/rafalsentiel

Autor postu: UcieX otrzymał podziękowanie : DJ Nouveau

Post Napisane: 2010-02-14, 14:00 Upload: 0.00 MB

Cytuj:

wolisz pajace to klikaj w pajacyki, nie chcesz nie klikaj :> w czym problem ??
Stanislaw napisał(a):
pajacyk to na takiej samej zasadzie akcja jak ta.

+1

Obrazek

Autor postu: om3ga otrzymał podziękowanie : DJ Nouveau

Post Napisane: 2010-02-14, 14:00 Upload: 0.00 MB

MarcinC napisał(a):

Oraz lepiej idz sie lecz. Co Ci przeszkadza cholera jasna akcja sadzenia drzew? To tez szczytny cel, zebys kiedys mogl isc do parku i poogladac "zielenine" pooddychac swiezszym powietrzem itd.
Tak boli Cie sadzenie drzew, ze musiales temat wyrzucic do kosza? To tak samo jest szczytny cel jak pajacyk w ktorego klikam codziennie (moze nie codziennie bo nie jestem w stanie byc online ale za kazdym razem gdy jestem).
Nie interesuje Cie taka akcja, chcesz zarosnac w betonowych blokach miejskich i nie widziec drzew to nie odwiedzaj tego linku, nikt Ci nie kaze.
Jezeli naruszylem w ktoryms miejscu regulamin tego forum, prosze mi napisac ktory i gdzie i wtedy usunac temat...
Dzieki Stasiu, ze chociaz zostali jeszcze jacys normalni ludzie na tym forum ;*

Post Napisane: 2010-02-14, 14:01 Upload: 0.00 MB

dajcie spokoj z tym spamowaniem. Co wejde to w SB jakies Youtube, posadz drzewa, pomoz temu owemu. Ostatnio jedynie ktos ruszyl tematy o muzyce w SB a tak to nic konkretnego. I co mi da posadzenie drzewa? jedzenie? I co mi da "przyczynienie sie dla swiata"? Nothing.

Post Napisane: 2010-02-14, 14:04 Upload: 0.00 MB

Jeszcze proponuje dac tematy z podobnymi akcjami do tego. Posmiecmy troche.

Post Napisane: 2010-02-14, 14:05 Upload: 0.00 MB

Nie chce sie z Toba klocic, ale jakby kazdy tak myslal... po co mam cokolwiek robic skoro to nic nie da... to chyba dalej bysmy zyli w erze kamienia lupanego. Troche wyluzuj, facet! Tobie to rodziny nie zabierze, a sam uwielbiam klimat lasu i ciesze sie ze chodz w mikro formie bede mogl sie przyczynic do tego, ze powstanie kolejne drzewo. A jesli ten temat Cie tak dreczy to przeciez nie musisz tego tematu ogladac :)

Post Napisane: 2010-02-14, 14:06 Upload: 0.00 MB

Cytuj:
I co mi da posadzenie drzewa? jedzenie? I co mi da

A co Ci da pajacyk?

Mi to w zaden sposob nie przeszkadza wiec posadze krzaczka. Moge rowniez kliknac w google oraz pajacyk czasu nie strace, kasy nie strace i zycia rowniez.

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Autor postu: Thomass otrzymał podziękowanie : s8n

Post Napisane: 2010-02-14, 14:06 Upload: 0.00 MB

DJ Nouveau napisał(a):
Oraz lepiej idz sie lecz

DJ Nouveau napisał(a):
ezeli naruszylem w ktoryms miejscu regulamin tego forum, prosze mi napisac ktory

Punkt 5

Post Napisane: 2010-02-14, 14:07 Upload: 0.00 MB

Gdzie tu widzisz spam? To samo moglbym napisac o pajacyku, co mi da pajacyk? Nic. Nie mnie dokarmia tylko "jakies" biedne dzieci, moje zycie od tego nie bedzie lepsze, nie da mi jedzenia.
Skoro tobie nic nie daje posadzenie drzewa to jest mi bardzo przykro z tego powodu i bardzo Ci wspolczuje. Ja chcialbym zyc w normalnym kraju gdzie moge wyjsc do natury i odpoczac od miasta.
tematy o muzyce...chociaz kupujesz to wszystko co masz na dysku z tej muzyki? Dobrze wiem, ze nie. Nie sama muzyka czlowiek zyje. jak bys pilnie sluchal Pani na Biologii (Przyrodzie) wiedzialbys jakie wlasciwosci maja drzewa i co daja czlowiekowi.

Edit:
Daruj sobie pajacowanie.

Autor postu: feife otrzymał podziękowanie : Zaglebiak

Post Napisane: 2010-02-14, 14:15 Upload: 0.00 MB

MarcinC napisał(a):
dajcie spokoj z tym spamowaniem. Co wejde to w SB jakies Youtube, posadz drzewa, pomoz temu owemu. Ostatnio jedynie ktos ruszyl tematy o muzyce w SB a tak to nic konkretnego.

z tego co wiem sb sluzy luznym gadkom na rozne tematy a nie prowadzeniu sztywnych rozmow jezykiem urzedowym :> chyba ze sie myle to wybacz. btw tez nie zauwazylem zebys Ty rzucil KONKRETNY temat ;)
MarcinC napisał(a):
I co mi da posadzenie drzewa? jedzenie? I co mi da "przyczynienie sie dla swiata"? Nothing.
to po oc klikasz i do tego namawiasz do klikania w goolge i pajaca (sic!) ??

cieesz sie ze nie jestes w sytuacji takiej, ze ktos klika na Twoj posilek. Nie chesz nie pomagaj, proste? Jak ci sie noga powinie to nie zdziw sie jak Tobie nikt nie pomoze (bo co z tego bedzie mial?).

sam spamujesz i gorzkie zale uprawiasz -.-

Post Napisane: 2010-02-14, 14:18 Upload: 0.00 MB

wunderbar... wundervoll... superschón und supertoll

Autor postu: Thomass otrzymal za niego - 2 podziekowan: DJ Nouveau, Szeryf

Post Napisane: 2010-02-14, 14:19 Upload: 0.00 MB

om3ga napisał(a):
to po oc klikasz i do tego namawiasz do klikania w goolge

zapytaj sie Admina po co.

om3ga napisał(a):
Jak ci sie noga powinie to nie zdziw sie jak Tobie nikt nie pomoze (bo z tego bedzie mial?).

I zawsze bede pomagal slabszemu.

Autor postu: MarcinC otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2010-02-14, 14:55 Upload: 0.00 MB

fajna akcja :) juz wczoraj zasadzilem i poczytalem o tym :) swietna akcja, chociaz i tak zasadza te 100 tys. i tak, ale wazne jest rowniez samo uswiadamianie spoleczenstwa.
co do CO2 to i tak jedna erupcja wulkanu narobi dziewiecsetkrotnosc(!) tego co czlowiek, przez ostatnie kilkadziesiat lat.
jesli chodzi o pomoc to nalegam do klikania w strone, ktora mam w podpisie :)
mysle, ze wszyscy chcemy pomagac (zwlaszcza, ze naklad na to jest zerowy) i nie ma sensu porownywac, ktora akcja jest lepsza, a wzajemne animozje mozemy zakonczyc, bo chodzi nam wszysktim przeciez o to samo :beer:
a klikanie googsona jest po to, zeby to forum po prostu dzialalo, a nie po to, zebym mial na piwo :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

POMOZ POTRZEBUJACYM LUDZIOM!

Autor postu: Szeryf otrzymal za niego - 2 podziekowan: DJ Nouveau, Snake

Post Napisane: 2010-02-14, 15:36 Upload: 0.00 MB

pomoglem Nouveau,Thomass, om3ga
swietny pomysl z tym tematem duzy plus z mojej strony w kierunku Nouveau
temat przenosze do hyde park z 'ciekawych stron' i zostanie wymalowany na zielono [bo jaki inny kolorek moze kojarzyc sie z drzewkami ? :) ]

nie rozumie sprzeciwu MarcinaC
- uwazasz tylko ze twoje pomysly sa najlepsze na tym forum a reszta moze isc do diabla
na forum jest ogromna masa tematow ktore nic nie wnosza ciekawego a leza w hyde parku cale w pajeczynach a nie spodobal Ci sie temat o tym ze mozna pomoc przyrodzie ?
;/

Autor postu: Kozak otrzymał podziękowanie : DJ Nouveau

Post Napisane: 2010-02-14, 16:43 Upload: 0.00 MB

Koniec swiata, deszcz ognia i siarki,
wojna, glod i zarazy. Wreszcie pojawia sie Bestia.
Rozglada sie na lewo i prawo, po czym mowi:
- Przyszlem.

Obrazek

Obrazek

Autor postu: s8n otrzymal za niego - 2 podziekowan: DJ Nouveau, Szeryf

Post Napisane: 2010-02-14, 20:52 Upload: 0.00 MB

[url]http://img517.imageshack.us/img517/2325/dsc02537400x400.jpg[/url]

Autor postu: Snake otrzymał podziękowanie : Szeryf

Post Napisane: 2010-02-14, 21:58 Upload: 0.00 MB

sadzcie sadzcie, bede mial co wycinac ^^

Autor postu: [K]r2y$_eQ otrzymał podziękowanie : Szeryf

Skocz do: